Tillmötesgående och mycket hjälpsamma!
Speedy Bilservice Huddinge
Hos Speedy Bilservice i Huddinge finns bilservice av bästa rang. Med över 30 år i branschen har Speedykedjan allt vad som krävs för att fixa dina bilproblem. Om du inte vet vad felet är gör vi gärna en genomgående undersökning. Vi garanterar att våra kunniga bilmekaniker kan hjälpa dig även med de svåraste bilproblemen. Tempo...
1605 omdömen om Speedy Bilservice Huddinge
Sedan starten hos Reco 2016
Lätt att boka. Bra kundbemötande och snabb service.
Nu är jag Annas man, som var inne i måndags och bytte däck. Anna kommer på torsdag och byter däck. :)
Alltid trevliga och vänliga, däckhotell och service, på måndagar är Astrid ledig men det är ok.
Alltid trevligt bemött. Snabb tid inget är omöjligt. Återkommer varje år. Glad Påsk!!!
Trevligt bemötande, prisvärd och snabb reparation av bilen
Trevligt bemötande! De höll tiden och det gick smidigt att få hjulen på plats. Det gick bra att beställa tid för byte.
Trevligt bemötande, bra personal
Trevligt bemötande god service
Hjälpsamma tillmötes gående jättebra service
SUPER BRA ALTID GODT MODTAGET
Helt nöjd med min kontakt och service med Speedy.
Strålande service i toppklass. Fantastisk personal som sätter kunden främst.
Bra med drop-in service och trevligt bemötande
Very friendly and quick service, I will definitely come back!
Alltid trevligt bemötande. Kvalitet på tjänsterna.
Snabb hjälp med svar på telefon inför bokning och väldigt snabba när bilen väl var inlämnad!
Bra och snabb service . Svar på alla frågor.
Väldig trevliga och kunniga inom deras område
Trevlig och snabb service! Enkelt med SMS-kommunikation!
Snabb och smidig service. Trevligt personal med ett trevligt bemötande. Rekomenderar starkt.
Alltid smidigt och problemfritt!
Beställde service på min Nissan. Fick tid mycket snart. Fick också reda på vad det skulle kosta och sedan offert på sånt man hade hittat och förklaring av vad det var som skulle åtgärdas. Mycket nöjd!
Smidigt och snabbt mottagande av bil direkt på morgonen efter kontakt dagen innan. Blev erbjuden lånebil och att min bilen skulle bli klar samma dag vilket den också blev. Hämtade den på eftermiddagen innan stängning och då hade man avhjälpt felmeddelanden och felkoder orsakat av ett dåligt startbatteri som man också bytte på min hybrid. Kan varmt rekommendera.
Enkelt att boka. Snabbt och effektivt att lämna och hämta bilen.
Snabbt och smidig. Mycket bra service.
Trevliga,tillmötesgående,snabba. Ska rekommendera den här verkstade n
Bra bemötande. Info om slitdelar.
Bra service personaln trevlig smidigt och bra
Svarade snabbt och hittade felet. Ringde dan efter och sa att bilen är klar.
Bra och snabb service Bra bemötande
Behövde byta framlampa hyfsat omgående. Det tog tio minuter så var det klart. Alltid trevliga!
Mycket trevligt bemötande frågade om det var något x-tra förutom det jag hade beställt vilket jag fick hjälp med direkt. Snabb och bra 17000 mila service gjorde även en koll innan besiktningen så jag slipper ombesiktning. Så Helnöjd med mitt besök
Alltid trevligt bemötande, snabb och proffsig hjälp!
Bra service och smidigt, inga konstigheter
Trevligt bemötande och informativt
Snabba, effektiva och hjälpsamma. Det enda som gjorde att det inte blev en 5:a var att jag saknade en liten genomgång på vad som gjorts. Jag kunde naturligtvis frågat men jag känner att det är en del av ett serviceyrke att man berättar vad man gjort. Men som sagt, mycket bra annars. Ännu inget att reklamera. Så jag kommer med högst sannolikhet att komma tillbaka vid behov.
byte av ett bilbatteri, snabbt och smidigt.
Trevligt bemötande vid årliga servicen. Kommenterade att gamla oljan inte verkade bra, kan varmt rekommendera speedy Huddinge
Smidigt och enkelt, dem var tydliga med vad som behövde göras och vi fick snabb hjälp.
Mycket bra och snabb service! Mycket trevlig personal!
Väldigt trevlig, ärlig, problemlösande attityd på samtliga jag talat med här
Tar betalt för 3l spolarvätska trots att jag fyllt upp den innan service och dessutom rymmer behållaren 2l. Hoppas de inte tog betalt för något annat de inte gjort. I övrigt har jag varit nöjd med speedy.
Bra verkstad med snabb offert och färdig bil väldigt snabbt. Jag fick stort förtroende innan reparationen och det har inte ändrats.
Bra bemött. Väldigt nöjd efteråt
Bra och snabb service. Återkopplingen var snabb!
Fantastiskt bemötande och snabb, smidig service med kvalitetsdelar. Mycket trevlig personal och punktligt utfört arbete. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande av personalen och jättebra utfört arbete. Allt var bara nice 😉
Snabb respons efter bokning och inlämning. Trevligt bemötande.
Grymt bra bemötande och snabb service, kommer göra allt som har med pinglan (bilen) att göra här 😍