Speedy Bilservice Täby

Speedy Bilservice Täby

• BadgeThirteenYears
1 576
Call 08-792 30 90 Share

Välkommen till Speedy Bilservice och oss i Täby! Här kan du få allt från hela reparationer av din bil till enstaka fix som däck eller bromsar. Våra kunniga bilmekaniker gör allt för kundnöjdheten och din bil är alltid i trygga händer hos oss. Vad du än vill få hjälp med i bilväg, dokumenterar vi alltid processen. På så sätt...

1576 omdömen om Speedy Bilservice Täby

Sedan starten hos Reco 2013

Björn K
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Speedy i Täby bytte bromsbelägg och bromsskivor på min bil. Bra bemötande, smidig bokning och jobbet bra utfört. Jag har anlitat firman en gång tidigare och då gjorde dom också ett bra jobb. Jag kan rekommendera dom.

John T

Kunnig och trevlig personal. Nogranna

John L
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Trevlig personal och de var snabba med servicen kommer att använda dem mer.

Emil P

Bra pris, grym service.

Silux A
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Gick snabbt. Sjyssta lät mig låna en bil när det tog längre lite längre tid.

Ziga L
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Från förfrågan, beställning av material till färdigt montage under 24h. Vad ska man säga, världsklass!

Karin B
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Jag hade tid klockan 10.00. Tyvärr så var min notering borta, så jag ringde på eftermiddagen. Fick svar att det var ok. och om jag kunde komma före halv fyra. Så trevligt med så bra bemötande trots min förglömmelse! Som alltid är Speedy’s personal vänliga och duktiga ock krånglar aldrig till det! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Andreas K
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Trevlig och hjälpsam personal och underbart bemötande av Harry i receptionen!

Atefeh J
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Duktig, snabb och professionell personal.

Cecilia L

Snabbt och smidigt! Rekommenderar

Johan E
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Speedy med Tony I spetsen är bästa mekanikern i Täby! Ödmjuk och ingjuter förtroende i varje möte! Kan bara ge mina varmaste rekommendationer till detta ställe som jag alltid kommer lämna in bilen hos!

Speedy Bilservice T och Magnus B gillar detta
Susanne S

Trevligt bemötande.

Klas gustaf L
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Mycket god service. Fick assistansförsäkring vilket jag redan hade.

Linda W
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Väldigt bra service och trevliga. Bra på att kommunicera

Yasmin B
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Supersnabb och bra service. Fick heller inte någon känsla av att dom försöker kräma ut något extra.

Gunnel N
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Bra och snabbt utfört arbete. Trevlig och tillmötesgående personal.

Anita Maria N

Trevligt bemötande och väldigt kunniga! Tack! 🙏

Carina L
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Bra och mycket snabb service! Trevligt bemötande.

Mikael H
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Mitt besök gällande en låsbult som hade fastnat på ett av hjulen. Mekanikern som utförde jobbet hade mycket kunskap och teknik för att få bort den trasiga låsbulten. Otroligt nöjd med besöket, uppskattat!

Nestor R
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Alltid bra service på Speedy Kemistvägen!

Ola P
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Jag tycker att Tony är mycket kompetent och alltid trevlig i bemötandet med mig. Toppenställe och toppenkille ! Pär

Maria N
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Bra bemötande. Utförde beställt jobb. Höll tiden.

Dagmar C
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Jag är jättenöjd. Jag som inte kan något om bilar fick förklarat för mig vad som var fel då min bil både luktade bränt gummi och inte växlade upp med kraft. Jag åkte först runt till olika verkstäder i Täby men ingen hade tid att provköra och säga mig vad felet ev. berodde på då jag hade svårt att förklara. Fick pris uppgift och allt bra åtgärdat hos Speedy. Trevlig personal. Jag upplevde att det var både hög kunskap , rätt pris och trevligt. Jag rekommenderar vidare denna verkstad jag fick rekommenderat själv av en man som jag träffade på en bilbesiktning på annat ställe.

Sophie L
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Trevligt bemötande och god service!

Monica F
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Så trevliga hjälpsamma och i tid. Blev dyrt men mycket behövdes på denna service så jag återkommer gärna!

Rudine V
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Speedy verkstad är bäst i hela Täby , vänligt bemötande, snabb tid o är noggrann Jag kommer att rekommendera Speedy till alla mina vänner 🙏

Marianne K
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Byte till sommdäck ! Åker alltid till speedy på kemistvägen . Alltid bra service där

Lars O
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Jag bemöttes väl och fick snabb och effektiv service

Elsa N
Wrote about Speedy Bilservice Täby

De är alltid serviceminded och det går ofta snabbt att få en tid för kostnadsförslag, reparationer och däckbyte. Som lekman går det inte att bedöma kvaliteten på utförda arbeten, utan man får lita på att jobbet blir korrekt gjort.

Per S
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Bra verkstad! De var tydliga med offerten, gav mig bra råd gällande sommar och vinterdäck samt att jag kunde hämta ut bilen trots att det var lunchstängt vilket visar på en bra kundservice!

Hans T

Trevligt bemötande,jättebra service

Sylva Maria Cecilia T

Bra service, trevlig personal

Flis A

Speedy är alltid toppen/ Johan

Christin W
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Jättebra bemötande! Bytte båda hjul lager i bak. Prisvärda, och suveränt att kunna vänta kvar under reparation. Anlitat Speedy i många år och kommer så att fortsätta med det!!

Elin J
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Dom är alltid bäst. Vänliga, hjälpsamma och billiga.

Anna D
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Proffsigt utfört arbete. Renommerad starkt.

Infralink A
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Trevligt och proffsigt bemötande.

Joakim M
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Snabbt, effektivt, trevligt och prisvärt däckbyte som alltid.

Helena M
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Högstabetyg från mig, Min bil gick plötsligt sönder en sen fredagkväll, det visade sig vara fjädringen som gått sönder i framvagnen, Måndag morgon fick jag snabbt en tid hos Speedy som, som tidigare, alltid är serviceminded, Fixat i god tid innan påsk, Jag är helt nöjd

Charlotte B
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Mkt bra kommunikation! Tony i Täby är kung! Kan inte recensera själva bromsjobbet, men det fungerar. På eget initiativ, bad det mig läsa med sommarhjulen för gratis byte. Rimligt pris. Betydligt bättre än Mekonomen.

Kent A
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Mycket snabb och bra service med kort varsel. Fick även utskrivna offerter på nya jobb som ska utföras på bilen innan sommaren.

Hemmesta A
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Trevlig och snabb service med dessutom bra priser.

Christina Tiiu E
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Vänligt bemötande. Ringde upp vid fel på bilen utöver servicen. Var medkännande när priset övetsteg överrenskommelsen. Snabb service. Bra på alla sätt ovis.

Nils T
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Snabbt, korrekt och bra upplysning om övrigt angående bilen.

Ernst H

Snabbt och enkelt. Bra pris och trevlig personal Ligger bra till på Kemistvägen

John Peter A
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Byter skivor och bromsbelägg på exakt en timme 40 % billigare än märkesverkstad. Och lämnar 3 år garanti. Oslagbart.

Sten Johny N
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Bra bemötande. Snabb tid. Bra priser.

Ingrid G
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Klart bra, snabb återkoppling och reparation.

Torsten L
Wrote about Speedy Bilservice Täby

En väldigt trevlig och duktig chef med medarbetare av samma klass. Alltid möjligheter och ett bra jobb . Hälsningar T Lundström

Ulla-Britt H
Wrote about Speedy Bilservice Täby

Snabbt. Vänligt bemötande som vanligt.