Bil & Motorteknik Per Larsson

Bil & Motorteknik Per Larsson

www.bilmotorteknik.se
  • BadgeElevenYears
1 233

Vi på Bil & Motorteknik Per Larsson är specialister på BMW och kör dem även själva. Genom vår långa erfarenhet av just BMW, specialiserad teknik och ett brinnande intresse för dessa bilar kan vi ge dig och din bil den allra bästa servicen! Våra anställda och leverantörer väljs med omsorg och vi är noga med att ha duktiga medarbetare...

1233 omdömen om Bil & Motorteknik Per Larsson

Sedan starten hos Reco 2011

Margaretha B
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Snabb service och väldigt positivt och trevligt bemötande när bilen vägrade starta med felmeddelandet ADBlue ur funktion. Gjorde allt för att jag så snabbt som möjligt skulle få min bil tillbaka efter det att den stått hos BMW Kista i två veckor utan att dom ens felsökte den

Thomas W
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Mycket vänligt bemötande, professionellt genomfört arbete som alltid! Utöver det även fått hjälp med extremt kort varsel innan semestern, tack!

Mats J
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Service på min Z4 Ett mycket vänligt bemötande. Väldigt kunnig personal. Mycket bra.

Passarella A
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Stort kunnande och väldigt bra service.

Kim L
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Min 1997 BMW behöver extra omsorg ibland. Då är Per den jag litar på.

Christer B
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra service, alltid trevlig och kunnig personal. Jag är helnöjd med Bil & Motorteknik Per Larsson.

Niklas Kristofer D
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra service, väldigt bra återkoppling flera gånger då dom väntade på en del, va inlyssnande när vi pratade om service.

Mauritz T
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Fick tips om BMT att dom var riktigt bra, det visade sig att det stämde. Seriösa, trevliga och duktiga. De är värda lite restid.

Gustaf Christian E
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Det var den bästa service jag varit med om. I utsatt läge blev min havererade bil lagad (inga onödiga byten av stora delar) snabbt och effektivt. Jag fick se de havererade delarna och kände mig väldigt väl omhändertagen. Toppenservice!!!

Stephen I
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Alltid en proffs jobb men även förslag om vad som kan leda till framtids problem Trevlig bemötande

Anna Margareta M
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Trevlig och tydlig kommunikation och väldigt hjälpsamma. Snabb hantering!

Carl Z
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Kan verkligen BMW! Varit kund i 13 år - aldrig missnöjd!

Lars Peter Douglas Z
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Proffsigt och trevligt bemötande och mycket väl utfört arbete på bilen.

Anna Karolina L
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Yrkesstolthet, mycket bra kundservice och djup kunskap och lång erfarenhet i bilmärket. Verkstaden talar för sig själv då bilarna som kunderna lämnat är allt från rariteter och samlarbilar till familjens a till b bil. Om du har en BMW så är det hit du ska vända dig!

Hans A
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra bemötande. Lämnade in för felsökning och åtgärd. Ganska snabbt återgärdande av fel.

Ulf A
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Trevligt kunnigt snabbt prisvärt m m

Peter A
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Lite buttra i början då jag själv visste vad felet var. Ville inte lyssna på mig riktigt då jag förklarade vad felet bestod av, även bekräftat av 2 andra verkstäder som inte kunde men som rekomenderade deras! Snabbt och effektivt utfört men lite mer lyhörda då en väldigt påläst och oerhört kunnig veteranbilsägares analys var rätt.

Martin Johan Anders Å
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Service + mindre reparation + så bra prisförslag på nya däck att jag slog till. Bra bemötande. Lyssnar på probelm och behov. Mycket god kunskap om BMW. Levererar enligt överenskommelse.

Pär Otto U
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Väldigt kunniga och trevliga! Rekommenderas!

Carl Stefan G
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Mycket nöjd med såväl bemötande och genomförd service.

Maciej H
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bara positivt. Rebecca var grym. Löste en tid inom några dagar. Bilen blev klar 1 dag tidigare. Allt sköttes helt perfekt, otroligt nöjd.

Dino J
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bäst verkstad i området. Man ser ju massor med bilar framför verkstad hela tiden. Det är inte konstigt. Jag är supernöjd :D

Göran L
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Lämnade in en Mini för service och B&M utförde det som behövdes utan problem, jag är nöjd med resultatet.

Per Magnus J
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Mycket trevligt bemötande och bra kommunikation angående åtgärder samt väl utförda arbeten.

Jonas B
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Mycket bra hjälp med en krånglande bil!

Per Erik Ivan B
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Mycket bra bemött glad och trevlig personal👍

Lars Ole B
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra bemötande och snabb reparation.

Hans R
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Mycket väl mottagen! Proffsiga och trevliga. Genomförde service på min bil.

Charles Roger Patrick D
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Trevligt bemötande och proffsig hjälp! De felsökte och konstaterade snabbt att det var trycksensorerna som direkt beställdes och dagen efter var bilen klar.

Niklas Erik Vi S
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Rekommenderar Per Larsson utan att tveka. Vi hade en kostsam reparation att göra på vår bil och jag är så glad att vi anlitade just honom. Det kändes tryggt och ärligt från första kontakten. Per och hans kollegor gjorde mer jobb på vår bil än vad de tog betalt för. Per tar sig även tid att förklara problemen och vad de gjort och varför. Det finns ingen anledning för oss att ens fundera på att anlita en annan verkstad för kommande jobb :)

Catharina S
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Kunnig, hjälpsam och försöker hitta ekonomiskt försvarbara alternativ för att lösa problem. Har åkt ifrån och upptäckt att det man tagit betalt för inte fungerade (krånglande belysning) men efter att vänt om fixade man det snabbt.

Lars Ã
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Både Per som driver firman och Rebecka som tar hand om dig när du ringer/kommer dit kan BMW och är sanna BMW entusiaster. Jag har en BMW 120I 2008 och bor på Lidingö. Det är lätt värt resan till Huddinge jämfört med BMW alternativen på Lidingö eller i city. /Lars

Per E
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Lätt att få tid. Trevligt och kunnigt bemötande. Snabbt och väl utfört arbete. En alltigenom professionell och serviceinriktad hantering.

Mats L
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Mycket trevligt bemötande och utmärkt utfört arbete

Emma Josefine H
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bytte bakfjädrar på min Mini och jobbet utfördes enligt förväntan.

Acumo Communication Solution N
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Snabb servie och trevligt bemötande

Agneta Cecilia Z
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Jag fick ett väldigt trevligt bemötande på telefon när jag bokade jobbet och mina förväntningar uppfylldes också efter utfört arbete (oljebyte på automatlådan). Sedan fick jag hjälp att förstå den elektroniska serviceboken. Rekommenderas!

Balingsholm Kursgård A
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Löser de flesta problem. Kunniga.

Outi Onerva S
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra bemötande. Fick en noggrann förklaring av felet och råd.

Anders Magnus Christ B
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Första gången och servade båda bilarna. Bra service, fick info om vad som skulle behövas bytas till nästa service och statusen på fordonen. Fick förklarat vad som var fel på olika saker som andra auktoriserade BMW verkstäder bara sagt ”kan vara”. Var första gången jag fick tillbaka förtroendet för en BMW verkstad i Stockholm på flera år.

Janeric P
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Förstklassig professionell kompetens och personligt bemötande - en perfekt kombo!

Örjan S
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Trevliga och mycket kunniga på BMW…!

Bengt S
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra bemötande på ett positivt, kravlöst och kunnigt sätt. Förväntar mig att beställda tjänster åtgärdas fackmannamässigt och det har jag inget tvivel på sedan tidigare. Beställde olje- och bromsservice samt byte av tändstift och diverse filter. Beskrev ett udda fel med missljud och någon form av obalans i drivlinan på bilen som efter en provkörning hade en diagnos och lösning. Byte av kardanaxel då det inte går att bara byta knutkors. Bilen har gått 22.500 mil och har under garantitiden servats på BMW där jag köpte bilen...

Leif Åke S
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Perfekt ..kan allt om allt verkliga proffs på bil och elektronik😀😀😀

Lars N
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Jag blev rekommenderad av min ordinarie bilverkstad att göra hjulinställning hos Bil & Motorteknik. Man ska följa rekommendationer man får av folk man litar på. Jag fick snabbt en tid när jag kontaktade och blev väldigt trevligt bemött både vid in- och utlämning. Rekommenderas varmt!

Mats S

Ärligt och proffsigt -utfyllnad-

Lukas Lars K
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra pris, bra service, bra lånebil, profsigt

Bo Johan Patrik F
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Supertrevlig och kompetent personal, kommer rekommendera er!

Hans Lennart H
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra bemötande, tog tid att svara på mina frågor

Joachim Gunnar Mathias B
Skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson

Besöket gick smärtfritt genom alla punkter. Snabb tid efter bokning, bra personal och bra utfört arbete. Toppbetyg!