Snabbt fick en återbokning. Skulle önskat ett samtal då priset stack iväg. Istället fick man kontraktet via sms. Inget jag förstod innan detta kom.
Speedy Bilservice Huddinge
Hos Speedy Bilservice i Huddinge finns bilservice av bästa rang. Med över 30 år i branschen har Speedykedjan allt vad som krävs för att fixa dina bilproblem. Om du inte vet vad felet är gör vi gärna en genomgående undersökning. Vi garanterar att våra kunniga bilmekaniker kan hjälpa dig även med de svåraste bilproblemen. Tempo...
1632 omdömen om Speedy Bilservice Huddinge
Sedan starten hos Reco 2016
Trevlig personal, snabb service och mycket stort kunnande, vilket är ovanligt hos verkstäder idag
Korrekt mottagande, men inte jätteengagerat och dyrare än vad jag förväntar mig av en icke-märkesverkstad. Ingen påpekade t.ex. att jag glömt serviceboken hemma.
Trevliga och duktiga, bra service
Jag använder Speedys däckhotell och det funkar alldeles utmärkt :)
Snabbt, bra jobb och bra pris!
Svarade snabbt i telefon vilket var uppdlattat
Klara besked direkt och snabb bokning
Perfekt service och bra utfört arbete
Trevlig personal och bra service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vänligt bemötande proffsigt och förklarande
Som vanligt supertrevligt. Gott kaffe. Väl utfört arbete 🙂👌🏻
De bytte däck bra. Trevligt bemötande. Men glömde ta bort felmeddelande om däcktryck.
Fick gott bemötande och det var prisvärt
Jätte bra verkstad...trevlig personal...alltid redo att hjälpa....😊
Bra bemötande trevlig personal. PO
Jätteduktiga och professionella!!
Alltid bra och snabb service. Serviceinriktade. Bra och tydlig kommunikation.
Bra bemötande och service,,, ,
Fullt OK bemötande. Kvaliteten på arbetet verkar också OK. Årlig service
Alltid bra bemötande och snabb hjälp
Alltid trevliga, lätt att få en tid som passar. Idag bytte jag till sommarhjulen, jag hann inte ens dricka upp kaffet innan det var klart.
Mycket trevlig personal , prisvärt
Trevligt bemötande. Fick det jag bad om.
Vänligt bemötande och bra service som vanligt.
Bra service o personal .har däckhotell bekvämt
Kunden i centrum. Kunniga, håller tiderna, mycket vänliga mot okunniga tanter. Tack för tålamodet! Dessutom finns det gott kaffe medan man väntar. Speedy Bilservice Huddinge är min favorit verkstad.
Tillmötesgående och mycket hjälpsamma!
Lätt att boka. Bra kundbemötande och snabb service.
Nu är jag Annas man, som var inne i måndags och bytte däck. Anna kommer på torsdag och byter däck. :)
Alltid trevliga och vänliga, däckhotell och service, på måndagar är Astrid ledig men det är ok.
Alltid trevligt bemött. Snabb tid inget är omöjligt. Återkommer varje år. Glad Påsk!!!
Trevligt bemötande, prisvärd och snabb reparation av bilen
Trevligt bemötande! De höll tiden och det gick smidigt att få hjulen på plats. Det gick bra att beställa tid för byte.
Trevligt bemötande, bra personal
Trevligt bemötande god service
Hjälpsamma tillmötes gående jättebra service
SUPER BRA ALTID GODT MODTAGET
Helt nöjd med min kontakt och service med Speedy.
Strålande service i toppklass. Fantastisk personal som sätter kunden främst.
Bra med drop-in service och trevligt bemötande
Very friendly and quick service, I will definitely come back!
Alltid trevligt bemötande. Kvalitet på tjänsterna.
Snabb hjälp med svar på telefon inför bokning och väldigt snabba när bilen väl var inlämnad!
Bra och snabb service . Svar på alla frågor.
Väldig trevliga och kunniga inom deras område
Trevlig och snabb service! Enkelt med SMS-kommunikation!
Snabb och smidig service. Trevligt personal med ett trevligt bemötande. Rekomenderar starkt.
Alltid smidigt och problemfritt!
Beställde service på min Nissan. Fick tid mycket snart. Fick också reda på vad det skulle kosta och sedan offert på sånt man hade hittat och förklaring av vad det var som skulle åtgärdas. Mycket nöjd!