Speedy Bilservice Nacka

Speedy Bilservice Nacka

• BadgeThirteenYears
2 824
4.7

Här hos oss på Speedy Bilservice i Nacka ges proffsig bilservice med fokus på kundnöjdhet. Vad behöver du fixa på din bil? Växellådan? Oljan? Eller behöver du kanske någon som utför en grundlig kontroll och ser var felet ligger? Våra kunniga mekaniker jobbar snabbt och effektivt och har som mål att det ska vara smidigt att...

2824 omdömen om Speedy Bilservice Nacka

Sedan starten hos Reco 2013

Mikael S
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Bra jobb till vettigt pris. Ligger också perfekt.

Peter F
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Snabb o bra service till ett bra pris!

Saeed M
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

De är duktiga och kunniga ärliga , pålitliga .

Nils B

Professionella och ärliga. 👍🏽

Ann H

Superba och supersnabbt! Stort ack

Edwin V
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Hela processen från förfrågan till överlämnande av bil var utan anmärkning. Reparationen gjordes direkt efter överlämnandet av bilen 🌞🌞

Ilmar O
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Bra bemötande, tydlig beskrivning av fel på bilen och bra jobb.

Harriet H
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Snabb och trevlig service. Trevlig personal som alltid ställer upp.

Mats B
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Upplevelsen var god. Gott bemötande och service utan strul.

Björn William Q

Snabb o kostnadseffektiv service

Patrik B
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Varmt rekommenderar den här verkstaden! Fått tillbaka bilen som varit fixat precis på samma dag efter mitt tidigare misslyckades bilbesiktning.Nu fått tillbaka från dem färdig och besiktad bil .Trevlig, lyhörd personalen. Tussen tack till SPEEDY Bilservice! Med vänliga hälsningat.

Rino C
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Trevliga och hjälpsamma, och förtroendeingivande.

Business C
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Fantastisk bilverkstad. En dröm för alla som behöver få bilen lagad. Otroligt trevligt bemötande, snabb reparation, bra priser, bra information till mig som kund. Om alla företag i Sverige vore som detta så skulle vårt land fungera ändå bättre. Tack Speedy Nacka!

Alexander L
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Snabbt inbokat o hanterat. Tack!

Anne F
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Snabbt och smidigt. Speedy helt enkelt:).

Adrienne L
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Blir alltid bemött vänligt och hjälpsamt. Fick snabb tid för service och allt flöt på utmärkt!

Carl L
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Bra men dyrt. Nästan samma pris som märkesverkstaden.

Lena Cecilia S
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Trevligt bemötande och snabbt att få tid. Bäst!

Verena T
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Jag fick hjälp snabbt och är nöjd med jobbet. Mycket trevligt bemötande 😃

Kerstin Elisabet M
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Alltid lika serviceminded och kommunicerar otroligt bra. Man får alltid löpande och snabb information!

Hanna N
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Jag är supernöjd med servicen! Bilen blev fixad snabbt och smidigt, och personalen var otroligt kunnig, trevlig och tillmötesgående.

Carl A
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Väldigt proffsigt och förklarande beteende så jag förstår varför bilen behöver skötas på ett klokt sätt.

Jan-Börje N
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Trevligt bemötande, jag är jättenöjd

Karl J

Smidigt, snabbt och proffsigt

Anna M

trevlig personal. Professionella.

Marie N
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Alltid bra service samt återkoppling, trevlig personal:) Har varit här i flera år nu med både däckhotell och service

Bengt Göran N
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Snabbt utfört och till ett väldigt förmånligt pris!

Sara Charlotta H
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Bra, proffsigt o h trevligt kundbemötande.

Maria E
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Snabb återkoppling och proffsigt utfört.

Anders J
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Mycket bra service, rekommenderas starkt!

Eva Catarina G
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Behövde byta bromsar efter en semester där bilen används mycket. Fick den efter, fixat efter ett par timmar. Trevligt bemötande

Berit G
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Enkelt, snabbt, billigt och bra

Christine Z
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Stort tack till Speedy för en fantastisk service! Snabbt, smidigt, vänligt och mycket professionellt bemötande från början till slut. Trots att tillbehöret som behövdes för att montera av däcken hade glömts hemma, löste personalen situationen med stor förståelse och på kort tid. Dessutom ordnades vatten till hunden utan minsta problem – det lilla extra som verkligen uppskattas. Väldigt glad att valet föll på Speedy och kan varmt rekommendera dem!

Eva P
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Bra bemötande tydliga prisuppgifter och snabb service. Rekommenderar

Maud L
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Snabb och smidig felsökning och reparation.

Lieselotte Bethge G
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Trevligt bemötande , snabb och bra service

Niclas R

Bra service. Bra pris. Bra tillgänglighet

Susanna H
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Så tacksam för snabb, väldigt trevligt bemötande och bra service. Blev inte ruinerad heller utan fick det jag bad om för halva priset av vad grannverkstaden kedja skulle ha. Kommer fortsätta använda Speedy i Nacka framöver OCH rekommendera dom!

Curt A
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Vi blev väldigt bra bemötta och fick bra hjälp så vi så tacksamma för det

Timo H
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Tid för reparation redan samma dag. Artigt bemötande.

Helena G
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Verkstaden meddelade att ett påstått fel (som annan verkstad påstått) inte existerade och priset blev drygt 3000 kr istället för förväntade 12500. En hederlig bilverkstad med andra ord. Ovärderligt.

Josef M
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Väldigt bra Service och mottagande på Speedy Nacka. Nackdel är hemsidan, omöjligt att boka tid på hemsidan, blev felmeddelande under olika dagar och olika internetapplikationer.

Åke A
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Så grymma! Trevligt bemötande, snabb service och ett bra pris. Har alltid rekommenderat Speedy i Nacka

Bernt I
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Bra bemötande från personalen.

David B
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Speedy löste mitt problem med tänd motorlampa, där det visade sig att bilen haft ett utbränt tändstift samt fel på ABS-givare. Mycket bra bemötande och återkoppling om vilka fel som behövde åtgärdas, samt vilken prisbild det rörde sig om. Kan verkligen rekommendera Speedy bilservice i Nacka och jag kommer lätt tillbaka om det uppstår problem med bilen framöver. //David

Inger S
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Trevligt bemötande, snabb tid för åtgärd och klar i god tid

Martin E
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Lätt att få en tid och snabbt och kompetent utfört. Rimligt pris för utförd tjänst.

Margareta N
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Glad och lättad att bilen är åtgärdad. Så tacksam för så snabb och fin sevice.

Per J
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Snabb och proffsig service. Inget att anmärka på. Hade blivit 5 stjärnor om jag fått hjälp samma dag, men jag behövde bara vänta 4 dagar. Kommer gärna tillbaka.

TOBIAS REINO H
Skrev om Speedy Bilservice Nacka

Snabb åtgärd av bil efter nedslag på besiktning. Uppskattas!