Min Bil Täby

• BadgeElevenYears
1 546
4.4
Call 08-509 231 41 Share

Välkommen till Min bil Täby – din Autoexperten Bilverkstad nära Täby Centrum! Vi servar och reparerar alla bilmärken och modeller. Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, däckomläggning och däckbyte med förvaring på vårt däckhotell. Vi hanterar försäkringsskador, monterar och kalibrerar alkolås,...

1546 omdömen om Min Bil Täby

Sedan starten hos Reco 2016

Jonas K
Wrote about Min Bil Täby

Trevlig, kommunikativ personal. Utförde service trots brist på personal. Kan varmt rekommendera!

Sara Margare J
Wrote about Min Bil Täby

Snabb hantering av mitt bilproblem.

Brita Karina N
Wrote about Min Bil Täby

Jätte fin service. Bra att man får reda på kostnaden och förutsättningarna innan ni börjar med bilen. Kändes seriöst och tryggt att lämna min bil hos er

Sven Niklas L
Wrote about Min Bil Täby

Lätt att få kontakt och förmedling av tillägg av extra åtgärder. Trevligt bemötande och jag kan varmt rekommendera verkstaden till andra.

Marita Elisabeth M
Wrote about Min Bil Täby

Blev bemött på ett trevligt sätt och förväntningarna att få bemötandet på minst det sättet som tidigare som jag fick. Fick även tips om att checka in i automaten.

Johan Niklas E
Wrote about Min Bil Täby

Lämnat in bilen flera gånger på service. Prisvärt och bra märkesservice. Senaste gången var de lite dåliga på att återkoppla med att ”nu är bilen klar” men bilen var klar vid utsatt tid om än lite oro påvägen till verkstaden.

a
Wrote about Min Bil Täby

Utfört arbete med reparation av bromsar och servo helt ok, de funkar bra och som de ska. Det negativa är upplevelsen. Ingen återkoppling om status eller vad som sker, får besked först när man ringer att bilen ska vara klar vid ett visst datum, men så är inte fallet och tiderna skjuts bara upp gång på gång. Är det ett svårt jobb/ tar tid/ folk är lediga … ta då höjd från början att det kommer ta säkert 1månad, inte nästa dag eller nästa vecka.

Roya S

Very well organised. Good service

Justus Norman Lucas M
Wrote about Min Bil Täby

Trevliga och hjälpsamma är de.

Lena F
Wrote about Min Bil Täby

Trevlig och kunnig personal.

Evert Roger A
Wrote about Min Bil Täby

Trevlig personal såg direkt när jag kom in i kundmottagningen fick hjälp direkt. När jag hämtade bilen var den avisad och tvättad det kallar jag Service.

Susanna W
Wrote about Min Bil Täby

Bästa bilverkstad! Alltid hjälpsam trevliga medarbetare!!

Kjell Ingemar G
Wrote about Min Bil Täby

Efter en lite skakig början blev bemötandet utmärkt! Jag behövde hjälp att diagnosticera problem med bilens dator och mina förväntningar överträffades. Jag hade en tid bokad för en kontroll av bilens dator. Detta skulle ta en dag. Efter diskussion beslöt jag att de även skulle byta framrutan. Det skulle göras samma dag som jag förstod det. Jag tog en buss hem till Norrtälje och återvände med buss åter dagen efter. Då var inte rutan bytt eftersom den inte fanns hemma, vilket gjorde mig lite grinig, men jag skulle kunna ta...

Niels Helge R

Trevliga, serviceminded, rekommenderas

Mahineh M
Wrote about Min Bil Täby

Efter hur jag behandlades 2024 och vid besikningen för ca en månad sen, har jag ingen tillit längre till Min bil i Täby. Jag har varit kund i många år men jag kommer att hitta en annan verkstad istället framöver.

Johan Patrik H
Wrote about Min Bil Täby

Korrekt bemötande i kundservice. Bogdan i verkstan får 5 stjärnor för sitt engagemang och bemötande.

Sebastian Dennis An W
Wrote about Min Bil Täby

Trevlig personal. Utförde ett bra jobb för rimlig peng.

Familjestöd Södermalm A

Vänligt, trevligt och professionellt bemötande av både mig och bilen.

Olle N
Wrote about Min Bil Täby

Som jag sa förra gången. Allt till belåtenhet. Personalen likväl som jobbet. Men önskar att Kia (min bil) likt Volvo inför möjligheten till vanlig service enligt serviceprogrammet på specifik tidslot medan man väntar i en lounge över en kopp kaffe med möjlighet att slå upp sin dator och jobba. Skulle underlätta för oss som kan passa en tid och hellre jobbar medan vi väntar kvar än att fixa lämning på morgonen, åka kollektivt eller ordna skjuts/hyrbil och sen hämta på eftermiddagen :-)

Sarwen Z
Wrote about Min Bil Täby

Snabbt, hjälpsam och pålitligt service!

Ludomir R
Wrote about Min Bil Täby

Jag förvarar däck hos Min Bil och de skiftar däcken två gånger om året. Det är alltid lätt att boka tid. De servade min bil en gång. Så vitt jag kan bedöma tjänsterna så är de utförda professionellt. De är dock inte billigast.

Wolfgang Z
Wrote about Min Bil Täby

Bra med detaljerade kostnadsförslag dock upplevde jag det relativt dyrt.

Göran A
Wrote about Min Bil Täby

Bra bemötande och snabb reparation

Mamoun Ahmed Ahmed M
Wrote about Min Bil Täby

Mycket vänligt och professionellt personal och bemötande. Trevligt vänt plats Utfört jobbet mycket bra på effektivt sätt. Verkligen att rekommendera. Mamoun

Leaseplan A
Wrote about Min Bil Täby

Snabb och bra service! Var alltid uppdaterad på vad som hände med bilen

Oleh Y

Hittade och fixade felet på 1 dag

Anders P
Wrote about Min Bil Täby

Allt fungerade bra, vad jag kommer ihåg! Inget mer att tillägga.

Silvana Catarina A
Wrote about Min Bil Täby

Inga långa väntetider, proffsig och trevligt bemötande.

Gertrud Emelia F
Wrote about Min Bil Täby

Alltid trevliga, och man känner sig sedd som stamkund. Utför reparationerna utmärkt och försöker alltid att trolla med tiderna så man inte behöver vänta. Bra information om prisutfall.

Martin V
Wrote about Min Bil Täby

Mycket trevligt bemötande. Det visade sig också att det inte fanns något fle på bilen, så då blev priset lägre. Jag kommer komma tillbaka. Enda problemet är svårigheten att parkera bilen... Nästan omöjligt.

Agneta C

Riktigt bra och seriöst ! Tack

Ulla L
Wrote about Min Bil Täby

Personalen är tillmötesgående o tar hand om dig o din bil. Känns lite som en familj. Skulle nåt bli fel i kommunikationen eller på verkstadsgolvet, försöker de åtgärda det på bästa sätt. Jag är nöjd att ha dem som min verkstad- än så länge..

Gunilla H
Wrote about Min Bil Täby

Alltid trevligt bemötande och jobbet utförs inom den tid som har uppgetts.

Lars Johan S
Wrote about Min Bil Täby

Inget att klaga på. Bra bemötande rakt igenom

Bengt N
Wrote about Min Bil Täby

Bra bemötande. Ger kunden en känsla av att de fixar problemen. Fick tips om ett av bilens fel kunde gå på garantin, något som firman där vi köpte bilen inte sa något om.

Bohdan D
Wrote about Min Bil Täby

Jättenöjd! Var inne med bilen på fyrhjulsmätning, inga bekymmer och alltid bra service

Tand. 3
Wrote about Min Bil Täby

Bra service och trevligt folk.

Kerstin K

Trevlig personal - lösningsorienterade ❤️

Jenny Cecilia Ann S

Trevligt bemötande,snabb service.

Christina D
Wrote about Min Bil Täby

Trevligt bemötande och då bilen var klar för hämtning efter den årliga servicen fick jag en genomgång om vad som gjorts och vad som kan vänta till nästa gång.

Peter F
Wrote about Min Bil Täby

Mycket hög nivå på kunskap och kundservice. Trots stort arbete höll de kontakten hela tiden. Snyggt jobb!

Jan Anders B
Wrote about Min Bil Täby

Alltid trevlig och hjälpsam personal! Har haft Min Bil både i Sollentuna och Täby som verkstad i över 10 år!

Sofia L
Wrote about Min Bil Täby

Mycket bra service och bemötande. Flexibla.

Claus Carl-Henry E

Toppen!!!

Joachim K
Wrote about Min Bil Täby

Mycket trevliga! Bra service.

Karin Pernilla I
Wrote about Min Bil Täby

Trevligt även om man glömde åtgärda en fråga som jag ställde

Britt L
Wrote about Min Bil Täby

Trevligt bemötande i receptionen. Arbetet utfört enl tidigare överenskommelse Har varit kund länge hos min bil i Täby och har bara goda erfarenheter

Bengt B
Wrote about Min Bil Täby

Blev mottagen av en trevlig person som var kunnig. När jag lämnar bilen vill jag helst prata med någon inte lämna bilnyckeln i ett skåp, känns bättre. Årlig service I övrigt en bra verkstad.

Shm Consulting A
Wrote about Min Bil Täby

SÅ jävla nöjd med allt, bilen går som en klocka nu. Kan starkt rekommenderar Min Bin i Täby och du ska serva bilen. 6 av 5 badbollar i betyg David

Peter B
Wrote about Min Bil Täby

Trevligt bemötande och bra service!