Vi tog kontakt med företaget angående en förfrågan. Det bemötande vi fick vid samtal med Motorteknik visar på ett oerhört stort ego som knappast är att beteckna som kundvänligt och lever inte upp till de omdömmen som givits. Det blir inga fler BMW, hos de företag som vi företräder.
Bil & Motorteknik Per Larsson
Vi på Bil & Motorteknik Per Larsson är specialister på BMW och kör dem även själva. Genom vår långa erfarenhet av just BMW, specialiserad teknik och ett brinnande intresse för dessa bilar kan vi ge dig och din bil den allra bästa servicen! Våra anställda och leverantörer väljs med omsorg och vi är noga med att ha duktiga medarbetare...
828 omdömen om Bil & Motorteknik Per Larsson
Sedan starten hos Reco 2011
Bra bemötande och väldigt kunnig personal. Försöker inte byta ut slitdelar i förtid bara för att kunna ta betalt för jobbet som så många andra verkstäder (speciellt de större). Jag åker 5 mil från norra till södra Sthlm för att lämna in min bil hos BMT och det är det helt klart värt.
Jag upplever BMPL som seriösa och kunniga på det de gör.
Grym service och riktigt bra utfört arbete
Proffsiga, bra bemötande och kunniga med hyggliga priser
Jag är en gammal trogen kund eftersom jag alltid har fått snabb och bra service utan problem
Bra verkstad som fixar allt. Ger inte upp utan håller på tills det är ordnat. Inte billigast men bäst.
Trevligt bemötande, prisvärt och leverans som utlovat! 😊👍
Mkt bra xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sämsta firman någonsin. Blev bemött med svordomar två av de tre gångerna vi hade kontakt. Riktigt pinsamt.
Nöjd med servicen, bra bemötande och fick lånebil under dagen. Allt var topp 👍
Fick snabbt en tid, trevligt bemötande. Verkstad: de utförde arbetet proffsigt. Arbetet var av typen mer komplicerat som krävde justering/ kodning i bilens dator efteråt. Utan anmärkning eller backjobb, bra jobbat! Enda nackdelen kanske att det inte är den billigaste verkstan i stan men de levererar verkligen det man betalar för och kan BMW.
En mycket bra bilverkstad bra bemötande och kunnig personal…. Kan verkligen rekommendera denna bilverkstad till andra BMW-ägare…… Mvh Fredrik Strand
Bmw proffs uti fingerspetsarna! Kan varmt rekommendera dom
Alltid trevligt bemötande i telefon. Det känns som om de försöker hitta en lösning som gynnar mig som kund. Inte billiga, tror de är i nivå med märkesverkstäder på en del enkla jobb, men man får ett mer transparent bemötande. Service och reparationer på BMW 320d.
bra verkstad! Ärliga och fixar allt på BMW till bra pris
Den bästa verkstaden! Trevliga och professionella. Lämnar bara min bil hit. Marianne
Bra och personlig service. Kunniga och hjälpsamma. Haft flera ärenden hos dem under åren.
Alltid trevligt bemötande. Man lämnar alltid bilen med förtroende till denna verkstad
Kunnig personal som fixar allt, har löst mina problem som dykt upp under åren.
Utsökt bemötande på alla sätt. Företget har verkligen förstått vem man är tillför. Det finns inte mer att önska som kund. Företaget levde mer än väl upp till de förväntningar som jag hade efter tidigare besök. Jag hade problem med en bil där startmotorn av och till inte reagerade när jag ville starta bilen. Mycket störande. Efter reparationer vid två oika tillfällen visade det sig att man måste trampa kopplingpedalen bertydigt hårdare i botten än vad jag tidigare varit van vid. Det händer fortfarande att jag behöver trampa ner pedalen ett par gånger innan bilen vill sarta.
Bra företag behöver man bara säga Bra till 110% :)
Bra bemötande, kunnig personal, lånebil, billigare än Bavaria.
Utmärk bemötande av kunnig personal, som fixade min bil så att den blev som ny.
Best BMW service i Stockholm!!!
Mycket bra och proffsigt bemötande och kunnande
Till skillnad från bilhandlarverkstäder får jag prata med någon som förstår och är intresserad av vad jag vill ha hjälp med. Jag åker utan vidare från andra sidan stan får att få riktig hjälp. Kompetenta och serviceinriktade. Kan rekommendera alla att kontakta Bil & Motorteknik. Har bara bra upplevelser här.
Bra bemötande av mycket kompetent personal. Jag har anlitat Bil och Motorteknikerna för felsökning, reparationer och service. Kommer att fortsätta med det, finns ingen anledning att gå någon annanstans.
Väl bemött med bra frågor vid inlämningen av bilen. Rätt service till rätt pris. Jag kom dit med in bil jag nyligen köpt för bokning av vissa tjänster / åtgärder. De rekommenderade inspektion 2 som visserligen var något dyrare, men som skulle göras enligt serviceboken. Bra val som jag inte ens visste om. Allt gick som avtalat.
Proffsigt och vänligt bemötande, bra utförda arbeten till priser som är lägre än BMW/Bavaria.
Alltid fantastisk service, trevligt bemötande och hjälpsamma i alla situationer.
Vi blev välkomnade med öppna armar, toppenbra
Läste mig till Bil & Motorteknik på olika BMW forum där det sas att dom var en av dom bästa att lämna sin bil till. Nu efter att jag haft min bil BMW M140I X-Drive inlämnad att utföra flera olika jobb på kan jag bara instämma i det jag läst viket är att dom är jätte duktiga. Det uppstod problem och bilen gick som en påse skit när jag skulle hämta den, den misstände och gav felkoder om bränsle & luft blandning med flera. Efter som bilen gick bra när jag lämnade den så tog dom utan snack på sig att fixa den utan kostnad och...
Jobbet blir gjort enligt avtal
Väldigt bra bemötande och försöker alltid lösa felen på bästa sätt.
Fantastiskt professionellt, smidigt och enkelt. Levde definitivt upp till förväntningarna. Kabelbrott som resulterade i att bilens krockkuddar var ur funktion: Tjänst: Byte av denna kabel. Suverän service! Mvh Maria
Mycket bra service. Kvalitet på både bemötande och utförd reperation.
Per renoverade motorn på min X6M 2015 från grunden. Extremt nöjd med bemötandet, kunskapen och servicen. De stora BMW verkstäderna har mycket att lära av Per. Nu snurrar min V8 på fint igen! Tack!
Företaget bemötte mig mycket professionellt, verkmäsytaren kom ut och provkörde bilen för att få en egen uppfattning av problemet. Yrkeskunskap av högsta klass. Deesutom erbjöd företaget en lånebil till en rimlig kostnad vilket jag uppskattade mycket. Har läst om företagets professionalitet i diskussionforum på nätet och beslöt att vända mig dit då jag inte fått hjälp på annat håll och jag blev mycket nöjd. Den här gången var det den elektriska parkeringsbromsen som åtgärdades och ett annat fel diagnostiserades för vilket jag behöver boka ny tid på geund av min begränsade tidtabell.
Jag har haft bilen på BMT för både service och annat. Alltid trevligt bemötande och notan motsvarar prisförslaget varje gång. Kan värmt rekommenderas!
Proffsigt och med oerhörd kunskap. Visste direkt vad som var fel där BMW verkstaden gått bet. Perfekt reparation. Mycket nöjd kund
Fint bemötande, arbetet utfört snabbt. Mycket nöjd.
Otroligt kunnig och trevlig personal. Det märks att man kan BMW inifrån och ut. Dom löste mitt problem exceptionellt väl och har kunskapen att laga snarare än att byta ut vilket passade mig väldigt väl. Min turbo får leva nått år till istället för att bytas ut. Rekommender Bil & Motorteknik till alla mina kunder som kör BMW. Mvh Magnus STHLM Rekond & Bilvård AB
otroligt serviceminded, bra utförda jobb, bra förklaringar för utförda jobb samt det som behöver åtgärdas, känner mig aldrig lurad
Ett helt fantastiskt bemötande ! Otroligt positivt intresse av mina problem och önskemål samt förslag !!! Rekommenderar deras arbete ! Jag åker tillbaka när det behövs ! Känns skönt att dem finns !!! Flera åtgärder med motorn utförda . Nu går den som en klocka , fast den är från 1998 samt 25 000 mil. plus… Åk dit å få hjälp om ni har problem !! 👍
Mycket bra service. Vänliga och duktiga, aldrig något problem under dom gångerna jag lämnat in min bil. Bästa stället i hela Stockholm skulle jag säga om du äger en BMW, din bil är alltid i rätt händer hos Bil & Motorteknik Per Larsson. Kundorienterade och professionella, kommer absolut att anlita dem med min bil, fler gånger! Rekommenderas rekommenderas
Alltid bra bemötande och super bra service!
Väldigt trevliga och utifrån min kunskap väldigt kompetenta. Hörde av sig innan om vad de hittat för fel och vad det skulle kosta. Väldigt nöjd.
Bra mottagande och möjlighet att få en lånebil till rimligt kostnad
Ett väldigt bemötande. Kunnaiga mekaniker som utfört bra jobb med ventiltätningarna. 👍