Jag bytte till sommardäck och det gick jättebra.
VR Motor Stockholm
Välkommen till VR Motor Stockholm AB! Vi är ett handplockat team som tillsammans har över 30 år i fordonsbranschen. Vi på VR Motor Stockholm AB har extra bred kompetens inom Audi, VW, Skoda, Seat, BMW, Volvo och Saab. Men vi tar självklart hand om just din bil även fast du ej faller in i just den kategorin. Vårt fokus ligger...
2415 omdömen om VR Motor Stockholm
Sedan starten hos Reco 2013
Alltid snabb och bra service, trevligt bemötande. Rekommenderas!
Bilen bärgades på plats. Generator haveri. Tog en vecka. En vecka går - sen blir jag uppringd - dom har fått en trasig generator levererad. Får vänta ytterligare några dagar. Inga problem. Hämtar bilen - väldigt tacksam att det gick att lösa via Circle K då jag inte hinner före 16:00. Allt bra så långt. Dock har jag fått tanklocket uppbrutet. Så det är nu trasigt. Sen hade jag en nyckelring i form av en figur- från Colombia. Den är borta. Skit tråkigt = Besviken!! Trasig bil Stulen/ borttappad/ nyckelring
Gick snabbt och smidigt. Billigare än Däckia.
Fick precis den hjälpen jag behövde. Snabbt gjort.
Bra bemötande vid inlämning Byte bromsar bak
Trevlig och kompetent personal. Alltid en glädje att lämna bilen hos er
Trevlig och duktig personal, bra service.
Enkelt att boka, snabb och tydlig återkoppling. Bra bemötande och skyndsamt åtgärdande av bilens defekt Bra pris
Tryggt bemötande. Seriösa och punktliga.
Jag upplevde väldigt bra bemötta
Smidigt, snapp bra och personal.
Bra bemötande och professionellt arbete
Toppen kundservice! God kommunikation och seriös verksamhet
Trevliga och professionella. Utförde uppgiften med bravur
Fungerar bra, trevligt bemötande. Informerar alltid om kostnaden om extra jobb tillkommer.
Trevligt och bra bemötande, verkar kunniga och pålitliga.
Väldigt trevliga och smidiga!
Bra och proffsig verkstad. Inget att klaga över
Perfekt . Super nöjd . Snabbt och smidigt
Ingen kommentar. Ingen kommentar.
Toppen ställe ✨ lämnar alltid in min bil här.
Bra service. Inga överraskningar från offert till leversns
Som alltid blir jag väl bemött och omhändertagen, arbetet utförs professionellt. Helt enkel väldigt nöjd.
Mycket professionellt mottagande, kunnig och trevlig personal.
Bra bemötande i receptionen men själva jobbet var jag inte nöjd med, personalen hade stoppat vinterdäcken utan skydd då bilen hade blivit smutsig på grund av smutsiga däck, jag hade lagt påsar till däcken i bilen men de hade glömt att stoppa däcken i påsarna 😞 Oprofessionellt jobb 😕😕
Trevligt bemötande Bra information Känns som tekniker gjort sitt jobb. Bilen ren och snygg vid återlämning. Trevlig personal vid service desk
👍-‐-----‐--------------------
Otroligt bra och trevlig service. Hela vägen från beställning till utförande.
Trevliga, rak kommunikation och inga problem.
Alltid bra service och vänlig personal.
Snabb och professionell service.
Bra service trevlig personal bra jobbat prisvärt
Bra utfört arbete och billigare än dom trodde innan.
Superbra bemötande. Proffsiga. Klara i tid och prisvärt!
Bra bemötande och bra felsökning av bilen.
Trevligt bemötande och smidigt.
Trevligt bemötande. Service samt byte bromsar bak gjort enligt offert. Gick snabbt och verkar fungera bra.
Snabb lösning på problemet! Professionell samordning! Rekommenderar!
Snabbt att få tid. God information. Rekommenderas!
Effektivt och snabb service/rep av mina bromsar.
Oljebyte medan jag väntade. Snabbt och smidigt till rimligt pris.
Guld stjärna till alla som jobbar där. Trevlig bemötande kunniga. Är super nöjd.
Super bra kundservice, blev uppringd direkt efter det kollat på bilen 👍🏼
Supertrevligt bemötande av alla, från tjejen i bokningen till killarna på verkstan. Fick ta in bil först så att jag kunde stanna kvar medan bilen servades. Inga problem alls. Detta blir min verkstad framöver.
Bra bemött och bra priser lätt att boka
Bra service och trevligt bemötande. Seriösa och kunniga.
Trevligt bemötande och snabb utförande. Kommer åter om det behövs.
Superproffsigt bemötande - så nöjd
Trevligt bemötande, mycket proffsigt och bra.