BDS Antons Car Service AB

4.8 i betyg av av 105 omdömen
Söker du efter en kvalificerad bilverkstad som gör allt för din bil? Då har du kommit rätt. Låt oss på BDS Södertälje ta hand om bilen!

Här på BDS Södertälje kan vi serva och reparera samtliga bilmärken. Du kan få hjälp med allt från oljebyte, däckbyte och grundlig bilservice till större reparationer som exempelvis när du behöver byta avgassystem eller motorbyte. Vi erbjuder även ett brett sortiment av reservdelar och biltillbehör - alltid av högsta kvalitet. Vi har originalreservdelar till bra priser oavsett vilket märke du kör.

Vi har lång erfarenhet och tack var det kan du vara säker på att vi tar hand om din bil på ett utmärkt vis. Hit kan du alltid vända dig gällande frågor kring din bil, då våra mekaniker är serviceinriktade, professionella samt ställer mer än gärna upp med rådgivning! Det är inte bara den service vi erbjuder som är likvärdig den hos din märkesverkstad, utan även stämpeln i serviceboken.

Inga frågor är för dumma, dessutom har vi svar på majoriteten av dem! Oavsett om det gäller allmän skötsel av din bil eller felsökningar inför reperationer. Vi strävar alltid efter att du ska känna dig trygg när du har lämnat dina bilnycklar till oss.


Välkommen till oss på BDS Södertälje!

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

105 omdömen om BDS Antons Car Service AB