Snabb hantering och trevligt bemötande
Speedy Bilservice Täby
Välkommen till Speedy Bilservice och oss i Täby! Här kan du få allt från hela reparationer av din bil till enstaka fix som däck eller bromsar. Våra kunniga bilmekaniker gör allt för kundnöjdheten och din bil är alltid i trygga händer hos oss. Vad du än vill få hjälp med i bilväg, dokumenterar vi alltid processen. På så sätt...
1649 omdömen om Speedy Bilservice Täby
Sedan starten hos Reco 2013
Snabb och bra service. Tack för säkerhetskontrollen.
Snabba och duktiga mekar på Speedy ;-)
Snabb och effektiv byte av dommardäck till vinterdäck. Trevlig personal.
Nöjd med service, pris och kommunikation. 👍
Trevlig och kunnig personal på Speedy Bil.
Jag litar på att de gjort ett bra jobb.
Fast, reliable and fair prices
Snabb o smidig service. Lånebil fixades trots att det missats vid bokningen. Suveränt!
Trevligt bemötande, snabb service. Fixade besiktningsanmärkning på litet rosthål. Bra pris.
They had done great job and speedily helped me fix the broken alternator in my car, professional at work and reasonable at cost, would absolutely recommend them!
Fick bra bemötande. Som jag kan bedöma det så blev det beställda jobbet rätt utfört.
Väldigt flexibla, trevliga och snabba komm er använda nästa gång igen
Snabb och adekvat bemötande. Möttes av lite skäll från en liten dvärgtax, hade mig mig en Border terrier, men inga problem. Det var en mycket prisvärd service med byte av bromsskivor och bromsklossar. Tackar så mycket!
Bra och tydligt bemötande. Arbetet på bilen som utfördes var också bra, inget att klaga på.
Väldigt bra och smidigt som vanligt.
Proffsigt och trevligt bemötande! Snabb reparation; fästen upphängning avgasrör!
Otroligt snabb och bra service. Prisvärt!
Utmärkt genomförande , tillgängligt utmärkt bemötande
Absolut bästa bil mekaniker i Täby området, servat alla mina BMW 7 serien hos dom. Samma med Porschen där dom bytt bromsskivor mm. Trevligt och bra service ! Gustaf
Väldigt snabb och bra service! Och väldigt trevliga! Tack.
Mycket bra och snabbt fixat,..
Alltid bra! Stabilt, trevligt å tryggt
Bra service, snabb hantering, god och rak kommunikation. Rekommenderar Speedy bilservice.
Snabbt jobb. Tydlig kommunikation och noggrant arbete.
snabb service på ett akut problem! de räddar min 22 åriga pärla :)
Bra kommunikation och snabb hjälp. Klockrent!
Bra kund bemötande , flexibel när har man något önskemål, känns bra att köra efter service.
Trevligt bemött i alla år..Kunnig personal som alltid gjort bra jobb..
Trevliga, tydliga och enkla att ha att göra med. Snabbt och prisvärt.
Trevligt bemötande, levererar i tid och med hög kvalité.
Mycket bra bemötande från Speedy
Bra bemötande och bra förslag på kommande behov.
Väldigt hjälpsamma och trevliga. Snabb hjälp.
Toppservice, vi är jättenöjda med både bemötande och service, lätt att boka tid.
Jag ger högsta betyg för det trevliga bemötandet och den snabba servicen – jag fick en tid redan nästa dag. Priset var också mycket bra jämfört med de offerter jag fick från andra verkstäder. Jag är mycket nöjd!
Fantastisk verkstad löste problemet på en dag innan en inbokad försäljning.
Mkt duktiga o trevliga, bra service! Mkt nöjd som alltid. 😃
Snabb och bra service! Enkelt att boka tid och hjälpsam personal.
Jag kan verkligen rekommendera Speedy i Täby. Trevliga och känns väldigt proffsiga. Bra att resonera med och känns äkta i sina svar, inte som märkesverkstaden som bara skall byta allt - bara för att. Nu senast var det bromsbelägg runt om till ett pris långt under hälften av vad märkesverkstaden skulle ha och ändå är det bra toppmärken jag valt för delarna. Jag kommer igen både min lite nyare bil men också den som är över 20 år. Tack.
Mycket trevligt mottagande och bra och trygg service. Kan varmt rekommendera Speedy i Täby
Bytte bara bromsar. Trevlig personal. Höll vad dom lovade ang tid pris mm. Snabbt enkelt och bra
Snabb service och trevligt bemötande vilket uppskattas 👌🏼😃
Mycket bra arbete och ett trevligt bemötande.
_---_--------------------------------------------
Bra bemött och snabbt omhändertagande av de saker som skulle åtgärdas. Motsvarade mina förväntningar .
Nöjd! Bra och snabb service
Dom är bäst ger suverän service o stort kunnande
Mkt trevlig personal fick tid snabbt