Natallia M:
Jätte hjälpsam och proffsigt personal. Gör det de lovar, ingen överraskande prishöjning i efteråt, allt enligt överenskommelse.
Jätte nöjd!
Stark rekommenderar!
Kika in hos Speedys Bilservice i Nacka om du har problem med bilen. Här ger vi proffsig hjälp, alltid med priset bestämt i förhand. Vi prioriterar säkerhet och garanti. Välkommen!
Bernt-Åke S:
Behövde hjälp med ett par plåtskador, vilka de fixade på föredömligt sätt. Allt från besiktningen av skadorna till färdigt jobb. Vänligt och trevligt bemötande och extra plus för snabba och klara besked utan telefonköer etc.
Antoine C:
Mycket nöjd av prestationen.
mycket professionellt
tog sin tid att berätta alla små extra fel som han hittade.
Dem var jätte snabba och tog mina bilar i tid.
Mycket rimligt pris
Jag har 2 st bilar, vw transporter och golv. Båda gjorde jag service hos Karrs Mekanik AB. Kan inte vara mer nöjd av hur bra det blev! Han fick fixa några extra punkter på mina bilar och det var inte alls dyrt! Jag rekommenderar dem 100%! Ser fram emot att laga mina bilar igen där!
Oskar F:
Fick hjälp snabbt och till ett mycket bra pris. En sån där typisk verkstad från förr, ingen stor kedja utan personknutet och småskaligt. Riktigt bra service, kan varmt rekommendera Magnus Pettersson.
Carl Peter Arvid F:
Vid olika tillfällen gjort reparation och service hos K.Erikssons Bilservice i Nacka. Vi kan bara konstatera att detta är en utmärkt verkstad för vår bil.
Snabbt, korrekt, vänligt och prisvärt.
Rekommenderas varmt!
Nikola T:
Jag har servat min Audi A4 hos Tony och Johnny i snart 7 år. Dem är väldigt duktiga, korrekta och trevliga. Rekommenderar Bilservicegruppen varmt!
Tomas E:
Bosse och Malte har förvaltat familjens toyota bilar sedan 1984 och jag har aldrig besökt den verkstaden utan att förundras över servicekänslan.Måtte de aldrig gå i pension.
Christer E:
Jag lämnade in min nya bil (Toyota Avensis) för en första behandling i november 2005. Då monterades även Lokari innerskärmar av plast.
Sedan har jag varit tillbaka vartannat år för kontroll. Efter 4 och 8 år har det gjorts kompletterande behandling. Jag upplever att de har gjort ett mycket bra jobb med ett trevligt och proffsigt bemötande. På bilprovningen får jag alltid beröm över hur fin bilen ser ut undertill. Rekommenderar verkstaden!