RDS Bilverkstad

RDS Bilverkstad

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2026
4.5

Välkommen till RDS Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Järna! Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller. Vi hjälper dig med felsökning och diagnos av varningslampor, elfel och motorproblem samt utför reparationer av bromsar, hjullager, fjädring, kyl- och avgassystem. Vi utför...

121 omdömen om RDS Bilverkstad

Erik Mikael Ö
Skrev om RDS Bilverkstad

Jättebra service, men ngt dyrare än väntat. Trevligt bemötande och snabbt utfört jobb.

Svar från RDS Bilverkstad

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Roland Gabriel L
Skrev om RDS Bilverkstad

På grund av överbokning kunde inte verkstan slutföra mitt bokade jobb.!?

Svar från RDS Bilverkstad

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Det är viktigt för oss att förstå vad som inte fungerade som förväntat. Ta gärna kontakt med verkstaden för en fortsatt dialog.

Sture Lennart W
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra bemötande och fortlöpande information om arbetet. Höll sig inom kostnadsramen. Kan rekommenderas till andra.

Svar från RDS Bilverkstad

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Sofie Agnes Eva W
Skrev om RDS Bilverkstad

Snabbt smidigt och enkelt i sin helhet.

Svar från RDS Bilverkstad

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Rose-Marie Veronica H
Skrev om RDS Bilverkstad

Snabb återkoppling snabbt att få tid, trevlig personal 😀😀😀 skapligt pris

Svar från RDS Bilverkstad

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Nathalie Maria S
Skrev om RDS Bilverkstad

Bästa bilverkstaden, kör 40 min för att få hjälp här och det är definitivt värt det!

Svar från RDS Bilverkstad

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Nils Mattias J
Skrev om RDS Bilverkstad

Super trevliga. Super duktiga. Löste mina hjullager på några timmar.

Svar från RDS Bilverkstad

Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Anna Nike N
Skrev om RDS Bilverkstad

Fick snabbt tid och allt gick smidigt.

Bror Gunnar G
Skrev om RDS Bilverkstad

Fick offert på felet på bilen som jag ville ha hjälp med. Inga extra kostnade utöver dem som stod i offerten. Mycke nöjd.

Eva Christina E

Bra service. Snabb återkoppling

Eva Charlotta E
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra bemötande o bra jobb utförs,

Jonas Olof L
Skrev om RDS Bilverkstad

Riktiga proffs som gillar vad dom gör, vilket märks i resultatet. Solklart fall av högsta betyg...

Maria Kristina Regi A
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra svar och hjälpsam kille. Tack!

Kaj Richard K
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra jobb, Bra bemötande, service minded, men dyrt.

Nils Sören S
Skrev om RDS Bilverkstad

Dom är trevliga och bra! Man får alltid en offert som stämmer!

Pia Ingvor F

Bra och tillmötesgående. Trevlig personal

Sonja S
Skrev om RDS Bilverkstad

Mycket tillmötesgående o värnar om kunden. Åkte förbi, ock fick hjälp omgående. Kunniga o pålitliga. Har varit kund i Järna vid 3 olika tillfällen o lika nöjd varje gång. Trevligt bemötande. Har bara positiva saker att säga. 5/5 i poäng!

Gunn Christina B
Skrev om RDS Bilverkstad

Jag har alltid blivit bra bemött på RDS De gör bra jobb inga väntetider De bytte bromsarna bak på bilen ,jättebra jobb

Pia Iréne Margareta O
Skrev om RDS Bilverkstad

Oftast har jag kunnat boka tid ganska omgående. De åtgärder som har behövts har raskts avklarats. Bemötandet har varit gott.

Monika Elisabeth A
Skrev om RDS Bilverkstad

Trevlig personal. Kunniga när det gäller min bil.

Jan Erik Gunnar H
Skrev om RDS Bilverkstad

Trevligt bemötande, snabba jobb.Dyr men bra

Anneli Elisabeth L
Skrev om RDS Bilverkstad

Alltid service minded och man får snabbt hjälp

Alexander Casper Tob S
Skrev om RDS Bilverkstad

Utmärkt service, snabb återkoppling! Och bra utfört arbete

Lars Anders K
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra pris, bilen blev klar i tid, det man kan förvänta sig av en bra verkstad.

Per Göte J
Skrev om RDS Bilverkstad

Trevlig personal. Påläst och kunnig, så man förstår problemet med det tekniska.

Anders P
Skrev om RDS Bilverkstad

Vi hade en öppen och ärlig diskussion om vilka åtgärder som behövdes göras för att bilen skulle fungera bra. Jag är helt nöjd med resultatet.

Karl Anders R
Skrev om RDS Bilverkstad

Tillmötesgående och serviceinriktad. Fick hjälp med mitt problem snabbt. Jag gick det förklarat och utrett. Åkte hem med ett stort förtroende för verkstaden.

Järna Grävtjänst A
Skrev om RDS Bilverkstad

Väldigt trevligt och professionellt bemötande Utför alla jobb på ett väldigt seriöst och proffsigt sätt, löser problem om sådana skulle uppstå utan massa krångel.

Åke L
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra och snabb och trevlig personal bonus med lånebil har servat och repat bilar tidigare hos RDS med gott resultat .

First-Name L
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra och kunnig personal, supernöjd

Örjan T
Skrev om RDS Bilverkstad

Väldigt bra verkstad med kunnig och trevlig personal

Mats F
Skrev om RDS Bilverkstad

Hej bra service, trevlig personal. Väntar dock återkoppling på en faktura som vi inte är riktigt överens om.

Leif Göran S
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra motagande och ett bra utfört arbete

Rolf Gunnar Lorentz S
Skrev om RDS Bilverkstad

Trevligt och bra mottagande och besked om snar servicetid.

Kurt S
Skrev om RDS Bilverkstad

Snabb, trevlig och proffsig service! Fick snabb hjälp när jag behövde!

Nicklas Göran Benny A
Skrev om RDS Bilverkstad

Trevligt bemötande och snabb tidsbokning.

Ulf Ragnar O
Skrev om RDS Bilverkstad

Mycket bra service och bemötande.

Kerstin Barbro H

Reparation av ett däck. Snabbt och väl utfört. Trevligt bemötande

Gun Märit Christin S
Skrev om RDS Bilverkstad

Trevliga tillmötesgående killar- yrkesmän. Gratis lånebil uppskattas mycket. Känns tryggt att lämna bilen hos RDS.

Eva R
Skrev om RDS Bilverkstad

Utmärkt service och bemötande i toppklass. Otroligt hjälpsamma! Stort tack!

Mattias Q
Skrev om RDS Bilverkstad

Total katastrof, undvik till varje pris. De har noll koll på vad de offererar (ville ta betalt för samma motorolja två gånger), lyckas inte hantera Autoexpertens serviceavtal trots att jag bekräftat med både dem och Autoexperten så att det ska bli rätt. Nejnej, jag får stå i 1.5 timme och vänta och det slutar med att jag får gå hem och komma tillbaka. Värst är att de (trots att de själva påpekat vissa saker som ska göras enligt Kias serviceavtal, i detta fallet generatordrivrem som ska bytas) inte gör dessa saker utan...

Svar från RDS Bilverkstad

Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda.Vår ambition är att alltid leverera ett resultat som motsvarar förväntningarna, och vi ser dina synpunkter som viktiga i vårt förbättringsarbete.

Conny Ingvar R
Skrev om RDS Bilverkstad

Bra bemötande samt bra utfört arbete må

Anna Maria Birgitta L
Skrev om RDS Bilverkstad

Fick känslan av att de är seriösa och vill inte ta överpriser. Att motverka det dåliga ryktet som bilverkstäder har i nuläget. RDS i Järna vill hjälpa och ge god service. Mycket tydliga och noggranna va min upplevelse.

Barbro Marianne S
Skrev om RDS Bilverkstad

Gör verkligen ett bra jobb och är supertrevliga och hjälpsamma. Men så jäkla dyrt var det att jag kände mig uppskörtad. När jag klagade så gav de mig lite rabatt och det var så klart fint men ändå… Ska dock ärligt säga att jag inte vet om de är dyrare än andra eftersom det var första gången jag behövde få ett fel fixat.

Mona Kristina P
Skrev om RDS Bilverkstad

Väldigt trevligt bemötande. Stora förväntningar och ett bra jobb. Ingen lång väntan på att få tillbaka bilen. Byte av bromsskivor bak. Kommer att rekommendera dom till mina vänner om dom får problem.

Auri Sofia Birgitta N
Skrev om RDS Bilverkstad

Trevligt bemötande, medellånga väntetider .

Martin V

Tre ord Snabbt Seriös Professionellt

Svenskt Civilskydd Sörmland A

Alltid hjälpsamma och lyhörda för kundens behov

Ann-christin W
Skrev om RDS Bilverkstad

Alltid nöjd med besöket på RDS

Atosa A
Skrev om RDS Bilverkstad

Alltid bra bemötande, bra service, samt inga långa väntetider. Rekommenderar dem starkt 😊