Jag köpte en basservice via LetsDeal och lämnade in bilen hos Södermalm Bilservice. När jag lämnade bilen bad jag dem särskilt att kontrollera belysningen, framför allt strålkastarna och halvljusets inställning. Jag berättade också att bilen skulle besiktigas dagen efter och att den tidigare hade fått anmärkningar på felinställt halvljus samt att vänster helljus inte fungerade. Efter besiktningen visade det sig att exakt samma fel kvarstod. Jag kontaktade därför Södermalm Bilservice och bad om en ny tid för att åtgärda...
Bosch Car Service - Södermalm Bilservice
Välkommen till Södermalms Bilservice – din lokala certifierade Bosch-verkstad! Vi utför bilreparationer och service för alla bilmärken och modeller. När vi reparerar använder vi oss av reservdelar i originalkvalitet från Bosch och andra leverantörer. Vi erbjuder service, underhåll och reparationer som du kan lita på. Vårt team...
1207 omdömen om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice
Inget att klaga på, vänligt mottagande och väldigt bra pris. Ligger dessutom väldigt bra till om du behöver ta dig därifrån med t ex pendeltåg. Bra priser.
Hej Andreas, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du uppskattade både vårt vänliga mottagande och våra priser. Extra kul att du även lyfter vårt centrala läge och att det är smidigt att ta sig vidare med kollektivtrafiken medan bilen är hos oss. 🚗🚆 Tack för dina 5 stjärnor och för förtroendet! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨
Kanonservice, snabbt och ptoblemfritt! Kommer att rekommendera Er. Toppen!!!
Hej John, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😄 Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde servicen som snabb, smidig och problemfri. Att du dessutom vill rekommendera oss vidare är ett av de bästa betyg vi kan få – stort tack för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Väldigt bra mottagande, snabb och hjälpsam. Snabb och bra service, till en åtkomlig pris
Hej Gonzalo, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och att du upplevde servicen som både snabb, hjälpsam och prisvärd. Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig. 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Jag blev vänligt bemött när jag lämnade bilen samt när jag hämtade den.
Hej Margit, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du kände dig vänligt och väl bemött både när du lämnade och hämtade bilen. Vi vill att hela verkstadsbesöket ska kännas tryggt och trevligt från början till slut, så dina ord betyder mycket för oss. 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Snabbt och effektivt, trevligt bemötande och en bra prisbild. Kommer gärna tillbaka.
Hej Dan, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du uppskattade både vårt trevliga bemötande, det snabba och effektiva arbetet samt vår prisbild. Att du gärna kommer tillbaka är ett fantastiskt betyg för oss och betyder mycket för hela teamet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra service och kommunikation. Kommer anlitas igen. På återseende 😊
Hej Ulf, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du uppskattade både vår service och kommunikationen genom hela besöket. Att du vill anlita oss igen är ett väldigt fint betyg och något vi verkligen uppskattar! Vi ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång det är dags. På återseende! 👋😊 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Vänliga, snabba och yrkeskunniga
Hej Ismail, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde vårt team som vänligt, snabbt och yrkeskunnigt. Det är tre saker vi värdesätter högt och alltid strävar efter att leverera till våra kunder. 🙏 Tack för förtroendet! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Trevliga, smidiga och snabb service
Hej Leif, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande och att servicen kändes både smidig och snabb. Det är precis så vi vill att ett verkstadsbesök ska vara! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Allt funkade jättebra både personal och arbete
Hej Gerd, Stort tack för ditt omdöme! 😊 Vi blir väldigt glada av att läsa att både personalen och arbetet fungerade jättebra. Samtidigt blir vi lite fundersamma över de 3 stjärnorna när allt verkar ha fungerat så bra. Om det är något i upplevelsen som du tycker att vi hade kunnat göra bättre får du väldigt gärna berätta det för oss – vi tar gärna emot feedback och vill alltid utvecklas. 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra service, trevlig kundmottagare. Fick tillbaka bilen tidigare än utlovat. Rekommenderar varmt denna verkstad.
Hej Daseng, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du uppskattade både vår service och det trevliga bemötandet i kundmottagningen. Extra roligt att vi kunde få klart bilen tidigare än utlovat – vi vet hur värdefull tiden är för våra kunder. Tack också för din varma rekommendation, den betyder mycket för hela vårt team! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Mycket bra service och bilen mår nu fint!
Hej Åke, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med servicen och framför allt att bilen mår fint igen! Det är precis det resultat vi vill att våra kunder ska lämna verkstaden med. 🚗 Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨
Har inte haft några problem med arbetet med bromsarna, men när jag skulle byta däck så upptäckte jag att de oljat hjulmuttrarna på ena sidan och att muttrarna var väldigt svåra att få i. Man ska aldrig olja hjulmuttrar. Tycker det ser ut som att de använt olika fabrikat/modell på bromsskivor på var sida bak. Svårt att säga exakt. Kanske det är fel modell på ena sidan och därför muttrarna knappt passar? De skrev inte in vad de gjorde i digital servicebok. Jag ville återställa serviceräknaren för inspektionservice (bilen...
Hej Jakob, Tack för att du utvecklar ditt omdöme. Nu när vi har kunnat identifiera ditt besök vill vi gärna reda ut några saker, eftersom delar av det du beskriver inte stämmer överens med arbetet som utfördes på din bil. Vi har inte utfört någon service på bilen. Arbetet hos oss avsåg byte av bromsar bak. Därför har vi inte heller gjort någon registrering i bilens digitala servicebok. Ett bromsbyte är en reparation/underhållsåtgärd och inte en ordinarie service som registreras i den digitala servicehistoriken. När det...
Super trevliga och tillmötes gående. Dom kan sitt jobb
Hej Jane, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde vårt team som både trevligt, tillmötesgående och kunnigt. Att du känner dig trygg med vår kompetens är ett fantastiskt betyg för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Trevliga, engagerade och utförde service väl
Hej Evelina, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade vårt trevliga och engagerade bemötande och att du är nöjd med servicen vi utförde på din bil. Tack för förtroendet! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Världens gulligaste hund i receptionen! Utöver det professionellt utfört kondensorbyte, bra kommunikation och väldigt lösningsfokuserade. Verkligen inget att klaga på.
Hej Hans, Stort tack för ett fantastiskt omdöme! 😊🐶 Vår fyrbenta kollega i receptionen kommer definitivt att ta åt sig äran för den femte stjärnan! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med kondensorbytet och att du uppskattade både kommunikationen och vårt lösningsfokuserade arbetssätt. Att höra att det verkligen inte finns något att klaga på är ett riktigt fint betyg för hela teamet. 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Mycket nöjd, bra kundservice!!
Hej Tomas, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du är mycket nöjd och att du uppskattade vår kundservice. Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska lämna verkstaden med! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra bemötande och väl utfört arbete med bilen. Snällt med gratis glass till barnen.
Hej Stig, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade både vårt bemötande och arbetet vi utförde på bilen. Och självklart ska även de små besökarna trivas hos oss – lite glass gör väntan betydligt roligare! 🍦😄 Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Snabbt och högkvalitativt arbete, vänlig och kunnig personal och utsökt kaffe. Tack.
Hej Igor, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att du uppskattade både det snabba och väl utförda arbetet samt vårt vänliga och kunniga team. Och extra kul att kaffet fick godkänt också – det är ju nästan lika viktigt som bra bilservice! ☕😄 Tack för ditt förtroende. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Mycket bra service och trevligt bemötande. Professionella och snabba. Jag är väldigt nöjd.
Hej Gizem, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med ditt besök och att du uppskattade både vårt bemötande, vår professionalism och den snabba servicen. Dina fina ord betyder mycket för hela teamet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Ac service , trevligt bemötande , snabbt utförande medan jag väntade på plats. Ac blev som ny. Priset blev lite högre , krävdes mer kylmedel än vad som ingick.
Hej Per, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde utföra AC-servicen snabbt medan du väntade. Framför allt är vi glada att AC:n nu känns som ny igen! ❄️🚗 Vi förstår din synpunkt kring slutpriset. Mängden köldmedium kan variera mellan olika bilar, och när det behövs mer än vad som ingår i grundpriset tillkommer en kostnad. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt kring detta. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Snabbt och jättebra utfört jobb. Sympatisk personal
Hej Ewa, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både det snabba och väl utförda arbetet. Extra roligt att du uppskattade vårt team och bemötandet också – det betyder mycket för oss! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Så nöjd. Gjorde det där lilla extra och kommer inte gå till någon annan efter detta! Gjorde en felsökning på AC på nyinköpt bil, men de uppmärksammade även andra fel. Rekommenderas varmt!
Hej Zara, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Det betyder otroligt mycket att höra att du är så nöjd att du vill fortsätta komma till oss framöver. Vi försöker alltid göra det lilla extra och se till helheten, så det är extra roligt att vi kunde uppmärksamma andra saker på din nyinköpta bil i samband med felsökningen av AC:n. 🔧 Tack för ditt förtroende och för din varma rekommendation – det uppskattar vi verkligen! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Kunnig o trevlig personal, ringde och skickade video på det jag bör byta
Hej Minna, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt kunniga och trevliga team. Vi är glada att du tyckte om att vi ringde och skickade en video med genomgång av det som rekommenderades att bytas – vi tycker att tydlig kommunikation skapar trygghet och hjälper våra kunder att fatta välgrundade beslut. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Allt fungerade som det skulle och kundmottagningen var vänlig och hjälpsam
Hej Lena, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att allt fungerade som det skulle och att du uppskattade vårt vänliga och hjälpsamma bemötande i kundmottagningen. Det betyder mycket för oss att veta att du hade en positiv upplevelse från början till slut. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
på alla sätt ett bra intryck från vår första service där
Hej Anton, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att ert första besök hos oss gav ett bra intryck. Vi uppskattar verkligen att ni valde att lämna bilen till oss och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa er igen framöver. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Gjorde jobbet inga constitutes
Hej Konstantinos, Stort tack för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet vi utförde. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra och trevligt bemötade kommer tillbaka Snabb service 👍
Hej Pontus, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande och den snabba servicen. Att du dessutom vill komma tillbaka är det bästa betyg vi kan få – det betyder verkligen mycket för hela vårt team. Tack för ditt förtroende! 👍 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra professionell service rekommenderar
Hej Vlad, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår professionella service. Tack också för att du rekommenderar oss – det är ett stort förtroende och betyder mycket för hela vårt team. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Tack för snabb hjälp med vår AC! Trevlig och hjälpsam personal
Hej Eva, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att vi kunde hjälpa er snabbt med AC:n och att ni uppskattade vårt trevliga och hjälpsamma bemötande. Det är precis den upplevelse vi vill ge alla våra kunder, så dina ord betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Helt underbara tjejer som jobbar vid mottagningen. Trevliga, snälla, även roliga :).. Redan vid första telefonsamtalet kände men wow-känslan. Bokningen gjordes lätt som en plätt. Tjejerna har koll på allt. Pappa (Chefen) är också riktigt bra. Mycket trevlig, rolig, ordnar så att allt blir bra till slut. Killarna som arbetar där är det tempo på och de är duktiga också. Stort tack för att ni är så grymma.
Hej Alemsah, Vilket fantastiskt omdöme – stort tack! ❤️ Det värmer verkligen att läsa dina fina ord om hela vårt team. Vi blir extra glada över att höra att tjejerna i receptionen gav dig en så bra upplevelse redan från första telefonsamtalet och att bokningen kändes enkel och smidig. Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till dem – de kommer att bli otroligt glada! 😊 Tack också för de fina orden om resten av teamet. Vi arbetar varje dag för att ge våra kunder ett varmt bemötande, ärlig service och ett professionellt...
Jag fick den hjälp jag behövde. Allt gick mycket smidigt.
Hej Ann, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du fick den hjälp du behövde och att hela processen gick smidigt. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och tryggt för våra kunder, så det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra, trevlig och snabb service. :)
Hej Cathrine, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att du upplevde den som både bra, trevlig och snabb. Det är precis den upplevelse vi vill ge alla våra kunder, så dina ord betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Trevlig personal och snabb arbete.
Hej Rodrigo, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både vårt trevliga bemötande och det snabba arbetet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra och tydlig information om vad problemet var, vad som gick att göra samt vad det skulle kosta. Dessutom ett trevligt bemötande och garanti på jobbet.
Hej Åsa, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du uppskattade vår tydliga information om felet, vilka åtgärder som var möjliga och vad arbetet skulle kosta. Vi tycker att öppenhet och tydlig kommunikation är minst lika viktigt som själva reparationen, så det är extra roligt att du lyfter det. Tack också för att du uppmärksammade vårt bemötande och vår garanti på utfört arbete. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Mycket trevlig personal och skönt att slippa betala mer för påfyllning av AC-vätska. Rynkade lite på pannan över den ditklistrade reklamen på min regskylt, men hade under onständigheterna överseende med det. De förtjänar lite reklam.
Hej Per, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande och att du blev nöjd med AC-servicen. Vi är också glada att du hade överseende med dekalen på registreringsskylten – och extra tacksamma för din humor och förståelse. Det betyder mycket för ett lokalt företag som vårt! 🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Tog min Kia Rio från 2010 hit för en AC-service. Det gick mycket bra och rimligt pris
Hej Peter, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med AC-servicen på din Kia Rio och att du upplevde både arbetet och priset som riktigt bra. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Väldigt trevligt och vi är helt nöjda med upplevelsen på Bosch Car Service.
Hej Linnéa, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att ni är helt nöjda med er upplevelse hos oss och att ni uppskattade vårt trevliga bemötande. Era fina ord betyder mycket för hela teamet. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Trevlig personal, trevligt väntrum med kaffe, glass och läsk. De fick igång min AC som inte funkat på ett år. En trevlig och ekonomisk upplevelse helt enkelt
Hej Maria, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattade både vårt bemötande och väntrummet med kaffe, glass och läsk medan du väntade. Att vi dessutom lyckades få igång din AC igen efter att den varit ur funktion i ett helt år är extra roligt att höra! ❄️ Tack för att du beskriver besöket som både trevligt och prisvärt – det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hej Pär, Stort tack för alla tummar upp! 👍😄 Det känns fantastiskt att se att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Ditt stöd och ditt fina betyg betyder verkligen mycket för hela teamet. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Otroligt trevlig och professionell service från början till slut! Alla var så vänliga, hjälpsamma och välkomnande att det nästan kändes som att man lämnade stället med en ny familj. Rekommenderas varmt!
Hej Samaneh, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Det värmer verkligen att läsa dina fina ord. Att du upplevde servicen som både professionell och personlig, och att du kände dig så välkommen hos oss, betyder oerhört mycket för hela vårt team. Att du beskriver det som att du nästan lämnade med en ny familj är ett av de finaste omdömen vi kan få. ❤️ Tack också för din varma rekommendation – den uppskattas verkligen! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra kommunikation i alla steg och snabb åtgärd.
Hej Ingrid, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du uppskattade den tydliga kommunikationen genom hela processen och att vi kunde hjälpa dig snabbt. Vi strävar alltid efter att hålla våra kunder väl informerade och leverera en smidig upplevelse från början till slut. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Basservice + luftfilter. Snabbt o bra pris, bra bemötande trots många bilar o kunder på plats.
Hej Bo, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde att serva din bil hos oss! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade både det snabba arbetet, det bra priset och vårt bemötande, även när det var full fart i verkstaden. Det betyder mycket för oss att du upplevde att vi tog hand om dig på ett bra sätt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Kunniga och hjälpte oss utan dröjsmål. Trevligt bemötande.
Hej Johan, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du upplevde oss som kunniga och att vi kunde hjälpa er snabbt när ni behövde det. Ett trevligt bemötande och effektiv service är något vi alltid strävar efter, så det är extra roligt att läsa dina ord. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Snabb och smidig AC service! Trevlig personal :)
Hej Nihad, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med din AC-service och att du upplevde besöket som både snabbt och smidigt. Extra kul att du också uppskattade vårt bemötande – det betyder mycket för hela teamet! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Trevliga och bra. Värda ett återbesök!
Hej Marcin, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Att du tycker att vi är värda ett återbesök är ett fantastiskt betyg och något vi verkligen uppskattar. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra och snabb service, trevlig bemötande
Hej Foad, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vår snabba service och vårt trevliga bemötande. Vi arbetar varje dag för att göra verkstadsbesöket så smidigt och positivt som möjligt, så det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Trevligt bemötande👌 Jag fick hjälp med min ac. De fixar den med en gång och de beställde två nya däck bak på bilen. Bra pris inga dolda kostnader trevliga
Hej Ari, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande och att vi kunde hjälpa dig med AC:n direkt. Kul också att vi fick ordna två nya bakdäck till bilen och att du kände att du fick ett bra pris utan några dolda kostnader – det är precis så vi vill att ett verkstadsbesök ska kännas. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Fantastisk service. Kommer aldrig lämna in bilen någon annan stans.
Hej Morgan, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Det är otroligt roligt att läsa att du är så nöjd med vår service. Att du känner att du aldrig vill lämna in bilen någon annanstans är ett av de finaste betyg vi kan få och betyder verkligen mycket för hela vårt team. Tack för ditt förtroende! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Väldigt smidigt och mycket professionellt bemötande.
Hej Joan, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde ditt besök som smidigt och att vårt bemötande levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en professionell och enkel upplevelse från början till slut. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨