Liisa M:
Jag har anlitat SK Bilservice i många år för service, reparationer och köp av nya däck. De förvarar och byter däcken också. Blir alltid väl bemött och man kan lita på att arbetet har utförts bra.
MekoPartner Bilverkstad Arninge hjälper dig med all bilservice du behöver. Noggranna och säkra kontroller, tre års garanti och du får alltid veta priset i förväg. Välkommen!
Holger Gunnar B:
Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pass slitet gammla delen var
Risbergs Bil i Täby hjälper dig med din affär av Subaru och Citroën. Vi har även verkstad. Välkommen in!
Harriet Britt-marie W:
Har haft min bil på service
Bilen hämtad och lämnad. Bemötandet från medarbetarna hos Risbergs har varit otroligt bra. Professionellt från början till slut. Vid behov vänder jag mig med trygghet till Risbergs bil.
Patrik E:
Imponerande snabb hjälp vid byte av brunnen startmotor, till det dessutom ett mycket trevligt bemötande av en stressad kund.
Har hittat en ny mek och kommer givetvis att återkomma!
Philip D:
Mycket bra. Trevlig personal med stark servicekänsla med en utmärkt kompetens. Hade läst om MGV här på Reco och de överträffade mina förväntningar. Ringde på torsdagen och fick tid på måndagmorgon. Bilen var klar under veckan och det kostade inte skjortan. Kommer definitivt att återkomma igen. MGV = MVG.
JAN C:
Jag har servat familjens bägge bilar här i över 3 år, alltid bra bemötande och väl utförda jobb till vettiga priser. Jag har fått låna bil när jag har haft min inne på service och idag lördag när min bils batteri hade dött så kom en kille HEM till mig och satte in ett lånebatteri så jag kunde köra bilen till Mekian som sätter in ett nytt batteri i veckan som kommer.
Går inte att ha en bättre verkstad tycker både jag och min fru
Jan Christophe
Stefan S:
Ilija Peralovic med personal är superduktiga och service minded ut i fingerspetsarna.
Det som inte Haninge Mekonomen klarade av fixade dessa killar på 2 timmar och sedan ombesiktigade dom min bil - Vilka stjärnor :)
Har ni vägarna förbi Viggbyholmsvägen 81, stanna till och serva bilen hos dessa gentlemen :)
Mina varmaste rekommendationer till Ilija med personal... Alla tummar upp!
Stefan
Peder S:
Haft många verkstäder genom ett 50-årigt bilinnehav med olika märken. Traction slår det mesta i fråga om bra serviceanda och bemötande!
Bilen blir ju dessutom lagad/servad!!
//Peder Sjögreen
Farshad F:
Ger ärligt intryck! Tillmötesgående.
Initial åtgärden på min V70 visade sig inte vara bra, då ringde han med det samma skaffade extra reservdel, jobbade över och åtgärdade utan att ta extra betalt. Robban är väldigt trevlig och kunnig.