Torsviks Bilservice AB

www.torsviksbilservice.se
  • Badge2026
4.7
Call 08-767 81 57 Share

Företaget Torsviks Bilservice AB på Stockholmsvägen i Lidingö. Sedan 1979 finns vi i nuvarande form och jobbar för att sätta dina behov i centrum. Vi har ca 10 anställda. För det mobila huset är vi både prisvärda och serviceinriktade. Välkommen att ringa oss på Torsviks Bilservice AB!

62 omdömen om Torsviks Bilservice AB

Sedan starten hos Reco 2026

Carl-Magnus M
Wrote about Torsviks Bilservice AB

mkt bra, har alltid fått ett bra bemötande och haft bra diskussioner kring min bilservice där de har föreslagit rätt nivå. De ska ha en stor eloge för det d v s att bemöda sig att göra rätt, så gör en seriös firma.

Göran Frans Emanuel L
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Tråkigt bemötande i receptionen, man känner sig inte uppskattad som kund, tvärtom. Vi valde att gå vidare med en annan leverantör när en förnyelse av en bildel skulle beställas och installeras.

Gunilla Maria Elisab K
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jag är väldigt nöjd med dem. Bra service och bra bemötande.

Ann- Christin E
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Bra service och trevlig personal

Karin Marina H
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Såå nöjd och tacksam för snabb hjälp och bra service. Kommer absolut komma tillbaka.

Gerd Gun-Britt Cecilia Z
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jag har fått bra bemötande och reparationerna på min gamla Honda Civic professionella. That’s all!

Mikael S
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jag har använt Torsviks bilservice i massor av år. En väldigt personlig verkstad som självklart gör småmissar ibland. men dessa rättas utan kostnad. Avrundar ibland till min fördel. Otroligt schyst prissättning tycker jag, jämfört med andra på ön. Daniel har riktigt hög kompetens. Jag är klart nöjd.

Olof M
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Alltid flexibla med snabb service och riktiga kostnadsförslag.

Marie-Louise Lisbeth N
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Vänligt och informerande samtal vid kontakt. Hjälper till genom att ”fysiskt ” visa vad som behöver åtgärdas. Kostnadsförslag i god tid. Mycket nöjd. En räddare i nöden ❤️

Maria Lovisa Margar W
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Bra och snabb service till bra pris!

Zita Eleonor C
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Hjälpsamma, kunniga och jättetrevliga. Åker alltid dig när jag undrar över något gällande min bil. De har alltid bra förslag!

Jenny Karin Bodil B
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Det här är exakt vad man vill en bilmeck skall vara, snabba, justa, kunniga och bussiga. De hjälper alltid till på bästa sätt och om inte annat med goda råd. Och aldrig fråga om att skörta upp en.Oslagbara!

Hans Christer Lages W

Bra service Bra motyagande Bra tider

Chris Christina F
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Fantastisk service, bra pris samt professionellt!

Ann-charlotte J
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jag har i åtta år servat min VW Golf, 2013 års modell, på Torsviks Bilservice. Det känns tryggt att lämna bilen där, det är lätt att få tider, alltid vänligt bemötande och jag kan lita på att min bil blir ordentligt omhändertagen utan att jag blir ruinerad.

Susann E
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Alltid väldigt trevligt bemötande och god service.

Daniel T

Mkt nöjd! ………………………………………………..

Henrik G
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Yrekskunninga mekaniker och hög servicenivå. Mycket prisvärt!

Claes B
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jag väntar på besked om planerad service

Lars Gustaf Edvin T
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Alltid bästa service till rimlig kostnad!

Einar W
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Helt enkelt riktigt bra och pålitligt

Annika C Cha C
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Har hjälpt mig under 15 års tid. Mycket nöjd kund.

Kerstin Bir J
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Serviceinriktade, vänliga och mycket kunniga. Lösningsinriktade i alla lägen.

Eva Veronica M
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jätte bra service och bemötande. Jag återkommer varje år sedan 2011 för att serva min bil och för att reparera den när något är trasigt. Utför alltid ett mycket bra jobb. Gör sitt bästa för mig som kund. Jag är alltid nöjd. Mitt betyg är 5 av 5 möjliga.

Nils Johan Henrik W
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Servicen alltid hög, tydliga med vad som behöver göras och vad som gjorts, hittar alltid prisvärda lösningar

Anki .
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Bra bemötande, proffsiga och trygga att ha att göra med.

Sven W
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Alltid väl bemött. Klarar av krångliga fel på en gammal bil. Återkommer gärna till en BRA verkstad.

Tom Lars K
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Det är jag sambon som har varit hos er som skriver.Så bra service.O tack än en gång för att ni kollade däcken som var utslitna det var inget besiktningen sett.

Agneta Helena L
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Mycket brabemötande och service.

Ann-christine G
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Hej, jag har varit i kontakt med Torsviks Bilservice i samband med service och efter besiktning och justering av småfel. Har snabbt fått tid och haft kontakt både med verkstad och kontor, alltid med en känsla av att jag var viktig och jag upplevde trevlig och intresserad personal. Jag kan varmt rekommendera Torsviks Bilservice.

Eva Margareta W
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Det verkar som om ju dyrare bil man har desto bättre service får man. Så kommer man med en gammal bil får man inte mycket hjälp, tyvärr.....

Per Michael Jonas S
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Tyvärr en väldigt otrygg känsla samt hotfull efter man haft lite frågor. Blir inga återbesök här.

Karena Zoologiska A
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Alltid trevligt och snabbt och bra utförda jobb!

Ruth Margareta J

Snabba,trevliga,förtroendeingivande.

Bengt L
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Service, byte av kamrem och lite småfix. Det funkade utan problem. Dessutom en bra pratstund med Daniel.

Inger Nina W
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Alltid snabb och hjälpsam service!

Mats Håkan B
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jag har ett stort förtroende för Torsviks bilservice och upplever att de levererar det som behöver göras till ett rimligt pris med bra kvalitet.

Bertil Johan Mag R
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Utmärkt hjälp från kunnig och trevlig personal på firma med gott renommé. Att ägaren, sedan många år, har tagit över efter sin far har fördjupat förmågan och kunskaperna att hantera kunder, personal och fordon.

Anna Charlotta R
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jättebra, snabbt, trevligt och väldigt tryggt! Sååå säkert med påminnelsen om efterdragning som är gjord på en minut. Jättebra /Charlotta Rafstedt

Kiran Katpadi B
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Bra bemötande och snabb service,

Seth Fredrik O
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jag tycker att Torsviks Bilservice är mycket seriös, men också noga vilket ökar intrycket av verkstaden. /Mvh Fredrik Oscarsson

Per Fredrik Niklas Ö
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Snabbt och effektivt till ett bra pris. Mycket gott bemötande

Carl Peder H

Alltid hjälpsamma! Bra offerter kostnadseffektivt

Ingrid V V
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jag är mycket nöjd med servicen och bemötandet.

Git M

Serviceminded, hjälpsamma, löser problem

Margareta R
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Alltid trevliga men ibland missar man så jag får åka tillbaka dagen efter.

Ingrid M
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Snabb och professionell hjälp!

Mia Gun Rose-Marie H
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Alltid lika bra att komma till Torsviks bilservice för att få hjälp med bilen👍 Bra information om vad som behövs göras innan man åtgärdar det. Jag har varit deras kund i många år och är alltid nöjd med deras jobb!

Gunnie O
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Jag har alltid blivit bemött på ett mycket trevligt sätt och jag har alltid fått mycket professionellt utformade svar på mina frågor. Den efterföljande servicen och reparationer har också alltid varit till min belåtenhet vilket fått till följd att Torsviks Bilservice AB alltid är den verkstad jag anlitar för service, däck och reparationer.

Vanya Andonova H
Wrote about Torsviks Bilservice AB

Det är underbart för mig att vi har här i området en bilservice som är redo att hjälpa mig. Blev kund några gånger och jag är supernöjd!