DANIEL W:
Har tidigare haft däck och servat på olika ställen men var aldrig riktigt nöjd. Inget kommer i närheten av CarCare i Norrtull. Letade runt och jämförde offerter etc. från flera olika firmor i och utanför Stockholm och CarCare hade riktigt bra priser. Grymt bra service och alltid skön stämning. Överträffar förväntningarna varenda gång! Hantverket i deras arbete är 10 av 10.
Olof Ingemar E:
Min 24 år gamla entusiastbil kontrollerades av Rostskyddsmetoder och man fann att den var i mycket gott skick men rostskyddet behövde förnyas.
Ett mycket trevligt och vänligt bemötande och så vitt jag kan bedöma är arbetet väl utfört men tyvärr kan jag inte se dolda utrymmen som sparklådor etc eftersom de inte dokumenterat före och efter behandlingen som var utlovat.
P.g.a. detta kan jag inte ge högsta betyg.
Åsa B:
Fick utmärkt hjälp idag av Ryds Bilglas, Registervägen Bromma, med reparation av ett fult stenskott i vindrutan. Lagningen blev riktigt snygg. Gick på självrisken. Beställde extrapaket med byte av torkarblad, behandling av vindrutan med smuts- och vattenavvisande medel samt spolarvätska. Det hela tog mindre än 30 minuter. Trevligt bemötande.
Åsa B
Katrin W:
Grymt effektivt! Googlade Carglass för att söka lite hur jag kunde laga mitt stenskott, fick direkt upp en chatt som frågade om jag behövde hjälp, jaja, där brukar ju ingen svara ändå tänkte jag, men fick svar på sekunden och hjälp med kostnad och boka tid. Åkte dit samma dag och fick hjälp av två supertrevliga otroligt effektiva killar. Så nöjd :) !