Riktig bra service. Jag lyckades dyka upp med bilen en dag tidig och hade kört ganska långt till verkstaden. Alla var så himla hjälpsamma och lyckades klämma in min bil den dagen. Så tacksam för det.
Bosch Car Service - Södermalm Bilservice
Välkommen till Södermalms Bilservice – din lokala certifierade Bosch-verkstad! Vi utför bilreparationer och service för alla bilmärken och modeller. När vi reparerar använder vi oss av reservdelar i originalkvalitet från Bosch och andra leverantörer. Vi erbjuder service, underhåll och reparationer som du kan lita på. Vårt team...
653 omdömen om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice
Varmt välkomnande bemötande, med proffsig personal. Generös service och slapp t.o.m. att betala en extraavgift för speciell olja. Ett ställe jag hädanefter ska lämna min bil till. Och tack för kaffet och Coca Colan! / Stefan Gadd
Snabba, trevliga och fräsch lokal
Trevlig personal och snabb service. Kommer att komma tillbaka.
trevlga ochservice inriktad och
Toppen bra allting. Otroligt bra service.
Bra bemötande och det märks att de vill att man skall bli nöjd, och därmed komma tillbaka. Vettiga priser och mycket bra bemötande gör att jag lär komma tillbaka. Men det kommer nog att ta ett tag med tanke på hur bra bilen verkar må efter kamremsbhte och lite allmän grundservice. Jag önskar både personalen och verkstaden all välgång framöver, både mekaniskt ekonomiska och på det mänskliga planet:).
Snabbt och trevliga. Tyckte priset var ok
Trevlig personal. God och Snabb servis. Gått kafé :)
Bra mottagande och service, blev förseningar vilket dom rättade till på fakturan Pia
Snabbt, professionellt och smidigt!
Tack så mycket, Andrei-Remus! Vi är glada att du upplevde vår service som snabb, professionell och smidig. Varmt välkommen tillbaka!
Bra service och trevlig bemötande, bra läge också som ligger nära Södra Station.
Tack, Yan Yu! Kul att du är nöjd med både vår service, bemötande och läge nära Södra Station. Hoppas vi ses snart igen!
Väldigt trevliga och bra bemötande
Tack för ditt omdöme, Kristofer! Det glädjer oss att du uppskattar vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevlig och professionella personal.
Tack så mycket, Maryam! Vi är glada att du haft en bra upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att vara professionella och vänliga.
Allt funkade som det skulle. Inget att anmärka på
Härligt att höra! Vi tackar för ditt omdöme och hoppas att allt fortsätter fungera bra för dig framöver.
Jättebra och proffsigt verkstad!!
Tack för de fina orden, Geri! Vi strävar alltid efter att leverera professionell service, så det är fantastiskt att höra att du är nöjd.
Bra och trevliga! Snabba och fixar det som behöver fixas.
Tack, Patrik! Vi är glada att du uppskattade både vår snabbhet och vårt bemötande. Hoppas vi ses igen!
Mycket snabb och effektiv felanalys samt åtgärd tillsammans med mycket trevligt bemötande ger toppbetyg!
Tack så mycket, Anne! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både vår service och vårt bemötande. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Bra kommunikation. Rimligt pris.
Tack för ditt omdöme, Jens! Vi är glada att du uppskattade både kommunikationen och våra priser. Välkommen åter!
En perfekt bilmeck.har servat mina bilar hos den i många år. En firma att lita på.
Stort tack, Anna Cecilia! Vi är glada att du har haft förtroende för oss i många år. Din lojalitet betyder mycket för oss.
Trevliga och tillmötesgående. Lätt att både lämna och hämta bilen efter klar service. Förklarade innan vad som behövdes göras och varför samt pris.
Tack för ditt fina omdöme, Susanna! Det är viktigt för oss att vara tydliga och tillmötesgående, och vi är glada att du haft en bra upplevelse.
probably the best in Stockholm
Wow, tack så mycket för det fantastiska omdömet! Vi är glada att du tycker så högt om oss. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativ service!
Snabbt, vänligt och till ett bra pris.
Tusen tack för de fina orden och det höga betyget! 🌟 Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera bra service. Tack igen! 😊
Snabb service, trevlig personal!
Bra service per telefon och på plats. Lätt att nå och trevlig personal. Rekommenderar
Snabba, proffsiga och vänliga.
Kändes inte seriöst fick inte riktigt svar på de jag sökte
Tråkigt att höra att upplevelsen inte kändes seriös och att du inte fick de svar du behövde. Så ska det självklart inte vara. Hör gärna av dig direkt till oss och berätta vad som saknades, så hjälper vi dig så att du får rätt information och en bättre upplevelse nästa gång. Tack för att du tog dig tid att lämna feedback! info@sodermalmbilservice.se
Bra bemötande och snabb service samt en dricka medan jag väntade.
Jätte bra , men lite rörigt👌👌👌👌👌
Tack så mycket! 🙏✨ Kul att du tyckte det var 5 av 5! Vi tar med oss att det kändes lite rörigt och ska försöka göra det ännu tydligare nästa gång. Tack för din feedback! 🙌😊
Trevligt bemötande när jag anlände med min bil, super bra service vilket gör att man självklart rekommenderar till andra besökare. Gracias amigos , nu vet jag vart jag ska vända mig för framtida reparationer. Med vänlig hälsning, Emmanuel Iglesias - GOCS
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med arbetet och ser fram emot att hjälpa dig igen nästa gång.
Snabb åtgärd och bra förslag på åtgärd för kärvande däck. Fick samma svar av annan verkstad som kontaktades för en second opinion
Kanon bra.trevligt bemötande fint arbete o klart i tid.
Precis som utlovat. Servis till bra pris, kunde lämnas och hämtas enligt tidsplan .
Snabb och smidig service. Jag är mycket nöjd och förvarar även mina däck hos dem. Rekommenderas utan tvekan.
Väldigt trevligt och serviceminded bemötande. Jag hade fått anmärkning vid besiktning och fick väldigt snabb hjälp, tydlig förklaring på vad som krävdes och bra pris 😊 - jag rekommenderar verkligen! Jag kommer gå hit igen.
Trevlig och kunnig personal som gav snabb service.
Vänligt bemötande och snabb service.
Mycket duktiga och super trevliga tack bästa ni
Bästa verkstaden jag varit på- service och bemötande var exceptionellt!
Riktigt bra service med kunnig och trevlig personal!
Hela proceduren med tidsbokning och däckskifte gick väldigt smidigt.
Snabba, kunniga, trevlig upplevelse fast dyrt.
Jag är nöjd, de var trevliga, pålitliga, upplevs seriösa och utförde det jag beställt enligt tidsramen som var satt!
Bra snabb service jag är mycket nöjd ☺️
Tack för hjälpen. Bra service. Flexibla med tid och datum.
Hej, tyvärr besviken, meddelade att bilen är 26 år vilket framgår även av reg nr, trots det utan att lämplig omkoppling för att felsöka bilen byter ni olja. Tänk att bilen kommer att skrotas? Vad har jag för nytta av det. Dessutom påpekade ni att det finns oljeläkage och byter olja trots det - utan att kommunicera med mig. Dessutom föreslar mi att jag felsöker bilen på en mercedes verkstad och efter får återkomma.till er. Aviserad felsökning för 1 kr är borta, Ja tycker att ni bör ringa mig redan från börlan utan att påbörja...
Du bokade och godkände en service där oljebyte ingick. Vi kan inte och får inte köra eller lämna ut en bil utan olja, oavsett om den är 2 eller 26 år gammal. Alternativet hade varit att ringa och meddela att bilen måste stå still tills du tagit beslut, men då hade du ändå behövt betala för nedlagt arbete och stillestånd. Vi såg att det läcker lite olja vid oljetråget och bakaxeln, och det informerade vi dig om så att du känner till bilens skick. Ett oljeläckage stoppar inte ett oljebyte, det är två helt olika saker. Läckaget...
Fick snabb och bra hjälp trevligt bemötande. Till ett bra pris
Inget att anmärka på, precis som man vill att det ska vara, väldigt nöjd.
Jätte bra service, hade missat min tid för däckbyte men det fixade dom utan problem. Har fixat bilen hos Saman i flera år nu!
Väl mottagen noggranna och video på fel som upptäcks