Bilverkstad i Södertälje

15 rekommenderade bilverkstäder i Södertälje kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilverkstäder nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Speedy Bilservice Södertälje

Verifierat företag
    850 omdömen
    Välkommen till Speedy Bilservice i Södertälje
    Anna H
    Anna H: Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gällde en handikappsanpassad och modifierad bil - och sen åtgärdade de problemet på mindre än 24 timmar. Mycket nöjd!! Villig och serviceminded personal. Enda negativa jag kan komma på var att lokalen inte var anpassad för rullstolsburna, det saknades en ramp., fanns ingen dörröppnare, fanns ingen ringklocka i sitthöjd utanför. Ett stort plus + för att de tog emot betalning med både kort och Swish, det var också jättebra att de snabbt svarade på både mail och sms, de gav mig tidigt en ungefärlig prisuppgift och i slutändan så höll de sig inom det uppskattade priset. Mycket nöjd.
  • Driver du bilverkstad i Södertälje?

• Jakop W
    Jakop W: Offerten höll inte. Tiden höll inte. Priser angavs ex moms. Men det verkar som om bilen funkar mycket bättre.
  • Jan K
    Jan K: Kanon trevligt bemötande. Alldeles utmärkt. Super bra dom löste mitt problem super snabbt.
  • BD Södertälje

Verifierat företag
    361 omdömen
    Vi är din bilhandlare och serviceverkstad i Södertälje. Här utför vi service, reparationer och installationer. Givetvis lämnar du oss med gällande garanti och stämpel i serviceboken. Välkommen!
    Bengt E
    Bengt E: Jag fick den info jag jag ville ha
  • Bengt Johan Thomas F
    Bengt Johan Thomas F: Bra service Bra bemötande Grymt resultat
  • Hadeer I
    Hadeer I: Bästa verkstaden i södertälje, utomordentlig kundservice! Det har varit min verkstad nummer ett under alla år jag kört Honda, utfört alla mina servicear där samt Ditec lackbehandlingar! Kan inte säga något annat än att jag rekommenderar dom starkt!
  • Joakim G
    Joakim G: Vart väl omhändertagen ,Babak var kunnig o hjälpsam.Jag skulle absolut rekommendera andra att ta kontakt med SEAT Södertälje
  • Uno H
    Uno H: Jag har servat min BMW hos Lännock i 5 år och är mycket nöjd med dem. Kör bil dagligen till jobbet o är beroende av att den fungerar utan problem. Dessutom alltid trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderas å det varmaste! Uno Horn Järna
  • Kerstin Elisabeth L
    Kerstin Elisabeth L: Blev bra bemött Jobbet som vi kom överens om blev väl utfört
  • Jeanette B
    Jeanette B: Har använt företaget till alla mina bilbehov, sen jag tog körkort mer än 10 år! Alltid fått bra och snabb service! Alltid så glada och trevliga! Verkar kunna trolla när man själv tror att de är skroten nästa ;)
  • CLARA C
    CLARA C: Fantastiskt trevliga, tillgängliga, ringer upp och är hjälpsamma, ger dig bra info och ser till att din bil skrotas bums!
  • Izelle A
    Izelle A: Bra verkstad helt enkelt! snabbt och ärligt.
  • Driver du bilverkstad i Södertälje?

• Andreas T
    Andreas T: Lämnade in en EPA för reparation av prestanda växellåda i maj 2024. Ombads köpa nya däck och fixa ett påstått växellådstrång och fylla på växellådsolja. Oljeläckage i ventilkåpspackning som också behövde åtgärdas. En service utfördes dess emellan. Resultat: dagen efter jag hämtade ut bilen för det påstått reparerade oljeläckaget togs bilen tillbaka till besiktningen. Resultat på besiktningen: du har ett kvarstående oljeläckage…Samma som innan! Och prestandan på växellådan var alltjämt sämre än innan jag lämnade in den. Efter det har de stängt ner alla kontakter. Har betalt drygt 40.000 kr för besväret, för en bil som mår sämre innan den lämnades in. Reklamerade arbetena till RH som vägrade att ens bekräfta att de tagit emot reklamationen. Bara en sån sak. De vägrade också uppge vem som hade utfört arbetena (misstänker en praktikant/sommarjobbare) om arbetena nu ens utförts. Vände mig till BMW centralt som meddelade att verkstaden inte vill ha kontakt, fortfarande vägrar ta emot reklamationen och än mindre ta in bilen för att åtgärda jobben/felundersöka den. Djup oseriös firma och helt samvetslösa. Undvik till varje pris att anlita dessa skojare.