Bra bemötande. Inga överraskningar
VR Motor Stockholm
Välkommen till VR Motor Stockholm AB! Vi är ett handplockat team som tillsammans har över 30 år i fordonsbranschen. Vi på VR Motor Stockholm AB har extra bred kompetens inom Audi, VW, Skoda, Seat, BMW, Volvo och Saab. Men vi tar självklart hand om just din bil även fast du ej faller in i just den kategorin. Vårt fokus ligger...
1441 omdömen om VR Motor Stockholm
Sedan starten hos Reco 2013
Jättedyrt men mycket trevlig bemötande
Mycket bra service och trevlig bemötande.
Bra bemötande och trevlig personal! Uppskattade att bilen fixades snabbt ❤️ Godis påse överraskade mig i bilen😅🤣
Trevligt och proffsigt bemötande.
Snabbt svar och återkoppling. Fick en tid som passade mig bara ett par dagar framåt. Snabb service. Väldigt nöjd 😃
Vänliga professionella och trevligt bemötande. Kan rekommenderas.
Snabba med telefonsvar, inga problem vid att boka tid, trevlig personal och snabb service. Ni är grymma
Som alltid lever VR Motor upp till mina förväntningar. 10/10
Amazing experience. Recomend +++
Trevligt bemötande och snabb respons
Alltid lika trevliga och hjälpsamma!
Mycket bra och snabb service till rimligt pris
Snabb service och trevlig personal. Duktiga på återkoppling.
Seriös, kunnig och trevlig verkstad. Servat och reparerat alla våra bilar här i över 5 år. Rekommenderas varmt!
Att idag få så proffsigt bemötande där de även gör jobbet de tar betalt för är något jag efterlyser på många ställen i många brancher
Bra och snabb service! Alltid positivt bemötande av personalen.
Min upplevelse kan sammanfattas med: • Supertrevligt bemötande • Tillmötesgående • Krångelfritt En verkstad jag igen skulle säga tusen tack till för deras hjälp.
Blir alltid trevligt bemött av personalen och upplever alltid bra service. Behövde hjälp med besiktningsanmärkning och det fixades väldigt snabbt och smidigt. Har lämnat in bilen där förr och kommer att fortsätta med det.
Fantastiskt bemötande och service! Grundlig felsökning och reparation, eventuella missar som uppstod åtgärdades snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt!
Bra och professionell bemötande.
Lämnade in en Volvo v70 n för kamremsbyte Blev väldigt bra bemött av personalen. Hade åkt förbi vid ett tidigare tillfälle med ett gnisslande missljud från motorn. De undersökte samt konstaterade att byte var nödvändigt. Observera att bilen hade varit inlämnad på en annan Mekonomen ansluten verkstad som ej kunde konstatera problemet. Denna verkstad rekommenderas verkligen. En stor eloge till personalen. Särskilt Arvid. Tack så jättemycket
Trevligt snabbt smidigt. Bra service helt enkelt.
Trevligt bemötande och bra info. Snabba!
Väldigt trevligt bemötande. Känns noggranna och seriösa.
Gick snabbt och kostade mindre än vad jag trodde det skulle göra. Häpp!
Bra bemötande och väldigt duktiga.
Bra o vänligt bemötande Bra information
Stor hjälpsamhet. Bra resultat vr motor är bra
Vänligt och snabbt bemötande.
Tack Bra service Kunnigt Personal
Snabb och trevlig service. Lätta att få kontakt med
Jättebra bemötande, trevlig personal, snabb service.
Inget krångel. De kan sina saker och behandlar dig med respekt
Snabbt, trevligt och prisvärt
Jag fick snabb och trevlig service och är mycket nöjd med de reparationer som utförts
Trevlig och hjälpsam personal!
Trevligt bemötande, fick bra rekommendationer och förklaringar gällande denna reparation och förslag till plan framåt (har en ganska gammal bil). Mycket nöjd och kommer absolut tillbaka.
Bra service och kunnig personal.
Den här verkstan är exemplarisk. De tar ansvar även om något strular i efterhand och garantin verkligen gäller. Dessutom proffesionellt bemötande och förståelse för kundens oro. De är tydliga och skriver ut exakt vad de gjort med bilen. Rekommenderar varmt VR Motor Stockholm. Dessutom kan bilden lämnas innan öppning och hämtas efter stängning. Topp!! 👍🏼🌟👏🏼😃
De gjorde vad som förväntades. Felsökning AC samt påfyllning. Trevliga!
Har stort förtroende för verkstaden. Detta är andra gången jag har min bil där och det har fungerat utmärkt bägge gångerna. Bra jobbat!
Väldigtvtrevligt bemötande och bilen kändes bättre efter service. Ärligt att säga att det var fel de inte kunde åtgärda!
Bra bemötande och god kunskap med de jag pratade med.
Snabbt, stabilt och jätte, jättebra.
Väldigt trevlig personal, de förklarar vad som kommer att göras på ett sätt så man förstår. Bilen blev klar inom utlovad tid och till offererat pris.
Otroligt trevligt kundbemötande från alla, i telefon och på plats. Har alltid tid för en dialog om vad som ska göras. Upplever också att de har bra priser.
Fantastisk kundservice. Tog sig tid att svara på alla mina dumma frågor. Hjälpte mig med ett försäkringsärende. Bra bemötande och service hela vägen igenom. Snabbt gick det dessutom. Rekommenderas.
Snabbt, effektivt och professionellt.
Ringde, ny dag samt bokade dag för operation. Trevliga! Storavit blev snabbt undersökt! Klart nöjd med servicen!