Väldigt professionella och alltid trevligt bemötande. Även när vi behövde boka om tiden två gånger. Allt gick jättesmidigt och vi är supernöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera!
Stockholms Karosslack AB
Välkommen till Stockholms Karosslack AB! I centrala Stockholm precis intill Essingeleden hittar du oss på Stockholms Karosslack AB. Med dig som kund i fokus ser vi till att leverera en tjänst av högsta kvalitet. Vårt mål är att vara ditt förstahandsval när skada på din bil uppstår. Våra tjänster: Plåtreparationer, lackering,...
522 omdömen om Stockholms Karosslack AB
Sedan starten hos Reco 2021
Vad roligt att höra att ni är så nöjda med både bemötandet och resultatet! Vi försöker alltid vara flexibla och hitta lösningar när förutsättningarna ändras, så det känns extra kul att ni upplevde processen som smidig trots ombokningarna. Tack för de fina orden och för att ni rekommenderar oss vidare! Mvh, Stockholms Karosslack
Fint jobb trevlig personal. Nöjd på alla plan
Vad roligt att höra att du är nöjd på alla plan! Vi är glada att du uppskattade både arbetet och bemötandet från personalen. Tack för de fina orden och för förtroendet! Mvh, Stockholms Karosslack
Jag blev väl behandlad och Stockholms Karosslack gjorde bra jobb som det skulle vara och i god tid. Jag är jätte nöjd och kan rekommendera mina kompisar i Stockholms Karosslack.
Vad roligt att höra att du är så nöjd med både bemötandet och arbetet! Vi är glada att allt blev utfört som planerat och inom den överenskomna tiden. Att du dessutom vill rekommendera oss till dina vänner betyder mycket för oss. Tack för förtroendet och de fina orden! Mvh, Stockholms Karosslack
Jag är väldigt nöjd med både arbete och informationen.
Härligt att höra att du uppskattade både resultatet och informationen längs vägen! Vi tycker att det är viktigt att våra kunder känner sig trygga och vet vad som händer under processen. Tack för de fina orden! Mvh, Stockholms Karosslack
Snabb och professionell service
Stort, stort tack! Mvh, Stockholms Karosslack
Kan varmt rekomendera Stockholms Karosslack AB, mer än nöjd bilen blev som ny! 5/5 Stjärnor 👍
Vad roligt att höra att du blev så nöjd med resultatet! Att bilen känns som ny igen är precis det vi strävar efter. Vi uppskattar verkligen dina fina ord, 5/5 och rekommendationen! Tack för förtroendet! Mvh, Stockholms Karosslack
köpte en bildel ink. lack till min bil, fick ovanligt snabb och professionellt bemötande, plus montering med ett perfekt resultat till ett bra pris, är mycket nöjd, kann absolut rekommendera.
Vad roligt att höra att du är så nöjd med hela upplevelsen! Kul att både bemötandet, den snabba servicen och resultatet motsvarade dina förväntningar. Vi är extra glada att du uppskattade monteringen och att vi kunde erbjuda en bra lösning till ett bra pris. Tack för förtroendet och för den fina rekommendationen! Mvh, Stockholms Karosslack
Snabb återkoppling och proffsigt utfört arbete
Kul att höra att du uppskattade vår snabba återkoppling och att du är nöjd med resultatet! Vi försöker alltid göra processen så enkel och smidig som möjligt. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Mvh, Stockholms Karosslack
Trevlig personal (tjejen i receptionen)och snabb service! Jag är mycket nöjd!!
Härligt att höra att du blev så nöjd med både bemötandet och servicen! Vi uppskattar verkligen att du lyfter vår reception och den snabba hjälpen. Dina fina ord betyder mycket för hela teamet. Tack för förtroendet! Mvh, Stockholms Karosslack
Kan inte tänka mig någon bättre verkstad. Snabba, vänliga, hjälpsamma. Trots att de hade mycket att göra kunde de snabbt hjälpa mig i en knepig situation!
Vad roligt att höra, det värmer verkligen! Extra kul att vi kunde hjälpa dig snabbt trots att det var mycket att göra och att vi kunde lösa situationen på ett bra sätt. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och förtroendet för oss! Mvh, Stockholms Karosslack
Vänligt och proffesionellt bemötande. Väldigt informativa under hela processen vilket gjorde mig trygg och kände att jag hade koll på vad som hände hela tiden.
Härligt att höra att du kände dig trygg och hade bra koll genom hela processen! Tydlig kommunikation och ett professionellt bemötande är viktigt för oss, så det betyder mycket att du uppskattade det. Tack för den fina feedbacken! Mvh, Stockholms Karosslack
Mycket trevligt bemötande. Jätte fint arbete. Jag kan rekommendera företaget varmt
Härligt att höra att du blev så nöjd med både bemötandet och resultatet! Vi uppskattar verkligen dina fina ord och att du vill rekommendera oss vidare. Tack för förtroendet! Mvh, Stockholms Karosslack
Allt löstes på bästa sätt, trevligt bemötande också
Härligt att höra att du blev nöjd och att allt löste sig på bästa sätt! Vi uppskattar verkligen dina fina ord om vårt bemötande och servicen. Mvh, Stockholms Karosslack
Bra bra och trevligt. Rätt direkt
Kul att höra! Stort och varmt tack! Mvh, Stockholms Karosslack
I’m really glad with the service I received from the company that repaired my car. They did a great job, and everything runs smoothly now.
We’re really happy to hear that you’re satisfied with both the service and the work carried out on your car. It’s great to know that everything is running smoothly again. Thank you for your kind words and for trusting us with your car! Mvh, Stockholms Karosslack
Bra bemötande och snar återkoppling medförda att jag beställde tid för åtgärd.
Härligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och den snabba återkopplingen! Vi är glada att du valde att lämna bilen hos oss och ser fram emot att hjälpa dig vidare. Mvh, Stockholms Karosslack
Det kom i tid med bärgaren. Utförde arbetet i tid. Utmärkt service och trevligt bemötande
Härligt att höra att allt fungerade som planerat och att du blev nöjd med både servicen och bemötandet! Vi uppskattar verkligen din feedback och förtroendet att ta hand om din bil. Mvh, Stockholms Karosslack
Valde dem till ett försäkringsärende för det var lätt att se att de var proffsiga. Lackade om en sida på bilen efter en påkörning då dörrar ej fanns att köpa. Ganska perfekt resultat. Har en svart bil så viss skillnad går att upptäcka eftersom jag vet var jag ska titta. Men inget fel i lackeringen. Skulle vara trygg med att lacka en hel bil hos dem.
Vad roligt att läsa att du är så nöjd med resultatet och att du kände dig trygg med att lämna bilen hos oss! Svart lack kan ställa höga krav på både förarbete och finish, så det är extra kul att höra att du uppskattade resultatet. Att du även skulle känna dig trygg med att lämna in en hel bil för lackering är ett väldigt fint betyg för oss. Tack för förtroendet och för den utförliga recensionen! Mvh, Stockholms Karosslack
Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Vi rekommenderar Stockholms Karosslack AB /Lotta och Zakari
Tack för den fina feedbacken! Det gläder oss att ni uppskattade vårt bemötande och att ni vill rekommendera oss. Det betyder mycket! Mvh, Stockholms Karosslack
Jätte bra service samt väldigt behjälpliga
Härligt att höra! Vi är glada att vi kunde hjälpa till och att du uppskattade vårt bemötande och vår service. Tack för den fina feedbacken! Mvh, Stockholms Karosslack
Trevligt bemötande och snabb service.
Härligt att höra! Vi är glada att du blev nöjd med både bemötandet och servicen. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Mvh, Stockholms Karosslack
Mycket trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete av min skadade bil.
Härligt att höra att du blev nöjd med både bemötandet och resultatet! Vi uppskattar verkligen dina fina ord och förtroendet att ta hand om din bil. Mvh, Stockholms Karosslack
Enkelt, välkomnande och bra jobb!
Stort, stort tack! Mvh, Stockholms Karosslack
Toppen service hos Nicklas och hans team , mycket bra jobb. Nästa gång vet jag vart jag lämnar bilen, bättre går det inte att få! Mats.
Härligt att höra! Nicklas och resten av teamet blir verkligen glada över din fina feedback. Att du känner att det inte kunde blivit bättre är ett fantastiskt kvitto på vårt arbete. Tack för förtroendet – det uppskattar vi verkligen! Mvh, Stockholms Karosslack
På vilket sätt blev du bemött av Stockholms Karosslack AB? Jag blev mycket väl och trevligt bemött både när jag lämnade och hämtade bilen. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Stockholms Karosslack AB upp till dem? Jag hade förväntningen att min bil skulle bli reparerad så väl att jag inte skulle kunna märka att det var något som såg lagat ut och där levde man helt upp till mina förväntningar och jag blev mycket imponerad av resultatet. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst...
Vad härligt att höra att du blev så nöjd med både bemötandet och resultatet! Att återställa bilen så att man knappt kan se att den varit med om en krock är precis det vi strävar efter. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och förtroendet. Mvh, Stockholms Karosslack
Jättebra resultat och service! Vettiga priser.
Härligt att höra att du uppskattade både resultatet, servicen och priset! Vi är glada att du blev nöjd med hela upplevelsen och uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. Mvh, Stockholms Karosslack
Superjobb med krockskadad bakdörr. De fick till den matta lacken perfekt.
Härligt att höra att du blev så nöjd med resultatet! Extra roligt att den matta lacken blev som du önskade. Vi uppskattar verkligen din feedback och förtroendet! Mvh, Stockholms Karosslack
Mycket bra 1111111111111111111qqq
Jag är mycket nöjd. Fick ett trevligt bemötande och bra service. Allt gick smidigt och bilen levererades precis inom den tidsram som hade utlovats.
Härligt att höra att allt fungerade så smidigt och att du blev nöjd med både servicen och resultatet! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att vi kunde hålla den tidsram vi lovat. Tack för förtroendet! Mvh, Stockholms Karosslack
Vänliga och trevliga när man känner att man har klantat sig. Rent av "omhändertagande". Proffsigt bemötande, klara o raka besked!
Vad fint att höra att du kände dig så väl omhändertagen hos oss! Vi vet att det inte alltid är så roligt när bilen blivit skadad, och därför är det viktigt för oss att göra processen så enkel och trygg som möjligt. Tydliga besked och ett trevligt bemötande är en självklar del av det. Tack för de fina orden! Mvh, Stockholms Karosslack
Smidigt och väldigt trevlig bemötande. Enkelt att boka tid och utmärkt utfört arbete med att lackera om en repad dörr.
Vad roligt att höra att du upplevde hela processen som smidig, från bokning till färdigt resultat! Vi är glada att du blev nöjd med både bemötandet och lackeringen. Tack för den fina feedbacken och för förtroendet! Mvh, Stockholms Karosslack
Jättetrevligt bemötande och så nöjd.
Härligt att höra! Vi är väldigt glada att du blev så nöjd och att du kände dig väl bemött hos oss. Tack för de fina orden – det uppskattar vi verkligen! Mvh, Stockholms Karosslack
Riktig bra kundservice och snyggt resultat!
Vad roligt att höra! Vi är glada att du är nöjd med både kundservicen och resultatet. Vi uppskattar verkligen din feedback och förtroendet för oss! Mvh, Stockholms Karosslack
Väldigt professionella och bra!
Stort tack! Mvh, Stockholms Karosslack
Stockholms Karosslack AB åtgärdade en plåtskada på min bil. Jag blev bra bemött och arbetet utfördes väl. Dock hade någon en dålig dag och glömde att koppla backlyset efteråt varför jag trodde lampan var trasig när den inte lyste! Min svärson fixade det hela. Någon förargad kontaktade jag firman som genast erbjöd en biltvätt som kompensation. Jag kan, trots fadäsen, varmt rekommendera denna firma.
Tack för att du delar med dig så utförligt. Vi ber om ursäkt för missen med backljuset och tar självklart med oss det. Ingen är gladare än vi över att du hörde av dig, så att vi fick möjlighet att försöka göra situationen lite bättre. Det uppskattas verkligen att du samtidigt lyfter vårt arbete och bemötande och fortfarande rekommenderar oss. Tack för förtroendet! Mvh, Stockholms Karosslack
Snabbt och effektivt. Vänligt bemötande.
Tack för fin feedback! Det gläder oss! Mvh, Stockholms Karosslack
Skada på karossens. Ena framsida. Bemötandet var otroligt vänligt och tillmötesgående. Man känner stort förtroende för att arbetet ska bli bra utfört. Det blev också perfekt. Sällan man träffar på sådan service och kunnande på bilverkstäder som det visade sig att Stockholms Karosslack AB besitter. Jättenöjd!
Det här var verkligen roligt att läsa! Att du lyfter både vårt bemötande, kunnande och resultatet betyder mycket för hela teamet. Vi är väldigt glada att vi fick förtroendet att ta hand om din bil och att du blev jättenöjd med slutresultatet. Tack för den fina feedbacken! Mvh, Stockholm Karosslack
Alltid ett trevligt bemötande, lösningsorienterade och smidiga. Dessutom proffsiga och alla reparationer blir 100% rätt från början.
Det gläder oss verkligen att höra! Vi strävar alltid efter att kombinera ett bra bemötande med ett noggrant och professionellt arbete. Att du upplever att det blir rätt från början är ett väldigt fint kvitto på vårt arbete. Tack för förtroendet! Mvh, Stockholms Karosslack
Bra service och mycket trevligt bemötande
Stort tack! Kul att höra det. Mvh, Stockholms Karosslack
Bilen lämnades in för en mindre skada, försäkringsärende. . Arbetet utfördes till min stora belåtenhet. Bra bemötande vid inlämning och hämtning.
Vad kul att höra att du blev nöjd med resultatet! Vi tycker att ett bra bemötande är minst lika viktigt som ett väl utfört arbete, så det är extra roligt att båda delarna uppskattades. Vi uppskattar verkligen förtroendet! Mvh, Stockholms Karosslack
Vänligt och hjälpsamt bemötande i pinsam situation. Förväntningarna motsvarades med mycket gott resultat.
Vad roligt att höra att du kände dig väl bemött och omhändertagen hos oss. Det är viktigt för oss att göra processen så smidig och enkel som möjligt. Härligt att höra att resultatet motsvarade dina förväntningar! Mvh, Stockholms Karosslack
Jag blev bemött på ett vänligt och professionellt sätt. Den som gjorde besiktningen av min skadade bil uppmärksammade ytterligare skadade områden, sådana som missades av mig. De utförde ett högkvalitativt arbete och blev klara tidigare än det datumet som meddelades från början. Jag är mycket nöjd och vill varmt rekommendera företaget.
Vad roligt att höra att du är så nöjd! Vi uppskattar verkligen dina fina ord om både vårt bemötande och arbetet. Noggrannhet är viktigt för oss, och det är extra kul att du uppmärksammade det. Härligt också att vi kunde få bilen klar tidigare än planerat. Tack för förtroendet och rekommendationen! Mvh, Stockholms Karosslack
Trevlig personal. Bra jobb, bilen tvättad och städad invändigt. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt. Grymt bra!
Det uppskattar vi verkligen att höra! Nöjda kunder och ett bra hantverk är det vi strävar efter varje dag. Kul att du blev så nöjd med både bemötandet och bilen efter reparationen. Mvh, Stockholms Karosslack
Mycket bra. Trevliga, kompetenta och dessutom fick bilen fint tvättad efter reparationen.
Härligt att höra att du är nöjd med vårt arbete! För oss är det viktigt att hela upplevelsen ska kännas bra, från första kontakt till färdig bil. Vi uppskattar verkligen din feedback. Mvh, Stockholms Karosslack
aLLT OK Men långt att gå efter att ha lämnat in bilen. (pendeltåget
Påbackad på en parkering och inställd på jobbig process när jag vände mig till Stockholms Karosslack. Otroligt kunniga och trevliga både på plats och i telefon. Allt löstes snabbt och smidigt och bilen blev klar en dag tidigare än överenskommet. Dessutom städad invändigt! Rekommenderar varmt!
Tusen tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att vi kunde göra processen smidig och att du blev nöjd med både service och resultat. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och din rekommendation! Mvh, Stockholm Karosslack
Lämnade in bilen som en trött grå mus – fick tillbaka den som en röd Ferrari (i alla fall i mitt huvud). Lacken blänker så mycket att fåglarna vägrar skita på den av respekt. Har övervägt att börja ta betalt för folk som vill titta på den. Stort tack – ni är lackens Picasso
Stort tack för en fantastisk recension! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med resultatet. Vi uppskattar förtroendet och de fina orden – det betyder mycket för hela teamet. Mvh, Stockholms Karosslack
Mycket positiva intryck av Stockholm Kaross! Proffesionellt och varmt!
Stort tack för den fina recensionen! Det uppskattar vi verkligen. Kul att höra att ni är nöjd med vår service. Mvh, Stockholms Karosslack
Trevlig personal men man håller inte vad man lovar. Först fick jag löfte om att bilen ska vara färdig inom 2- max 3 dagar. Sedan skulle bli färdig lagad inom fem dagar sist fick löfte om en vecka. Detta ledde till att det blev mycket högre kostnader med hyr bil än jag hade räknat med.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att reparationen tog längre tid än vad som först kommunicerades. Det kan finnas flera orsaker till att en reparation drar ut på tiden, men vi ber om ursäkt för att tidsplanen förändrades under processen. Vi tar med oss din feedback och uppskattar samtidigt att du lyfter vårt trevliga bemötande. Mvh, Stockholms Karosslack
Lackering av främre plastpanel som är monterad tvärs över bilen under strålkastarna. Bra arbete utfört.
Stort tack! Mvh, Stockholms Karosslack