Fantastiskt, superservice, trevliga
VR Motor Stockholm
Välkommen till VR Motor Stockholm AB! Vi är ett handplockat team som tillsammans har över 30 år i fordonsbranschen. Vi på VR Motor Stockholm AB har extra bred kompetens inom Audi, VW, Skoda, Seat, BMW, Volvo och Saab. Men vi tar självklart hand om just din bil även fast du ej faller in i just den kategorin. Vårt fokus ligger...
1826 omdömen om VR Motor Stockholm
Sedan starten hos Reco 2013
Allt flöt på som det skulle!
Vilken personal👍 väldigt nöjd, trevligt bemötande, och ett bra jobb. Återkommer gärna.
Personalen som jobbar där är väldigt trevliga och erfarenhet på deras jobb.
Bra bemötande, snabbt jobbat och helt i linje med tidigare kommunicerat pris.
Proffsigt bemötande. Raka och ärliga. Och framförallt supertrevliga.
Bra bemötande och tydliga. Digtal rapport och stämplat i boken👍
Trevligt och proffsigt bemötande. Snabbt jobbat och bra koll.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Ordning och reda.
Trevligt bemötande i receptionen, och dom försökte inte pracka på massa extra, det blev en service och bromsklossbyte.
Hög kundförståelse. Hög tillgänglighet. Prisvärd reparation. Trevligt bemötande. Smidigt betalningsförfarnade. Nu kommer jag inte på mer att skriva 😃
Bara positivt, bra service och bemötande
vänligt o bra bemötande! Enda som kunde.vara bättre är återkoppling om när bilen kan hämtas. Om den blir klar exakt samtidigt som verkstsn stänger bör man få meddelande om det i god tid så att man ändå hinner ta sig dit. Hade jag väntat in besked att den var klar hade jag inte hunnit hämta. Nu löste det sig ändå, men då var det jag som fick ringa o kolla att jag inte åkte ut till verkstan förgäves.
TOPPENBRA SERVICE!! Som alltid, tack!
Mycket bra , återkommer men ny beställning, bra bra bra bra bra bra bra bra
Bra bemötande vid kontakt Snabbt ordnad inställning av ljus Levde upp till vad man lovade
Felsökning gick smidigt och snabbt
Bästa möjliga service bra personal trevligt bemötande
Hej, Allt va bra! Mvh Michael Viberg
Snabbt fixat och trevligt bemötande av personal.
Bra bemötande, snabb service. Tydlighet och snabba svar på mail också. Mkt nöjd
Jättetrevliga och jättebra bilservice, snabbt och smidigt
Ofattbart bra service och kvalitativt jobb
Snabbt. Prisvärt. Bästa i södra STHLM
trevlig bemötande,proffs o snabb
Bara Positivt! Bara Positivt Bara Positivt
Trevliga bra bemötande Bilen jag vart nöjd Ok med pris Bra info före sig pris
Jag fick trevligt bemötande och snabb hjälp.
Vänligt bemötande och saklig information om skada och pris. Överraskande lågt pris då verkstaden utförde en adekvat åtgärd istället för en dyr reparation.
Alltid trevliga och tillmötesgående
Bra och snabb service. Kan starkt rekommenderas
Vänligt, sakligt och effektivt bemötande både på plats och i telefon.
Mycket bra service och tydlighet kring kostnadsförslag. Jämfört m tex VW Smista så är service överlägsen. Kvalitet på arbete har jag inte kompetens att uttala mig om. Men AC fungerar prima efter reparationen.Rrekommenderas!
Bra och proffsigt mottagande. Trevliga killar
Mycket bra, känns som en helt ny bil
Bra och snabbt bemötande och hjälp med problemet. Behöver jag mer hjälp kommer jag åter!
Fungerar alltid som vi kommit överens om!
Mycket bra bemötande vid beställning. Snabb tid för service/ reparation. Nöjd kund som återkommer vid behov 👍
Bra bemötande, rimliga priser. Inget strul.
Mycket snabb service och trevligt bemötande som vanligt! Återkommer när det är dags för nästa service
Bra bemötande och bra utfört jobb!
Kände mig väldigt välkommen, fick en bra känsla för personalen och företaget. Rekommenderar till alla jag känner.
Kunnig och mycket trevlig personal
Väl bemött av serviceminded personal.
Snabbt och vänligt kundmottagande. Väl utfört arbete till ett rimligt pris
Trevlig personal och bemötande
Proffsigt bemötande. Tydlighet i vad de kommer göra och vad det kommer kosta innan uppdraget bekräftas. Uppdraget genomfördes snabbare än förväntat och det var väldigt tydligt vid hämtning vad som hade gjorts. Priset stämde med vad som var sagt på förhand.
Min bil vars generator la av blev servad hos VR Motor (Mekonomen) enligt förväntan. Trevligt bemötande från personal och smidigt att kunna lämna in nyckeln till CircleK kvällstid efter bogsering.
Vänligt och proffesionellt bemötande, klart inom utsagt tid. Mycket bra utfört arbete.
Vänligt bemött . Nöjd med bilservice. Snabba