Dottie S:
Jag kan varmt rekommendera denna verkstad! De har otroligt trevligt bemötande, är snabba och ligger bra i prisnivå. Jag är återkommande kund och de är alltid lika trevliga, tillmötesgående och hjälpsamma oavsett om jag har problem med bilen eller bara behöver en service. Stor eloge!!
/supernöjd kund
Anna K:
har ingen bil men dock min sambo.
Sambons bil behövde dubbade däck fort fort, och ena killen kollade snabbt över deras lager och däcken böts kvickt!
bättre begagnade däck i super bra skick!
Linda:
Jag har alltid blivit trevligt bemött, och har heller aldrig upplevt att priset blivit högre än utlovat, snarare tvärtom. Jag har kommit dit med akuta fel och de har hjälpt till på en gång, jag har bara gott att säga om Perssons autoservice!
Brynhilda E:
Blev toklurad av dessa skojare för ca 2 år sedan. Efter att ha haft mina sommardäck på förvaring ville de inte sätta på dem då de tyckte att däcken var för slitna. Jag frågade varför de inte sa detta innan förvaringen. Det fick jag inget svar på. Det gick bra att ta betalt va? Herrarna blev sura när jag i min tur vägrade köpa nya däck av dem. Som tack ställde de däcken upprätt i backluckan, istället för att lägga ner däcken... Otroligt korkat. Fick stanna för att lägga om däcken då de slog mot rutan... Total avsaknad av kundbemötande. Usch!