OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

www.sheermotorcenter.com
  • BadgeFourYears
4.5

Vi är sedan länge en del av OKQ8:s serviceutbud och våra verkstäder ligger i anslutning till stationerna här i Södertälje. Hos oss får du samma garantier som hos OKQ8 och du kan dessutom använda den räntefria delbetalningen de erbjuder. Hos oss möts du av erfaren personal som ser varje kund och ger personlig service. Vi hjälper...

451 omdömen om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Sedan starten hos Reco 2015

Corey L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Mycket trevlig personal och service utförd som den ska. Inget att klaga på.

Hamid N
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Professionellt arbete med kort leveranstid

Mats A
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Vanlig service. Billigare än andra alternativ. Bra bemötande.

Björn A
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Trevligt bemötande och bra pris på servicen

Keijo T
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Lämnade in för däckbyte och fyrhjulsinställning. Riktikgt trevligt bemötande, bra utfört jobb till riktigt bra pris.

Bengt L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Varmt välkommen Min förhoppning gick i uppfyllelse över förväntan. Det gick mycke fortare än jag hade trott. Jag köpte nya sommardäck med montering och balansering.

Åke L

Mycķet .trevlìģt och professioñellt

Brilliant A
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Best service och bemötande och bra personal

Jan B
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

bra, ger mersmak att låta göra mer jobbj där

Hannu R
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Normalit bra, men den här gången en besvikelse. Dem hade inte delarna beställda trots en tydlig arbetsorder. Bilen stod där hela dagen i onödan. Fick ändå vänta nästan en timme att få tillbaka den, killen satt i telefon. Nu vet jag inte om jag vill lämna bilen dä en gång tiil. Då jag är beroende av bilen.

Johan J
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Kunnniga och trevliga grabbar som jobbar där.

Lars A
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Duktig personal och bra priser

Rickard H
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Service vänliga Hade lite otur med mig så det tog lite längre tid och jag fick ursäkt. Har aldrig varit med om liknade, topp klass.

Nina K

Snabb bra trevlig service Tack

Amir M
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Trevlig personal och bra bemötande 👍

Rolf D

Snabbt, proffsigt och trevligt

Mohamed Y
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Personligt, provisionellt service och humana priser.

Ulf F
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Artiga, trevliga och tydliga med vad som gällde. Bra slut leverans också.

Garo M
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Bilen fick stanna hos bilverstad i mer än en månad för några timmars arbete, dålig kommunikation med försäkringsbolaget som jag var tvungen att ta hand om.

Jan L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Trevliga och proffsiga med ett undantag. Chefen tog sovmorgon så öppnade 15 min sent. Ingen fara dock. Bra bemötande upplevdes som ärliga och transparenta.

Craig N
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Had my car in for service, good job, nice people. Took a long time though. But overall would def recommend

Andrés M
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Mycket trevligt bemötande. Snabbt och proffesionellt servicearbete. Högsta betyg!

Petri L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Blev väl bemött, fick den hjälp jag berättade

Johan J

Bästa service Alltid trevliga och kunniga Löserproblemen enkelt

Kent K
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Vänliga, snabba och kunniga, tvättade också bilen

Harriet E
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Snabbt jobbat.och bra bemötande.

Malin O
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Toppenbemötelse! Så trevlig och kunnig personal, väldigt tillmötesgående.

Ernst L

Fick snabb service . Behövde inte länge att få tid

Tora S
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Väldigt bra bemött och toppen trevlig personal

Torbjörn A
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Beställde byte av Ac-kompressor i måndags för byte i dag torsdag för att jag sedan behövde bilen för att åka bort. När jag kom dit sa dom att kompressorn inte kommit, men kommer under dagen. De ringer senare och säger att den inte kommer förns tidigas på måndag. Jag bad då att de skulle läcksöka och återkomma. Efter lunch ringer jag och kollar om den är klar, och får besked att den är klar. När jag kommer dit är bilen inte klar utan jag fick vänta.

Henrik R
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Ingen dök upp i kundmottagninen.Väntade till 07.25.Kom fram att berodde på sjukdom De ringde dock upp efter åtta.Arbetet godkänt Strul med betalningen som tjejen i kassan löste elegant . Inte lika smidigt som vid tidigare tillfällen. Nöjd men inte mer

E W
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Trevlig personal, arbetet tog lite längre tid än beräknat

Agneta L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

I kassan på OKQ8 på Bangatan i Södertälje påstod flickan bakom disken att de inte utförde biltvätt trots att jag sade att jag hade ringt och beställt tid till kl 13. När jag visade att jag fått ett sms med bekräftelse på avtalad tid lyckades hon klämma fram att det kunde vara möjligt att det gällde en verkstad i en annan del av huset. Fick en mycket luddig beskrivning av var detta kunde vara. Efter att ha letat och inte hittat gick jag tillbaka till kassan och sade att jag inte hittat, Fick då en beskrivning som gjorde att...

Lars E
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Arbetet utfördes perfekt. Hade varit bättre om en inte fullt så tidsoptimistisk tid för färdigt arbete hade givits.

Tove L
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Professionellt utförda arbeten & det gick enligt avtalad tid👍.

Erik K
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Bytte kamrem och vattenpump blev mycket bra bemött och fick jobbet mycket nnoggrant utfört och till bra pris. Har jämfört priser med andra verkstäder. Erik

Josip S
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Korrekt bemötande, Snabba att åtgärda mitt problem, Kunnig och kompetent mekaniker, Rekommenderas

Kevin A
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Personalen är väldigt trevliga bemötande med kunder. Arbetet är noggrann

Bengt L

Bradddddffrrrrrtttttttttttytyyyyy5555tttttyyyyyyy

Slobodan S

Jätte trevligt personal. Punktlighet. Jobbet bra utfört

Darian A
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Det blir inget besök här igen. Bokade en av service som bilen inte tog emot och de skulle efter det ha betalt för att felsöka problemet. Efter att vi valde att inte åtgärda felet hos dem då jag så tog de dessutom betalt för ac servicen som de inte ens kunde genomföra.

Inga B
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Fick vänta på att få bilen i 3 dagar efter att jag lämnat in bilen. För lång tid med tanke på arbetet.

Lord A
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Proffsigt utfört arbete och mycket trevligt bemötande

Dick P
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Kunde lämna bilen direkt, uppskattas….

Sven R
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Bra bemötande, trevlig och kunnig personal. Har anlitat verkstaden förut och varit nöjd.

Robert J
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Mycket nöjd med allt. Uppfyllde alla mina förhoppningar jag har på en verkstad när min bil började läcka bränsle på camping i Mariefred en söndag. Redan samma dag fick jag ett samtal att bilen fanns på verkstan och dagen efter var den klar. Värt varenda krona. Bra jobbat alla inblandade!

Jens A
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Trevlig personal, snabbt jobbat har dock inte kunnat kontrollera att ac fungerar till 100% pga av bakslag i sommarvärmen nu endast + 6 grader

Bo K
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Blev väl emottagen, acservice, kunde vänta under tiden som servicen utfördes ca 1 tim, helt ok, fick fika under tiden, återkommer gärna.

Mona K
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Ett fantastikt trevligt och proffsigt bemötande både när jag lämnade in bilen hämtade den och betalade stort grattis till er som har den fina pesonalen

Peter H
Skrev om OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB

Blir alltid trevligt bemött och dem har utfört mina beställningar snabbt och proffsigt