Utmärkt och kompetent kundmottagande. Visuellt utmärkt utförda åtgärder av parkeringsskadan.
Stockholms Karosslack AB
Välkommen till Stockholms Karosslack AB! I centrala Stockholm precis intill Essingeleden hittar du oss på Stockholms Karosslack AB. Med dig som kund i fokus ser vi till att leverera en tjänst av högsta kvalitet. Vårt mål är att vara ditt förstahandsval när skada på din bil uppstår. Våra tjänster: Plåtreparationer, lackering,...
381 omdömen om Stockholms Karosslack AB
Sedan starten hos Reco 2021
Lätt att få kontakt. Bra kommunikation. Smidig parkering.
Bemötandet var väldigt trevligt både via telefon och på plats. Reparationen av skadan gick fort och jag är väldigt nöjd med resultatet.
Jag fick ett mycket trevligt och proffesionellt bemötandende . Och det som utlovades stämde till 100% Rekommenderas varmt 👍
Smidigt och proffsigt arbete. Bra kommunikation och raka besked innan och efter reparationen.
Snabbt och smidigt då någon kört in i oss och repat sidan. Bara++++
Allt gick smidigt från första träff till genomförd reparation av bilen. Jag ger kundbemötandet och utförandet 10 av 10 i betyg.
Oerhört kundfokuserade och proffesionellt utfört arbete.
Perfekt från första bemötande till avslutat arbete. All kontakt med Stockholms Karosslack har varit smidig och enkel och lägg därtill ett grymt arbete genomfört. Rekommenderas varmt!
Proffsigt bemötande och proffsigt utförande.
De gjorde ett bra jobb. Lacken ser ut som ny. Jag rekommenderar detta företag.
Dåligt att inte hålla avtalad tid då man själv valt dag för inlämning! Måste betyda att man prioriterat om andra kunder till min nackdel. Känns oseriöst!
Bra service och fint resultat!
Jättebra personal och Superbra service!!
Stockholms Karosslack AB gav en förstklassig service. Vänligt bemötande, effektiv hjälp och proffsig personal. Rekommenderas!
Fick utfört en omlackering av motorhuv och tak på bilen. Konstaterar först och främst att Stockholms Karosslack har en glimrande kundservice. Bemötandet var synnerligen professionellt och vänligt och all kommunikation var väldigt smidig. Arbetet utfördes på utsatt tid och med förväntat anmärkningsfritt resultat. Kan således varmt rekommendera deras tjänster.
Det tog 8-9 dagar för att påbörja handläggningen av ärendet och totalt blev en månad vid utlämning av bilen. Trevlig personal.
Trevlig personal. Levererades i tid och bilen såg ut som ny. Kan inte bli bättre.
De tog kontakt väldigt snabbt och var klar och tydlig vad som jag skulle göra och vad som skulle ske. När och hur lång tid det skulle ta. Följde upp. Proffsiga! Plus att de var trevliga!
Trevliga, snabba och riktigt bra gjort med vår lila glittriga Enhörnings-bil!
Prisvärt och perfekt resultat. Stort tack!
Ett proffsigt och trevligt bemötande. De gjorde ett perfekt jobb på min bil. Mycket nöjd.
Snyggt & proffsigt. Dem använder vi gärna igen.
Ett väldigt vänligt och bra bemötande . Jag har anlitat företaget några gånger tidigare och hade höga förväntningar. Verkstaden levde upp väl till mina förväntningar.
1. Mycket trevliga och tillmötesgående. 2. Över förväntan, både vad gäller snabbhet och skicklighet. 3. Som ovan - de lagade och lackade en krockskada bak på bilen.
Enkelt och smärtfritt! Otroligt bra mottagande och snabb återkoppling. Plåt och lack med fantastiskt resultat
Sällan har jag träffat så många trevliga personer på samma ställe. Så proffsigt och bra.
Vänligt bemötande och en bra telefonkontakt av ärendet både på in och avhämtning
Absolut toppen service, mycket bra på det dom gör och utför alltid ett exceptionellt jobb utan några konstigheter.
Det var lätt att få en tid för reparation. Vänligt bemötande av personalen och fint resultat av lackeringen.
Proffsiga, mycket god service samt perfekt hjälp och utmärkt resultat vid försäkringsskador på bilen.
Bra bemötande Snabbt o bra utfört jobb Trevlig personal
Dom är trevliga men missade färg nians på min stötfångare.
Grymt bra bemötande, service och perfekt utfört arbete.
Enkelt, smidigt, professionellt.
Smidigt proffsigt resultat och trevlig personal
Enkel kontakt, bra service, tillmötesgående och inget krångel.
Kul att höra Gustav, det värmer! Mvh Stockholms Karosslack
Bra, tydlig och snabb kontakt. Väl utfört jobb. Kan starkt rekommendera!
Tack tack! Det glädjer oss. Mvh Stockholms Karosslack
Bra och snabb tydlig kommunikation. Lite ovanlig orsak till skadan med vi fick tydliga svar och kort väntetid innan rätt person var i luren. Jobbet välgjort och klart på utsatt tid. Så här långt är vi väldigt nöjda med bemötande och arbete
Kul att höra Anders, tack för förtroendet! Mvh Stockholms Karosslack
Bucklade ut och lackade om några delar. Det gick bra men några dagar efter att jag hämtat ut bilen fick jag meddelande om att man skulle montera en del till. Hade varit bra att få veta det när jag hämtade ut bilen.
Hej Hans Självklart ska du få veta det när du hämtar bilen. Det få vi ta till oss. Mvh Stockholms Karosslack
Lyhörda och hjälpsamma , duktiga och allt gick smidigt till
Kul att hör Marlene, vi är glada om våra kunder är nöjda! Mvh Stockholms Karosslack
utmärkt Bra förväntningar som vanligt stämde det BRA
Tack Bo! Mvh Stockholms Karosslack
Under tre år har Stockholm Krosslack tagit hand om våra tjänstebilar som har inträffat olyckor. De har alltid varit super serviceinriktade samt snabba vid åtgärder på det skadade fordonet . Rekommenderar dem varmt. Mvh B4D Gruppen Ab
:-) Stort tack! Mvh Stockholms Karosslack
Bra bemötande och ett snabbt och perfekt utört arbete.
Kanon att höra, vi bugar och tackar för omdömet! Mvh Stockholms Karosslack
Bra och snabbt i allt från jobbet till att få ut efterfrågad dokumentation.
Härligt! Stort tack Mvh Stockholms Karosslack
Seriösa redan från bokning och vi är jätte nöjd över resultatet. Rekommenderar starkt
Vi bugar och bockar! Tack Mvh Stockholms Karosslack
Allt gick bra. Bilen blev din. Persoalen trevliga
Stort tack, det värmer! Mvh Stockholms Karosslack
Mycket trevligt bemötande av kompetent personal. Allt fungerade utan några som helst komplikationer och arbetet gick förvånansvärt snabbt. På endast 3 veckor lackades hela bilen utom taket och nya däck monterades efter en skadegörelse. Rekommenderas varmt!
Tack Liselotte. Tråkigt det som hände er bil, vi är glada att vi kunde hjälpa. Mvh Stockholms Karosslack
Grymma! Har haft tre olika bilar på åtgärder hos dem. Ingen av dem har man på något sätt kunnat se att det var lackat. Inga synliga sömmar, inga skiftningar i färgen. Helt fenomenala, snabba, och otroligt bra service. Måste jag åtgärda lack går jag till dem alla dagar i veckan!
Hej Josef, fina ord, det glädjer oss väldigt mkt! Stort tack! Mvh Stockholms Karosslack
Trevlig personal bra bemött. Lätt få kontakt m om frågor uppstod.
Tack Eva, kul att höra! Mvh Stockholms Karosslack