Jättefin bilservice, usel telefonservice!
Speedy Bilservice Värmdö
Speedy Bilservice Värmdö – din självklara bilverkstad! Vi erbjuder bilservice, däckbyten och avancerade reparationer, oavsett bilmärke eller årsmodell. Vår styrka ligger i snabbhet och hög kvalitet – lämna in bilen och ta en kopp kaffe medan vi fixar den. Vi arbetar effektivt och erbjuder både tidsbokning och drop-in. Med...
29 omdömen om Speedy Bilservice Värmdö
Sedan starten hos Reco 2024
Super duktiga, sjyssta och ärliga. Alltid också ett vänligt bemötande och är man en SAAB ägare är du i trygga händer.
En verkstad som alltid sätter kunden i fokus. Trevlig personsl som alltid agerar på ett proffesionellt sätt. Har använt denna verkstad i många år och jag har alltid varit nöjd med resultatet från mina besök.
Gänget på Ekman Bil/Båt / Speedy Gustavsberg är otroliga. Grymma på Saab, rimliga priser och otrolig kundkontakt. Den enda verkstaden jag åker till med min saab. 5 av 5
Bra bemötande, däckbytet snabbt och klart i tid.
Toppen service, mycket hjälpsamma och kompetenta. Jag kan varmt rekommendera dem
Helt okej men glömde lufta hjulen men det var snabbt gjort på macken
Jag tycker att Speedy är jättebra, snabbt och effektivt vare år
Vänligt bemötande som vanligt, de senaste 25 åren.
Fd Ekmans bil o båt är specialister på SAAB. Välgjorda jobb, hög kvalité på reservdelarna och vettiga priser. De har skött om mina SAAB’ar sedan 20 år tillbaka.
Alltid bra service , lätt att få tider och korrekt utförda reparationer.
Jag kan varmt rekommendera Speedys i Mölnvik. Dom är trevliga, snabba och gör det lilla extra utan att ta betalt. Gott kaffe har dom också. Detta blir hädanefter min verkstad när bilen behöver lite omvårdnad.
Bra bemötande och redogörelse vad som har gjorts. Priset var ungefär som väntat.. Mvh Arne Nilsson
Vänlig proffsig personal. Rekomenderasgärna.
Jättebra bemötande. Dom är väldigt hjälpsamma och tillmötesgående. Speedy bilservice på värmdö lever alltid upp till mina förväntningar och mer därtill.
Den bästa och trevligaste verkstad jag har anlitat. Dom sköter om min bil. För mig och många fler heter verkstaden fortfarande Ekman Bil och Båt. EBB.
Trevligt bemötande, bra arbete
Kompetent, trevlig och proffsig service. Rekommenderar varmt!
Bästa bilverkstaden i Stockholm och på Värmdö. Mycket kompetenta och vänliga.
Bra mottagande och snabbt och bra utfört arbete.
Mycket bra service. Rekommenderas.
Superbra att de kunde göra oljebytet direkt ju väntade på morgonen 🌟
Som alltid ett bra besök Enkelt snabbt och proffsigt
Jättebra, smidigt, trevlig personal,
Alltid snabb o bra service och trevligt bemötande!
Mycket vänligt bemötande. En timme senare var däckskiftet avklart och jag kunde åka iväg med vinterdäcken på!
Snabb service. Trevligt bemötande. Bra utfört jobb.
Bästa och trevligaste bilverkstaden som finns. Otrolig service och trevlig personal särskilt Richard, han är bäst