Bil & Motorteknik Per Larsson
Vi på Bil & Motorteknik Per Larsson är specialister på BMW och kör dem även själva. Genom vår långa erfarenhet av just BMW, specialiserad teknik och ett brinnande intresse för dessa bilar kan vi ge dig och din bil den allra bästa servicen!
Våra anställda och leverantörer väljs med omsorg och vi är noga med att ha duktiga medarbetare med både breda och specialiserade kunskaper. Även om vi är proffs på BMW hjälper vi dig gärna i vår serviceverkstad oavsett märke med reservdelar i original och moderna metoder. Vi utför i princip all typ av service och reparationer.
Vanligtvis kan vi erbjuda lånebil när du lämnar in bilen hos oss.
Vanligtvis kan vi erbjuda lånebil när du lämnar in bilen hos oss.
Utmärkelser
784 omdömen om Bil & Motorteknik Per Larsson
Sedan starten hos Reco 2011
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Ett helt fantastiskt bemötande ! Otroligt positivt intresse av mina problem och önskemål samt förslag !!!
Rekommenderar deras arbete !
Jag åker tillbaka när det behövs !
Känns skönt att dem finns !!!
Flera åtgärder med motorn utförda .
Nu går den som en klocka , fast den är från 1998 samt 25 000 mil. plus…
Åk dit å få hjälp om ni har problem !! 👍 -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Mycket bra service. Vänliga och duktiga, aldrig något problem under dom gångerna jag lämnat in min bil.
Bästa stället i hela Stockholm skulle jag säga om du äger en BMW, din bil är alltid i rätt händer hos Bil & Motorteknik Per Larsson.
Kundorienterade och professionella, kommer absolut att anlita dem med min bil, fler gånger!
Rekommenderas
rekommenderas -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Alltid bra bemötande och super bra service!
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Väldigt trevliga och utifrån min kunskap väldigt kompetenta. Hörde av sig innan om vad de hittat för fel och vad det skulle kosta. Väldigt nöjd.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Bra mottagande och möjlighet att få en lånebil till rimligt kostnad
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Ett väldigt bemötande. Kunnaiga mekaniker som utfört bra jobb med ventiltätningarna. 👍
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Bästa verkstaden för din BMW. Jag servar och lagar det som behövs.
Du får bra råd och de hjälper dig till bra beslut. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Snabb service och duktiga tekniker
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
The masters are very knowledgeable. The service price is not low, but you know what you are paying for. Recommend.
Trevligt familjärt bemötande.
Professionella mekaniker med mångårig erfarenhet.
Löser de allra flesta problem / felen som uppstår. -
Mycket bra bemötande.
Hade problem med anti sladd kontrollen. Åtgärdades men kom tillbaka. Åtgärdades igen och ser om det kommer tillbaka.
Är numera min nr.1 BMW verkstad.
Mycket trevlig och kunnig personal. -
Hej
Intervju i samband med en artikel till tidningen. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Bilen stannade på motorväg norr om Stockholm vid sextiden på kvällen. Bilen samlarbil som måste stå inomhus. Den placerades i verkstaden kl 10 på kvällen.
Reparerades väldigt snabbt klar efter ett par dagar.
Felet som egentligen var ett mycket dyrt fel, genom kunnighet och omkonstruktion halverades kostnaden.
Helt orolig service och bemötande.
BMW M3 1996 felsökning. Bränslepump ur funktion. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
De är ju superduktiga och bemötandet är alltid bra. Jag tycker att det blir lite dyrt men man får juvelens med att betala för hög kompetens när andra bilfirmor inte klarar av jobbet.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Som vanligt bra service,jag kommer alltid innan de öppnar och får hjälp trotts det.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Jag tycker bemötandet var mycket bra.
Fick tid väldigt snabbt.
Deras felsökning och diagnos var korrekt. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Inga anmärkningar på bemötandet. Jobbet gjordes på snabb tid. Förutom att priset blev högre än jag förväntat mig men det berodde också på att det var mer reparationer som behövde göras.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Trevligt bemötande, bar råd gällande bilen. Det känns som de kan sin sak på Bil & Motorteknik Per Larsson.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Per och gänget fixade iordning min gamla pärla till nyskick och var väldigt trevligt dessutom!
Bästa BMW mekanikern, rekommenderas starkt! -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Vari kund under några år nu, jag upplever dem som väldigt kompetenta, ger vänligt bemötande.
Mycket nöjd -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Snabb service och mycket trevligt bemötande
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Vänligt bemötande i telefon.
Ärliga och uppriktiga besked om åtgärder och kostnader. -
Mycket bra bemötande. Utmärkt skicklighet
Perfekt!
Trevliga och glada.
Snabb service och bra med lånebil.
Återkommer gärna, men bmwn är pålitlig och förhoppningsvis ska dden fortsätta vara det. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Ett företag och personer som jag anförtror att serva min bil och vi i familjen är återkommande kunder. Det säger väl allt!!!!!
Dom känns kunniga o pålitliga. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Blev väl bemött! Fick problemen åtgärdade med en ärlig förklaring till orsaken och priset!
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Fackmannamässiga ut i fingerspetsarna!
Hjälpsamma och trevliga!
Hög servicenivå rakt i genom! -
Helt suveräna.
Dom vet vad dom pysslar med.
Proffs, bra bemötande.
Rimliga priser. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Mycket bra service och kundbemötande.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Fick snabbt en tid för service samt hjälp med frågorna jag hade.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Äkta Bmw specialist. Hade inne min M3 på Vevlager byte och allt gick fint. Pratade även med Per vid hämtningen av bilen och man hör vilken kunskap dem besitter av just Bmw. Rekommenderas starkt.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Bra service, trogen kund i över 10år.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Otroligt bra service, bemötande och genomfört arbete.
Dyrt med den timkostnaden. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Bra bemötande- mycket bra jobb.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Trevlig och kunnig personal. Enkelt att boka och gjorde ett bra jobb på bilen
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Väldigt kunnig och serviceinriktad personal. Fantastiskt bemötande och transparent prissättning. Rekommenderas varmt
/Anders -
Alltid vänligt bemött.
Gör alltid ett bra jobb.
Bilaffär där båda parter var nöjda.
Byte av vinter- och sommardäck 2 ggr
per år fungerar mycket bra -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
kunnig och trevlig personal som verkligen ställer upp för kunden och löser det mesta.
Mycket nöjd med servicen. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Bra Verkstad , noggranna mekaniker som gör det där lilla extra. Rekommenderar varmt verkstaden som har en familjär känsla.
Mycket nöjd. -
Bra bemött
Bra rådgivning (ingen koll själv)
Trygg relation, regelbunden service.
Köpt nuvarande bil där för åtta år sen. -Går som en klocka. -
Alltid ett perfekt bemötande
Superservice , inget att klaga på .
Servade bilen nu när den blivit äldre än 3 år
Skulle säga att jag hellre servar bilen här än på BMW -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Skickliga, trevliga, oerhört kunniga! Professionalism på högsta nivå.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Bil och Motorteknik är en riktig verkstad där man löser problem och inte bara byter komponenter.
Vid senaste tillfället då jag hade problem med bilen kom de och hämtade bilen med flakbärgare.
Personalen är kunnig och tillmötesgående. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Servat bilen på vego bil i Skogås rekommenderar denna verkstad
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Vänligt, kompetent och snabb hjälp. Vad mer kan man önska?
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Kunnig och proffsigt bemötande har blivit nöjd med bilköp och alltid fått snabb o bra service brukar rekommendera firman till andra.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Trevlig bemötande och bra expertis inom BMW. Bra priser och snabbt ärende görs beroende av vad som ska utföras. Saklig och känsla av passion hos dom som jobbar där.
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
De har gjort som de lovade.
Det gillar vi. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Very knowledgeable, professional and friendly staff. It feels good to know that your car is in good hands.
I highly recommend them. I’m extremely satisfied. -
skrev om Bil & Motorteknik Per Larsson
Bra helhetsintyck från bemötande i första telefonkontakten till att arbetet var utfört. Bra återkoppling och dialog. Kopplingshaveri.