Fick tid mycket snabbt å allt flöt på toppenfint! Kontaktades för fråga kring bromsbelägg byte fram (mycket dåliga tydligen) å de berättade att mitt byte av belägg bak för 2 servicetillfällen sedan såg bra ut å att de redan då flaggat för detta kommande arbete…å det stämmer! Jag har bara lyckats att förtränga den infon🫣
Arninge Bilservice
Välkommen till Arninge Bilservice - Arninge Bilservice i Täby erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken och bilmodeller. Vi utför allt från bromsservice, batteribyte och felsökning till hjulinställning, däckbyte och AC-service. Vi tar även emot lätta lastbilar och monterar motor- och kupévärmare och dragkrok....
116 omdömen om Arninge Bilservice
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaqwwwwwwwwwwww
Tack så mycket för ditt omdöme. Vi hoppas att du väljer oss nästa gång det är dags att reparera eller serva din bil.
Jag har mycket förtroende för Mats och grabbarna.dom är alltid snabba och ärliga, mycket god service/ Cina ✨
Bästa service och väldigt bra personal. Toppbetyg!
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Arninge Bilverkstad min bästa allttid kunniga snabba
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök. Tack för din positiva återkoppling,
Trevliga Snabba duktiga punktliga
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
De tog hand om min bil när den behövde det som mest.
Kunniga, håller tider och prismässigt ok!
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Mycket trevlig bemötande o snabbt utfört arbete
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Väldigt nöjd med både bemötande, jobbet ( och det var mycket ) prissättning/ kommunikation och hur snabbt de fixade allt. Min nya verkstad från nu - absolut!!
Fick tid som jag valde själv. Blev erbjuden lånebil då det drog över tiden. Får alltid veta om något upptäcks på bilen som är fel och vad det kostar. Har anlitat dem i många år och är mycket nöjd. Tack.
Bra bemötande lite glömsk när dem ska återkomma med information
Professionellt Mats enastående snabb och hjälpsam Resrvdelar till SAAB svåra att få tag i men löstes på fint sätt Har varit kund i många år
Jag har servat mina bilar hos Arninge Bilservice i flera år nu. De är duktiga, kunniga och ärliga. Jag är en nöjd kund som återkommer till de varje gång när det är nåt med bilen.
Snabba, hjälpsamma och proffsiga
Trevligt bemötande och snabb hjälp 😊
Känner mig tveksam till om rekommenderade åtgärder var korrekta då jag inhämtade en andra uppfattning som var helt annorlunda. Vilken uppfattning som var rätt får framtiden utvisa. Klart är dock att Arninge bilservice var mycket dyrare.
Vi uppskattar att du delar med dig av din åsikt. Kostnaden speglar både tekniker med rätt utbildning och kvalitetsdelar, vilket ger en långsiktigt hållbar lösning för din bil.
Trevligt bemötande och bilen blev klar på utsatt tid.
Tillgänglig, bra uppföljning på telefon och snabb service
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Jag har fått hjälp av Mats och hans medarbetare i åratal och med alla fordon som jag har haft. Och jag har bara överord för den hjälpsamhet och kunnighet som de givit mig. De har ärligt och tydligt påtalat vad som varit bilproblemen, när jag vänt mig till den, och de har levererat på all utfästelser de givit, såväl vad gäller tidbokning, verkstadstid och kostnad. 10 out of 10 helt enkelt👌🏻
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Snabb trevlig och proffsig service!
Toppenservice! Fick snabbt en tid som passade mig och trots ett knepigt fel med generatorn och kablage lyckades de diagnostisera och fixa problemet på nolltid. Jag är mycket nöjd.
Lämnade in ɓilen på service. Bilen blev genast omhändertagen , allt arbete till min belåtenhet utförd o jag kan bara rekommendera Arninge Bilservice till mina vänner.
Kvalitet från första telefonsamtal till åtgärdad bil. Alltid en tydlig genomgång av vad som utförts. Inte minst - mycket prisvärt!
Åkte på chans in på morgonen i hopp om påfyllning av köldmedium till trasig AC. Häpnar när de direkt tar in och både felsöker och reparerar samma dag. Jag är så himla nöjd. Som att vinna på lotto!
Snabb och bra service. Bra löpande info.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Mycket bra bemötande och riktigt snabb service! Personalen var både proffsiga och hjälpsamma. Felsökte samt fixade problemet inom några timmar samma dag.
Jag behövde åtgärda en anmärkning (egr) från kontrollbesiktningen. De utförde jobbet och besiktade bilen godkänd! Jag är nöjd med bemötandet. Jag hade gett 5 stjärnor om mekanikern hade informerat under dagen vilken åtgärd (och kostnad) som behövdes.
Det var bra och snabb service. :)
Bra bemötande .snabb återkoppling av vad som skulle göras och kostnaden. Trevlig personal .
Blev mycket nöjd med hjullager och kamremsbytet på bilen och förslag till nya åtgärder, jag ej visste om bakfjäderbrott, som ej heller Bilprovningen noterat.?! Bra uppmärksammat av Mats på Bilservice .Tack !!
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Mycket trevlig och professionell service på Arninge Bilservice. Snabbt, smidigt och med bra kommunikation genom hela jobbet. Bilen blev klar i tid till ett rimligt pris - rekommenderas varmt!
Snabb, vänlig och kunnig Kommer gärna igen
Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.
Felet på bilen blev åtgärdat men kundservice är under all kritik. Inte en enda gång kontaktade man mig ang fel, kostnadsförslag, när bilen blev klar osv. Jag fick själv kontakta firman om allt och då lovade man alltid att ringa tillbaka om besked, men detta missades varje gång. Dessutom blev jag uppläxad om att jag hade dålig attityd när jag påpekade detta. Mekaniken informerade mig om att hjulinställning måste göras men maskinen var sönder. Jag skulle komna tillbaka 3 veckor senare för att få det gjort men när jag hämtade...
Vi beklagar att ditt besök inte levde upp till det vi strävar efter, hör gärna av dig till verkstaden.
Snabb och bra service och trevlig personal
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
12000-milaservice. Proffsiga, kommunikativa och snabba.
Bra bemött jag är nöjd och glad kommer rekommendera dom
Snabb och väl utförd reparation samt service! Toppen med lånebil👍
Snabbt, enkelt och bra utfört!
Bra. Kunniga vänliga flexibla. Kommer tillbaka
Med ett utförlig beskrivning om hur det inlämnade felet avhjälps skapar de ett stort förtroende för verkstaden.
Fantastiskt mottagande profitionell bedömning av fel och tydlig kostnad kalkyl.
Dom är uppriktiga och bra det är den känslan jag har fått.
Snabb, pålitlig och flexibel service!
Trevligt bemötande. Allt enligt förväntningarna. Gillar servicen.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Mycket nöjd, uppskattar att de sparat de trasiga delar och visa vad som felet var.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Mvh Autoexperten
Alltid vänliga, tydliga och prisvärda. Bara nöjda upplevelser efter ett flertal reparationer och servicejobb.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid trevligt bemött. Har lämnat in bilar på service under ca 15 års tid.. När jag inte varit nöjd ( ytterst sällan ) så har Arninge Bilservice löst det på bästa sätt Jag har för tillfället två bilar vilka Arninge Bilservice gör regelbundna kontroller på och tänker fortsätta att lämning mina bilar hos dom
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Superbra kundbemötande. Inga extra åtgärder utan att ha inhämtat godkännande.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra bemötande och service. Har varit kund i flera år och gör all service/reparation hos dom.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten