Bra. Tydliga och service minded
VR Motor Stockholm
Välkommen till VR Motor Stockholm AB! Vi är ett handplockat team som tillsammans har över 30 år i fordonsbranschen. Vi på VR Motor Stockholm AB har extra bred kompetens inom Audi, VW, Skoda, Seat, BMW, Volvo och Saab. Men vi tar självklart hand om just din bil även fast du ej faller in i just den kategorin. Vårt fokus ligger...
2479 omdömen om VR Motor Stockholm
Sedan starten hos Reco 2013
Alltid fantastiskt bemötande. Kostar lite mer än de billigaste verkstäderna men det känns tryggt att få sakerna gjorda här.
Besök för att släcka 2:a efter besiktning. Åtgärderna gick fortare än vad som utlovats och blev dessutom billigare än offerterat. Mycket nöjd.
Snabb och bra service. Fixade bilen på utlovad tid och kostnad.
Supertrevligt bemött i telefon. Skulle bara göra däckmontering + skifte så var lätt att beskriva samt få pris. Fick snabb tid, på station bra bemötande och snabbt arbete. Överlag toppennöjd!
Mkt bra, snabbt och smidigt.Trevlig mekaniker och helt ok pris.
Vänligt bemötande och snabbt fixat.
Snabbt och vänligt bemötande. Förhoppningsvis håller det!
Mkt god service och trevligt bemötande.
Alltid bra och hög servicenivå hos personalen. Den kvinnliga personen i växeln vid Mekonomen i Bandhagen var väldigt trevlig och serviceminded. Kan varmt rekommendera denna verkstad!
Trevligt bemötande och lägre pris än offerten
Trevlig bemötande och snabb hjälp. Dock ingen återkoppling av tekniker då det inte gick att få det jag önskade fullt ut. Ett samtal hade gjort att jag kunnat svarat på vad som skulle ha gjorts då. Nu fick jag bara att bilen var klar och pappret i bilen står det inställda parametrar men inte det jag efterfrågat fullt ut. Saknade återkoppling helt enkelt. Bra pris annars.
Snabbt och proffsigt. Rekommenderas stark
Otrolig service, så trevliga. Tydliga med pris, vad det ska göra osv. Kommer garanterat anlita företaget igen - för ens bil har alltid ngt strul som dyker upp.
Otrolig bra service , trevlig personal
Bra bemötande, rimliga priser och snabb leverans.
Mycket bra bemötande och arbete.
Bra bemötande, seriös service och nöjd med helheten
Riktig bra bemötande av trevliga personal.
Bra och vänligt mottagande. Inga hutlösa priser.
Snabbt och prisvärt
Trevlig personal men tyvärr fick jag tillbaka bilen med fortsatt missljud, motorlampa lös fortfarande, service lampa fortfarande lysande, ingen stämpel i service boken. Åkte tillbaka och fick en ursäkt och väntar nu på hur mycket ytterligare det kommer kosta att åtgärda felet.
Alltid bra bemötande och snabb hjälp.
Basservice, byte skivor och belägg bak. Byte torkare fram/bak. Allt blev bra.
Smidiga och trevliga! Pris enligt överenskommelse.
Bästa service och bra personal 👍
Bra och tydligt bemötande. Kostnadsförslag redovisades innan och korrigerades efter mina val under vistelsen. Resultatet är hittills bra eller bättre. Inte superbilligt men jag är nöjd.
Alltid ett mycket trevligt bemötande & mycket bra service
Mycket trevlig personal. Smidigt att lämna och hämta. Mycket nöjd.
Enastående snabba och serviceinriktade. Tydliga prisförslag och kan ”släcka tvåor” från besiktning. Bara att boka.
Bra snabb noggran service och bra återkoppling
Supernöjd!! Snabba, hjälpsamma så jag är nöjd
Ett trevligt och professionellt bemötande och tydlig information. Jag fick svar på mina frågor.
Alltid trevlig personal Gör ett bra arbete
Smidigt, trevligt bemötande och kunnig personal
Byte av glödlampa, efterdragning av hjulbultar efter däckbyte, justering av inställning på informationspanel
Bra bemötande från bokningen till hämtning. Klart i tid. Ringer för att kontrollera innan extra åtgärd. Bra att få veta detaljer som upptäkts men som inte behöver åtgärdas direkt.
Snabb och smidig affär. Bekymmerfri bilservice
Bra service. Bra kompetens. Arbetet blev klart snabbare än väntat. Trevlig personal.
Hade tagit fel på tid för inlämning med VR Motor tog emot bilen iallafall
Mycket trevlig personal osnabba. Ringde dagen innan och fick tid så att jag kunde lämna bilnyckeln på macken kvällen innan. Jag kände mig trygg med att lämna bilen där och sedan var mycket nöjd med arbetet. De gjorde en fyrhjulsinställning, för de gamla däcken var snedslitna Det var också kul med lappen och bilgodiset som låg i bilen när jag hämtade den! Jag kommer absolut att återkomma till denna verkstad när jag får behov!
Alltid trevligt bemötande med snabb service
Alltid trevliga och lätta att ha att göra med.
Hade en bra upplevelse. Väldigt nöjd med resultatet
Professionellt bemötande och väl utfört jobb. Snabbt, smidigt och prisvärt
Genomgående professionellt och trevligt bemötande. Huruvida det är skicklighet i servisen får tiden avgöra.
Min helhetsupplevelse är väldigt positiv. Jag har blivit fantastiskt bemött av era medarbetare vid såväl telefonkontakt som kontakt i receptionen och av mekaniker. Dom har haft ett föredömligt kundfokus. Jag har blivit respekterad och lyssnad på och dom har gjort det sagt att dom ska göra. Bilen fungerar också bra efter reparationerna. Kommer definitivt rekommendera verkstaden.
Var för tidig, men inga problem de fixade hjulbytet väldigt snabbt!
Får alltid bra service och bemötande.
Trevligt bemötande kunnig i receptionen. Skulle kunna ringa till baka fortare vid uthämtning/ klar. Svårt hinna till 1600. Man har alltid lite frågor. Övrigt alla hjälpsamma o trevliga i Bandhagen. Tack vi återkommer säkert fler gånger.Denny o Ingela Johansson.