Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag14 omdömen om Mecanika Autoservice AB
Blev bra bemött
Jobbet som vi kom överens om blev väl utfört -
skrev om Mecanika Autoservice AB
Trevlig personal. Tog exakt den tid som dem hade lovat.Varmt rekommenderat!
skrev om Mecanika Autoservice AB
Jag fick en snabb service och gjort ett bra jobb. Servicen klar utsatt tid och trevligt bemötande. Jag ger en 5 i betyg.
//Samuel -
skrev om Mecanika Autoservice AB
Trevligt bemötande och snabb service. Väldigt prisvärda! Mekanikern gjorde en Väldigt snabb bedömning vart felet var och dom bytte min fläkt otroligt snabbt.
skrev om Mecanika Autoservice AB
Trevligt bemötande och proffsigt utfört jobb, kan verkligen rekommendera verkstaden.
skrev om Mecanika Autoservice AB
Bemötande och service av klass. Super nöjd! Mekanikern lyckades lösa ett problem två andra bilverkstan inte kunde lösa! Rekommenderar starkt och kan garantera er att ni inte kommer ångra er.
Mycket bra bemötande.
Har inget att klaga på . Kommer fortsätta använda mig av denna verkstad 👍 -
Trevligt bemötande.
Kunnig oldshool mekaniker som hittat de fel som inte Bilia mekaniker gjorde.
Beställde felsökning och bytte generator via Autobutler . Väldigt nöjd! Rekommenderas!! -
skrev om Mecanika Autoservice AB
Otroligt service minded personal med utomordentligt erfarenhet.
Hade problem med bilen som skulle kosta mig oerhörd mycket pengar "enligt andra verkstäder" men med Mecanika's ärlighet, professionalism samt erfarenhet kunde dom lokalisera felet och spara mig enormt mycket pengar.
Jag rekommenderar Mecanika starkt, om ni vill ha rimliga priser, spara på eran energi och slippa onödig huvudvärk. -
skrev om Mecanika Autoservice AB
Supernöjd snabb service och riktigt bra priser, fick tid omgående på service. Kan verkligen rekommendera verkstaden till andra.
skrev om Mecanika Autoservice AB
Super trevliga, snabba och kunniga
skrev om Mecanika Autoservice AB
Bra service, god kontakt med mekanikern samt trevliga.
Återkommande kund
Mvh -
skrev om Mecanika Autoservice AB
Otroligt trevlig och kunnig personal. Snabba och såg till att vi var utan bil kortast möjliga tid.
Kamremsbyte var det jag behövde denna gång.
Kan rekommendera dem starkt!!! -
skrev om Mecanika Autoservice AB
Väldigt bra arbete och Väldigt bra service, bra mottaget av arbetarna som var jätte trevliga och bjöd på lite fika medans man väntade,
5/5 nöjd kund här