Bilglas i Stockholms län

Södertälje  (1 st)

Topp 25 företag inom bilglas i Stockholms län

• Sumpan Bilverkstad AB

3,030 opinions
    Välkomna in med bilen till Sumpan Expressverkstad!
    Christina E
    Christina E: Här är de alltid trevliga, proffsiga och pålitliga. Har förvarat mina däck här i många år och även fått hjälp med små servicejobb. Uppskattas!
  • VR Motor Stockholm

2,278 opinions
    Varmt välkomna till VR Motor, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. som rör din bil. Oavsett vad du behöver hjälp med så levererar vi alltid med stolthet och jobbart alltid hårt för att leva upp ...
    Mickael J
    Mickael J: Trevlig personal kunniga bra bemötande.
  • 657 opinions
    Per-oscar H
    Per-oscar H: Bosch Car Service - Södermalm Bilservice hade tid för mig med kort varsel och löste mitt problem med strålkastarna snabbt och prisvärt. Mycket nöjd. Så nöjd att jag faktiskt nu ska boka in ett nytt jobb.
  • Mekonomen Värmdö

2,338 opinions
    Välkommen in på service, rekond eller reparation av din bil!
    Navx Marine Ab
    Navx Marine Ab: Kan inte bli trevligare personal
  • Mekonomen Norrtull

1,649 opinions
    Välkommen till din Mekonomen verkstad vid Norrtull! Vi servar och reparerar din bil samma dag och säljer, byter och förvarar dina däck året om.
    Wåhlin Arkitekter Aktiebolag W
    Wåhlin Arkitekter Aktiebolag W: Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
  • Kyrkbyns Autocenter AB

627 opinions
    Peter G
    Peter G: Som alltid utmärkt. Levererar alltid och med bra service. Däckbyte
  • Bil & Motorteknik Per Larsson

1,136 opinions
    Fullserviceverkstad med alla specialinstrument och verktyg för BMW-bilar. Vi är Din BMW-specialist!
    Calle S
    Calle S: En bra och kunnig verkstad som jag använt många gånger och kan rekommendera till den som vill anlita en riktig bilmekaniker - inte bara en reservdelsbytare. Att de dessutom är trevliga och prisvärda gör ju inte saken sämre.
  • Mekonomen Trollbäcken

1,136 opinions
    Välkommen till Mekonomen Trollbäcken! Vi utför service och reparationer på alla bilmärken med toppmodern utrustning.
    Per Magnus E
    Per Magnus E: Lätt att få tid och snabbt jobbat, mycket trevlig personal.
  • Min Bil Sollentuna

1,932 opinions
    All vår personal har gedigen erfarenhet och finns alltid redo att hjälpa dig med din bil! Välkommen!
  • 1,550 opinions
    YaaBil Kista AB — Däckservice, hjulinställning och däckhotell — Fleetverkstad — Byte/reparation av bilglas — Välkommen!
  • Maria E
    Maria E: Mycket trevligt bemötande. Jätte fint arbete. Jag kan rekommendera företaget varmt
  • 471 opinions
    RK Bilservice är en Mekonomenansluten bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken. Vi är uppdaterade med den senaste diagnosutrustningen för felsökning i moderna bilar.
    Christer B
    Christer B: Byte av bromsklossar. Utmärkt jobb, inget oljud ligger ej på. Roger och Krister alltid trevliga mot mig. Pris helt ok.
  • TMH Bil & Skadecenter AB

172 opinions
    Vi utför motor- ,lack- och verkstadsarbeten av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, på ett effektivt sätt med stor yrkesskicklighet!
    Anders Nils Gustav E
    Anders Nils Gustav E: Riktigt bra bemötande från personalen, de var mycket flexibla och trevliga att ha att göra med. Jobbet var sjukt bra utfört och det gick snabbt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behöver jag plåtjobb igen så åker jag dit tveklöst!
  • 192 opinions
    Proline Bilskador lämnar alltid två års garanti på nya originalreservdelar. Välkommen!
    Jonas V
    Jonas V: Väldigt trevligt bemötande. Fint utfört arbete
  • 134 opinions
    Gunnar N
    Gunnar N: Trevligt bemötande ger en väldigt personlig känsla. Bra att dom hör av sej då det är dags att förnya behandlingen.
  • 93 opinions
    Jan-erik T
    Jan-erik T: Trevlig personale och ett fantastiskt jobb Har lämnat bilen där flera gånger och alltid lika bra varje gång. En stor stjärna i marginalen
  • 29 opinions
    Kjell Nicklas E
    Kjell Nicklas E: Jättenöjd med allt från bemötande till resultat av folieringen av vår tesla. Kan varmt rekommenderas Hälsning Nicklas Edvardsson
  • 217 opinions
    Roland A
    Roland A: jag har alltid känt mig nöjd och trygg efter mina besök hos er. Ja har fått svar på alla mina frågor stora som små. Kominkatonen med er hat vart helt underbart. Tack för eran goda arbeten ni gör.:-)
  • Mikael L
    Mikael L: Trevligt bemötande och snabb respons. Jag har precis hämtat bilen och än så länge är jag jättenöjd.
  • 4 opinions
    Adil A
    Adil A: En väldigt bra verkstad hjälpsamma toppen bra bemötande som jag varmt rekomenderar...........
  • Carl E
    Carl E: Mycket bra och snabb service. Kristian tog hand om oss på ett bra sätt och gjorde ett toppenjobb på vår bil efter en krockskada. Både billigare och snabbare än märkesverkstan.
  • 1 opinion
    Anders M
    Anders M: Mycket bra resultat, engagerade, proffsiga och trevliga.
  • Madeleine Gunnel Louise K
    Madeleine Gunnel Louise K: Superbra service. Omtanke om kunden.
  • Kenneth Reino P
    Kenneth Reino P: Har bytt alla fönsterkassetter i vår fastighet totalt 58 st. Mycket professionellt utfört arbete. Kan påpeka att hustrun har mycket höga krav, ytterst petig kan man säga. Omdömet gäller från henne också. Dessutom var alla 4 hantverkare som kom till oss hörsamma vid våra ev synpunkter och samtliga med ett trevligt bemötande. Vi har tidigare anlitat detta företag för bl.a byte av framrutan på vår bil samt tillverkning av en glasdetalj till badrummet. Företaget kan varmt rekommenderas.
  • Stefan S
    Stefan S: Ilija Peralovic med personal är superduktiga och service minded ut i fingerspetsarna. Det som inte Haninge Mekonomen klarade av fixade dessa killar på 2 timmar och sedan ombesiktigade dom min bil - Vilka stjärnor :) Har ni vägarna förbi Viggbyholmsvägen 81, stanna till och serva bilen hos dessa gentlemen :) Mina varmaste rekommendationer till Ilija med personal... Alla tummar upp! Stefan
Show page: