Toppen service, finns inget att klaga på. Transparenta och punktligt. Allt var av världsklass. Kan inget än att rekommendera till 100%
Bosch Car Service - Södermalm Bilservice
Välkommen till Södermalms Bilservice – din lokala certifierade Bosch-verkstad! Vi utför bilreparationer och service för alla bilmärken och modeller. När vi reparerar använder vi oss av reservdelar i originalkvalitet från Bosch och andra leverantörer. Vi erbjuder service, underhåll och reparationer som du kan lita på. Vårt team...
872 omdömen om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice
Riktigt nöjd med deras arbete!
Tjejerna i repan var UNDERBARA, men det var lite dyrt. Dörren på passagerarsidan tappade motståndet i gängningen av nån otroligt konstig anledning och det sattes på ett ett klistermärke på bilen utan mitt mitt medgivande. Märkligt.
Bra hjälp, kunnig mek, snabb tid o snabbt arbete till bra pris. Kommer anlita dem igen
Bra service. Nära där vi bor. Och fick tid snabbt för att fixa problemet med bilen. Tack för det !
Mycket bra bemötande och kommunikation. Plus att dom sparar och visar delarna som dom byter ut. Rekommenderas
Allt funkade kanon, gick snabbt att få tid. Trevligt bemötande. Första gången jag provade dom men kommer absolut anlita dom igen.
Mycket bra service samt bemötande rekommenderar starkt
Mycket trevlig och kunnig bemötande ! Bokade service och byte av bromsskivor.
Bra och prisvärde service, väldigt trevligt bemötande. Rekommenderar starkt.
Bra service. Gjorde bara en rutinkontroll men snabbt jobbat och trevligt bemötande.
Hej Arnold 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att även rutinkontrollen upplevdes som smidig, med snabbt utfört arbete och trevligt bemötande 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Snabb service. Vänlig personal.
Hej Jayne 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba servicen och vår vänliga personal 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Jag har fått bra bemötande och bra tjänst rekommenderar varmt
Hej Mehdi 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och tjänsten 🙌🔧🚗 Tack för din rekommendation – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Jag har bara positiva upplevelser av mitt besök på Bosch Car Service.
Hej Jarl 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du bara har positiva upplevelser från ditt besök hos oss 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Trevlig personal och bra service. Rekommenderar
Hej Per 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade personalen och servicen 🙌🔧🚗 Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mycket trevligt bemötande. Bra garage där man kan parkera inför reparation. Såg rent och ordningssamt ut i verkstadsrummen. Kan inte göra någon bedömning av själva kamremsbytet eftersom jag inte kan något om det. Sammantaget inget att klaga på. Besöker gärna igen.
Hej Jonas 😄 Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet, möjligheten att parkera i garaget samt att verkstaden upplevdes som ren och ordningsam 🙌🔧🚗 Kul också att du känner dig nöjd med helheten kring besöket och kamremsbytet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Allt bra gav bra förtroendeingivande intryck gjorde det dom skulle.
Hej Sven 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att du fick ett förtroendeingivande intryck 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Informativa från början till slut. Inte billigast å inte dyrast. Varmt rekommendera verkstan. Underbar ägare.
Hej Jimmy 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade den tydliga informationen genom hela processen 🙌🔧🚗 Tack också för din varma rekommendation och de fina orden – det betyder verkligen mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
De gjorde jobbet till mycket billigare pris än jag fått från Audi och Speedy. Men de kunde inte återställa service indikatorn vilket jag tyckte var lite tramsigt. I slutet av dagen är det mitt ansvar som ägare att se till att bilen är korrekt servad, har rätt däck och går igenom besiktningen.
Hej Lars 😊 Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse. Vad roligt att höra att du uppskattade priset och att arbetet kunde utföras till en lägre kostnad än tidigare offerter 🙌🔧🚗 När det gäller serviceindikatorn släcker vi den normalt i samband med en utförd service. Eftersom vi i detta fall inte utförde själva servicen återställdes den därför inte. Tack igen för din feedback och du är varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Fantastisk service! Jag kommer återkomma i framtiden!
Hej Christoph 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som fantastisk 🙌🔧🚗 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Jättetrevligt bemötande och mycket bra service!
Hej Carl 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både bemötandet och servicen som trevlig och mycket bra 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Trevligt och proffsigt bemötande. Ordning och reda. Jobb väl utfört, som det verkar 😊 och mkt prisvärt.
Hej Cecilia 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade det trevliga och proffsiga bemötandet samt att allt kändes ordnat och prisvärt 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mycket rent, snabbt och professionellt.
Hej Vahid 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde det som rent, snabbt och professionellt 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Lätt att få prisförslag och boka tid, prisvärt, trevligt bemötande och bra kommunikation. Positiv upplevelse för början till slut. Rekommenderas!
Hej Valentina 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig från början till slut – med enkelt prisförslag, bokning, bra kommunikation och trevligt bemötande 🙌🔧🚗 Tack också för rekommendationen – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Alla var super trevliga och den bösta servicen jag fått på alla möjliga sett har redan fått 1 kompis och mina föräldrar till och byta plats och jag var där i fredags ! Jag kommer bara gå dit 🤗
Hej Kenneth 😄🤗 Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som den bästa du fått och att bemötandet var så trevligt 🙌🔧🚗 Extra kul att du redan rekommenderat oss till både en kompis och dina föräldrar – det betyder verkligen mycket för oss! 😊✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 💛🚘
Mycket bra service. Trevlig personal och snabb hjälp med bilen. Rekommenderas! 🚗
Hej Mohamed 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen, den trevliga personalen och att du fick snabb hjälp med bilen 🙌🔧🚗 Tack för rekommendationen – det uppskattas verkligen! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Batteribyte. Lätt att boka via telefon. Utmärkt utfört arbete.
Hej Per 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att det var enkelt att boka via telefon och att batteribytet blev utmärkt utfört 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Gott bemötande och uppföljning vid felsökning och reparation
Hej Sebastian 😊 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och uppföljningen vid felsökning och reparation 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
1a gången hos Södermalm Bilservice, är super nöjd med bemötandet och framförallt Divans proffsiga information när allt inte gick som planerat (sånt händer) har ännu inte åkt några längre turer så vet ännu ifall problemet är fixat. Tack änn en gång för trevliga människor/Kenny
Hej Kenny 😄 Stort tack för ditt fina omdöme och vad roligt att höra att du är så nöjd med bemötandet vid ditt första besök hos oss 🙌🚗🔧 Extra tack för de fina orden om Sivan och hennes professionella information när allt inte gick helt enligt plan – sånt kan ibland hända, men vi försöker alltid vara tydliga och hjälpsamma genom hela processen 😊 Skulle något kännas av när du kört bilen lite mer är du självklart välkommen att höra av dig, så hjälper vi dig vidare. Tack igen och du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Bra och snabb service. De bytte en del på bilen och jag fick ett bra bemötande
Hej Helena 😊 Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som bra och snabb samt att bemötandet var bra 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Snabb service och trevliga personal
Hej Khalid 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba servicen och vår trevliga personal 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Trevliga och bra service. Rekommenderas!
Hej Jenny 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade den trevliga servicen 🙌🔧🚗 Tack också för rekommendationen – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mkt bra bemötande, trevlig o kunnig verkstadspersonal o kundservicedisk samt snabb service...
Hej Per 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och att både verkstadspersonalen och kundservicen upplevdes som trevliga och kunniga 🙌🔧🚗 Kul också att servicen kändes snabb och smidig. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Snabbt och effektivt. Trevligt bemötande.
Hej Bo 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som snabb och effektiv samt att bemötandet var trevligt 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Vänligt och generöst bemötande. Stor yrkeskunnighet
Hej Anna 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade det vänliga och generösa bemötandet samt vår yrkeskunnighet 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Fick tid direkt, fick hjälp och trevligt bemötande.
Hej Zeljana 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick tid direkt, fick den hjälp du behövde och upplevde ett trevligt bemötande 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Trevligt mottagande, fin service och överkomligt pris. Återvänder säkert.
Hej Gunnar 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade mottagandet, servicen och att priset kändes överkomligt 🙌🔧🚗 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Det var perfekt. De gjorde ett bra jobb.
Hej Alejandro 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att allt kändes perfekt och att du är nöjd med jobbet som utfördes 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Bra och serviceinriktad personal
Hej Gustav 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade vår serviceinriktade personal 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mycket fint bemötande och framförallt professionell uppföljning vid genomgång av bilen och bra service, konkreta prisvärda förslag. Var lite svårt att nå dem per telefon före besök/bokning och via Whatsapp (står på hemsidan) men när man väl fick kontakt var de mycket hjälpsamma .
Hej Monica 😊 Stort tack för ditt fina och genomtänkta omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet, den professionella genomgången av bilen och våra konkreta och prisvärda förslag 🙌🔧🚗 Tack också för din feedback kring tillgängligheten via telefon och WhatsApp. Just nu har vi väldigt högt tryck i verkstaden, vilket ibland kan göra det lite svårare att nå oss direkt – men vi jobbar hela tiden på att bli bättre där. Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Bemötande och service i toppklass!
Hej Margit 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både bemötandet och servicen som toppklass 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Jättebra och trevlig service. Kommer att komma tillbaka
Hej José 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och bemötandet 🙌🔧🚗 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Allt fungerade bra. Bra dialog, väldigt trevliga. Snabba att felsöka, återkoppla och utföra själva arbetet. Priset var lite högt men jag fick intrycket att det var värt det.Själva arbetet känns gediget utfört dock svårt att säga hur det kommer att hålla över tid eftersom det bara gått en vecka. Skulle dock inte tveka att rekommendera.
Hej Agata 😊 Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade dialogen, bemötandet och att arbetet utfördes snabbt och smidigt från felsökning till färdig bil 🙌🔧🚗 Vi uppskattar också din ärliga feedback kring priset, och är glada att helhetsintrycket ändå kändes värt det. Självklart står vi bakom vårt arbete, och skulle något dyka upp framöver är du alltid välkommen att höra av dig. Tack för rekommendationen – du är varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Snabbt, prisvärt & trevligt bemötande.
Hej Tors 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som snabb, prisvärd och med ett trevligt bemötande 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Tyvärr missade ni att fylla på kylväska så jag fick varning på displayen. Ni tömde men glömde att fylla på. Så svårt ge betyg med sån miss.
Hej Ulf, Tack för att du tog dig tid att lämna feedback och för att du uppmärksammar oss på detta. Vi beklagar verkligen missen med kylvätskan – så ska det självklart inte bli efter ett verkstadsbesök. Vi tar detta på största allvar och ser över våra rutiner för att säkerställa att sådant inte händer igen. Hör gärna av dig till oss så får vi möjlighet att rätta till detta och följa upp ärendet på bästa sätt. Tack igen för din ärliga återkoppling – den hjälper oss att bli bättre. Södermalm Bilservice 🔧🚗
Väldigt trevlig personal, rekommenderar värklingen Bosch var service.
Hej Nada 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade vår trevliga personal 🙌🔧🚗 Tack också för din rekommendation – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Perfekt bemötande Första gång kund,snabb service bas-service och byte av batteri+ bromsklossar.Jätte nöjd.
Hej Kerstin 😊 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att ditt första besök hos oss gav ett perfekt bemötande och att du är nöjd med både servicen, batteribytet och bromsklossarna 🙌🔧🚗 Extra kul att du blev nöjd som ny kund – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Det var den bästa upplevelsen för min Aygo som den någonsin har haft👌. Den mår bättre nu än när den var ny. Och jag som ägare blev fick ett bemötande som jag aldrig fått tidigare. Världsklass. Så nästa gång det är dax för service eller repararion, ja då blir det hit jag åker. Tack
Hej Jeff 😄🚗✨ Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att både du och din Aygo fick en så bra upplevelse hos oss 🙌😊 Att bilen känns bättre än när den var ny är verkligen det bästa betyg vi kan få! Det gläder oss också mycket att du uppskattade bemötandet – vi vill alltid att varje kund ska känna sig väl omhändertagen från start till mål 🔧🌟 Stort tack för förtroendet, och vi ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång det är dags för service eller reparation. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 💛🚘
Fick snabbt en offert och tid. När jag blev lite sen till verkstan blev jag trevligt bemött i telefonen och fick en ny tid 15 min senare. Vänlig och uppmärksam personal på plats. Stökig o trång verkstad, mycket bilar överallt och luften tung av ångor som kanske inte var nyttiga att andas in. Hoppas att arbetsmiljön uppfyller alla krav.
Hej Anita 😊 Stort tack för ditt omdöme och för att du delar både det som fungerade bra och dina synpunkter 🙏🔧🚗 Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba offerten, flexibiliteten kring tiden och det trevliga bemötandet både i telefon och på plats. Det betyder mycket för oss. Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊🚗
Snabbt, effektivt och trevligt.
Stort tack för ditt 5-stjärniga betyg, Lars! ⭐️😄 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗🔧✨😊