Jätte bra servicen . Perfekt omdöme bekräftar
Mekonomen Trollbäcken
Förutom service utför vi även reparationer på alla bilmärken. För avancerad felsökning och diagnostik använder vi toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. Tillsammans med konstant uppdaterad servicedata och teknisk information ger detta oss rätt verktyg för att göra det jobb du som kund förväntar dig....
1193 omdömen om Mekonomen Trollbäcken
Sedan starten hos Reco 2014
Som vanligt väldigt trevligt, smidigt och toppen service
Mycket bra. Stort tack för trevligt bemötande.
Jag blir alltid trevligt bemött och de är snabba o duktiga på sitt jobb.
Trevligt och mycket bra bemötande. Kändes tryggt och bra att lämna in bilen på service. Jobbet blev snabbt och bra utfört. Jättenöjd./ Anna
Allt var ok.Servicen var bra informerade mig om det uppstod något annat än själva lagningen .
Som vanligt bra bemötande, relevant info, och reparationen utförd enligt överenskommelse.
Bra bemötande och snabbt fixat
Superenkelt att lämna bilen, trevligt och proffsigt bemötande. Tydligt vad som skall och har gjorts på bilen och inga överraskningar.
Fick snabbt tid för service och reparation och bilen klar i till och med innan utsatt tid.
På alla sätt mycket bra snabbt och proffsigt utförande
Grymt på alla sätt och vis. De gav mig bra tips kring att underhålla bromsar på ett bra sätt och var mycket smidiga att ha att göra med.
Perfekt service. Var trevligt bemötande och känner mig nöjd med allt
Mekonomens personal bemöter kunden på ett proffsigt och trevligt sätt. Hos Mekonomen får kunden bra förklaringar på vilka serviceptgärder som bör prioriteras i de fall att kunden önskar förslag till alternativ service. Det känns som att Mekonomen verkligen bryr sig om att göra såväl bil som bilägare nöjd. Även nästkommande service på bilen ska Mekonomen utföra om inget oförutsett inträffar.
Trevliga och fick snabbt en tid för att göra en service på bilen!
Trevligt och proffsigt bemötande som inger stort förtroende.
Trevligt och proffsigt mottagande. Lämnade in bilen för byte av ventikåpspackning på grund av oljeläckage. Kostnaden för arbete och material helt ok. //Lars Hagman
Bra service! Med bra återkoppling!
Bra bemötande från Fredrik och mekanikrrna. Bra verkstad som klarar utlovade tider och priser.
Mycket bra och personlig service. Löste mitt problem galant
Alltid hjälpsamma och snabba.
Snabbt effektivt och trevliga
Mycket kunnig, professionell och trevlig personal, prisvärt, inga extra kostnader. Informativ. Lagning av läckande spolar vätska, nytt fäste för avgassystem, nya vindrutetorkarblad. Snabbt åtgärdat. Bra kommunikation samt snabba uppdateringar ang arbetet.
Alltid lika trevligt mottagande och en enorm hjälpsamhet. Stort tillmötesgående att få en akut åtgärd fixad.
Trevligt och seriöst bemötande. Man märker att de vet vad de håller på med.
Bra mottagning och bra service
Snabba, jättetrevliga och hjälpsamma!!
Enastående bemötande och god mekanisk och teknisk kunskap! De kunde lösa mitt ärende på väldigt kort tid och gav därtill goda rekommendationer och observationer som inte var direkt relaterade till ärendets mening. Jag har tidigare fört mina ärenden till Mekonomen Trollbäcken och de fortsätter att leverera service i hög klass!
Supersnabb service och gott bemötande!
Bra bemötande både vid bokning och besöket. Bra med att assistans ingår i ett år
De är snabba och har ett trevligt bemötande.
Proffs! Vänligt bemötande och stort kunnande!
Perfekt utfört arbete Kan rekommenderas
Trevlig personal ringde samma dag fick tid på em.
Helt nöjd med arbete och pris.
Superbra service, Fredrik med personal löser alltid problem på bästa sätt! En verkstad att lita på🙏👍🙂 Dessutom prisvänliga 👍
Snabb och bra service, super nöjd
Proffsig service till bra pris!
Alltid trevligt bemötande och bra information under loppets gång. Alltid nöjd när jag kan rulla vidare i livet :-)
fixade problemet enligt utlovat utan strul
Snabbt och bra. Alltid trevliga.
Trevligt och professionellt bemötande av personalen som hjälpte mig snabbt att fixa till mitt fel på bilen
Snabbt och billigare än märkesverkstaden
Toppklass service och snabb hjälp!
Trevliga, snabba och professionella 👍🏻
Snabb och fantastisk service! Rekommenderar varmt alla till denna trevliga verkstad.
Toppen duktiga killar och bra bemötande.
Väldigt bra super trevliga som jobbar där. Rekommenderas stort
Trevliga, snabba och bra pris för tjänst. Bra ställe, rekommenderas!
Proffsigt och trevligt bemötande!