Funkade utmärkt, när materialet inte fanns inne så löste man det snabbt och bilen kunde hämtas samma dag.
Mekonomen Trollbäcken
Förutom service utför vi även reparationer på alla bilmärken. För avancerad felsökning och diagnostik använder vi toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. Tillsammans med konstant uppdaterad servicedata och teknisk information ger detta oss rätt verktyg för att göra det jobb du som kund förväntar dig....
1136 omdömen om Mekonomen Trollbäcken
Sedan starten hos Reco 2014
Precis hämtat bilen, hittentills fungerar allt!
Tack ska ni ha underbart faktiskt
Lätt att nå er. Bra kommunikation med mekaniker, kändes tryggt! Jag kommer tillbaka! Eller förhoppningsvis inte, men om bilen går sönder igen..
Trevligt bemötande och snabb service
Trevligt bemötande, kunniga och snabba! Lämnade verkstaden med en fixad bil utan något krångel. Rekommenderar!
Fick hjälp direkt, trevligt bemötande av personalen,kan varmt rekommendera dom
Trevligt bemötande, snabb genomförd arbete.
Mycket hjälpsam personal. Tack för trevligt bemötande.
Lätt att boka tid i bokningssystemet. Nöjd med reparation och service arbetet.
Topp 10 av 10, riktigt bra service och arbetare!
Lika trevligt att komma till er å man blir alltid vänligt bemöt !!
Lösningsorienterade och med stor yrkesstolthet. Till skillnad från många andra verkstäder försöker de hitta lösningar istället för att bara byta så många delar som möjligt.
Jysta grabbar. Vad jag kan bedöma i allafall.
Lite bättre tillmötesgående när man kommer på morgonen och lämnar in bilen.
Trevligt, klart i förtid & bra pris
Jättefin service, som alltid. Väljer dem om och om igen för att serva min bil.
Toppenservice som alltid! Trevligt o smidigt.
Alltid trevliga och snabba med hjulskifte + däckhotell
Hej Reco, alltid väl bemött hos Mekonomen i Trollbäcken. Snabb, professionell service. Har varit kund där i ca åtta år. Idag däckbyte, sommardäck på deras hotell. Stort eloge till Fredrik och hans medarbetare😊Har rekomenderat mina grannar deras super bra tjänster.
Hej. Bra jobbat. Men Jag vill att eran medarbetare ska vara noga med att inte lämna kvar några av sina tillhörigheter/skräp i bilen när han lämnar tillbaka den, vare sig det är av misstag. Stor tack.
Alltid mycket bra service och trevligt bemötande.
Trevlig, enkelt, smidigt och professionellt
Trevligt bemötande och mycket bra service. Lämnar alltid bilen där
Trevligt bemötande och hjälpsamma
Snabba puckar därför ringer man fredrik
Trevliga och kunniga mekaniker, där verkstadschefen F. är helt exceptionell. Han försöker alltid hitta lösningar som fungerar bra för kunden och vad som kan vara värt att göra på en gammal bil och vad man bör undvika att göra. och är tydlig kostnader och vad ev. reparationer kommer att kosta. F. försöker alltid hitta verkstadstider i ett späckat schema och vi känner oss trygga att arbetet blir väl utfört och att kostnader för reparationer alltid är väl specificerade och motiverade.
Jag kom tidigare än min bokade tid men de hanterade det flexibelt och bra!
Alltid trevligt bemötande och service när man kommer dit.
Snabb service. Trevligt bemötande
Fick en tid fort för att lämna in bilen för felsökning och fick återkoppling med vilka åtgärder som behövdes och andra förslag och råd. Otroligt serviceinriktade,kunniga och trevliga! Dessutom väldigt prisvärt!
Superservice som alltid! Kompetenta och ärliga.
Snabb service. Dock lite otydlig återkoppling om det var ngt som behövdes åtgärdas!
Superbra service snabb hjälp kan verkligen rekommenderas
Genomförde ett däckskifte med förvaring. Smidigt och snabbt gick arbetet och priset var lägre än hos andra däckverkstäder
Bra, men varför beställde ni en svart kåpa till spolarnunstycket när det skulle vara en vit?
Superfin service och mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
De hade till och med gjort efterbesiktning efter reparationen, så det slapp jag åka extra för att göra.
Fickmsnabbt ehn tid och trevligt bemötande, dessutom mkt prisvärt jämfört med Bilia.
Bästa verkstan! Jag är supernöjd
Bästa servicen snabbt, snyggt och perfekt utfört av trevlig personal
Kanonbra service , fina människor. Helnöjd med uppdraget
Snabbt, prisvärt och bekvämt. Bra prisuppgift i förväg.
Efter en liten miss från dem fick vi kraftigt reducerad pris 👍
Snabbt bra pris trevlig personal
Väldigt fint bemötande. Fick tid snabbt. Jättenöjd!
Helt ok, bra att man får en lånetid.
Saker var mer trasigt en lagat när jag hämta bilen. Under all kritik
Tråkigt att du upplevde det på detta sätt, vi ber om ursäkt att du upplevde det såhär. Vill förtydliga vad som hände, det var en kontakt som vi hade missat att klicka dit, samt att släcka servicelampan, detta löstes direkt på morgonen efter, samt vi körde hem bilen till kunden. Mvh Personalen på Mekonomen Trollbäcken
Bra bemötande, snabb service..
Trevlig bemötande, snabb service mycket nöjd 😄