Bra service, snabba och tydliga i kommunikationen
Kyrkbyns Autocenter AB
Välkommen till Kyrkbyns Autocenter AB - din professionella bilverkstad för alla bilmärken! Vi är stolta över att erbjuda en 3-årig garanti på reservdelar och vägassistans som ingår i ett år vid service. Dessutom får du en stämpel i serviceboken som bevis på att din bil har fått den bästa vården hos oss. Oavsett om du behöver...
628 omdömen om Kyrkbyns Autocenter AB
Sedan starten hos Reco 2023
Skickligt arbete och mycket god service . Bra personligt bemötande . Mycket nöjd .
Fixade min trasiga bakvindrutetorkare på ett proffsigt sätt och utan att som annan märkesverkstad offererat, behöva byta ut allt. Här var det inte tal om att suga ut pengar! Snabbt och direkt, kunde återvända efter 10 min!
Trevligt bemötande, prisvärt och på det hela väldigt bra
Bra service och mycket trevligt bemötande Kunnig och flexibel personal då jag var tvungen att ändra tiden! Rekommenderar verkligen denna verkstad
Hej jag är super nöjd med mitt ärende och trevligt bemötande
Trevligt bemötande och klart på utsatt tid utan några problem
Snabb återkoppling och effektiv support
Bra bemötande och duktig personal. Tyvärr lång reparationstid pga felbeställning av material.
Som alltid utmärkt. Levererar alltid och med bra service. Däckbyte
De verkade aldrig ha monterat XBB-styrda extraljus förr. Jag fick själv koppla in varselljuset då de sade att det inte gick.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Trevligt bemötande och jobbet gjort. Jag är nöjd.
Lätt att få tid. Snabb service. Mycket trevligt bemötande!
Snabba & hjälpsamma. Schysst att laga ventilen på en gång.
Alltid lika bra och tillmötesgående!
Great service as usual by the service Centre
Snabb service, bra råd och rekommendationer
Alltid lika bra och tillmötesgående!
Suverän service och mottagande
Serviceinriktade och snabba. Anltar dom igen!
Kyrkbyns Autocenter är alltid tillmötesgående och sätter kunden i centrum och levererar överenskommet uppdrag på ett professionellt sätt!
Väldigt bra och snabb service.
Hjälpsamma och snabbt jobbat. Bra pris.
Oljudet är kvar trots hjullagert byte. Kommer i intervaller. Nu även vid lägre hastigheter.
Bra och trevligt bemötande. Jobbet genomfördes inom utlovad tidsram
Mycket bra service och trevlig personal
Känns tryggt att lämna bilen på service där.Väl mottagen och trevligt bemötande.
Väldigt bra och snabb killar, gav ett pris bra som dem höll sig till så det kändes bra. Höll mig uppdaterad och informerad om bilens skick. Kan rekommendera dem 👍
Kyrkbyns Autocenter är en trevlig verk där man blir trevligt bemött som jag alltid bra på att göra bra jobb. Det är kul att man kanske nämna både husbil och sin privata bil till dem de gör bra jobb tack
Superbra service och bemötande, kan verkligen rekommendera
Snabb hjälp och proffsigt bemötande!
Snabb service och trevlig personal
Jag blir alltid bra och trevligt bemött utav personalen. Det känns alltid bra att komma dit
Bra bemötande! Gick snabbt att få servicetid!
Bra bemötande och uppföljning. Man betonar vikten av att ha en bra kundrelation, vilket är mycket uppskattat. Rekommenderas.
Stor Varning! Lämna för allt i världen inte inte bilen på reparation eller service här! Brukar inte ge recensioner på företag men Mekonomen Karby / Täby Kyrby kräver en rejäl varningsflagga. Varje gång jag lämnat in bilen, har jobbet utförts undermåligt - så jag varit tvungen att komma tillbaka varje gång för att göra om det - och dom debiterar fullpris varje gång, och kommer med bortförklaringar. AC har provtryckts och fyllts på (4500kr!) - sen har gasen läckt ändå - och sen visade sig det att en slang hade läckt (debiterade...
Alltid positiv trevliga kunniga och pålitligas De har servat vår bil i flera år
Snabb och bra service / reparation på min bil , mycket nöjd. Trevlig bemötande, jag återkommer.
Bra kontakt från början. Snabb hantering och trevligt bemötande. Mycket nöjd med utfört arbete Rekommenderas
Snabb hjälp vid problem med bromsar. Ringer ena dagen, får tid dagen efter och på eftermiddagen är det fixat. Snabbt, smidigt, pålitligt.
Fick en bra återkoppling om vad som skulle behöva åtgärdas utöver servicen. Och det gjordes snabbt och tillförlitligt.
Vi är nöjda med bemötandet genom hela servicen
Snabb hjälp och proffsigt bemötande!
Kändes professionella, ärliga och kunde visa och förklara så att en novis förstod.
Toppservice, mycket service minded personal. Bra utfört arbete
Måste vara den trevligaste verkstad jag använt och använder sedan många år. Service i ordets rätta bemärkelse.
Smidiga och snabba - väldigt serviceminded och inget att klaga på utförandet.
Snabbt utfört arbete med ett bra resultat