Vi utför motor- ,lack- och verkstadsarbeten av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, på ett effektivt sätt med stor yrkesskicklighet!
Anders Nils Gustav E:
Riktigt bra bemötande från personalen, de var mycket flexibla och trevliga att ha att göra med. Jobbet var sjukt bra utfört och det gick snabbt.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behöver jag plåtjobb igen så åker jag dit tveklöst!
Mohammadamin K:
Väldigt trevligt bemötande och mycket bra jobb utfördes av trevlig personal på min bil. Jag rekommenderar starkt för de som vill ha ett perfekt jobb för sin bil.
Thomas e:
En lackfirma som kan lyssna på kunden och leverera det man vill ha inte nödvändigtvis det man "tror" att man vill ha,dessutom punktliga i leveranserna.
Lisette H:
Vi hade tur och kunde lämna in bilen med en gång, i samband med bedömningen av skadorna. Fick snabbt en uppskattning på priset, som var bra mycket lägre än hos en konkurrent som bedömt skadorna innan några dagar innan. Arbetet var färdigt snabbare än uppskattat, och bilen ser ut som ny. En extra bonus var att de hade dammsugit ur bilen. De var lätta att prata med och väldigt serviceinriktade. Kommer helt klart tillbaka när behovet finns.