Bilplåtslagare i Täby

4 rekommenderade bilplåtslagare i Täby kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Bilplåtslagare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Pim Gibson E
    Pim Gibson E: 5/5 Mitt företag har haft 2 bilar inne hittills. Den första med en lackskada kring hela bilen som åtgärdades inom tidsramen dom gav. Den andra med en mindre krockskada på förardörren där dom satte en tidsram på 4-5 dagar och blev klara efter 2. Detta uppskattas otroligt mycket då många företag håller sina estimat för låga och jag blir hellre glatt överraskad än besviken. Utöver detta så svarar dom alltid i telefon, är trevliga, tillmötesgående och allmänt bra. Är man missnöjd gissar jag på att det blivit en miss i kommunikationen då deras arbete är väldigt effektivt och bra. Inga klagomål alls. MVH Elbolag1 I Norrort AB
  • Driver du bilplåtslageri i Täby?

• Sivan R
    Sivan R: Nöjd kund! Jag har fått min bil fixad här 3 gånger och med bra resultat. Billigt och bra jobb. Jag rekommenderar starkt! Trevliga personal och fräsch verkstad. Företaget svarar Anmäl omdöme
  • Sara Marie S
    Sara Marie S: Seriöst och proffsigt företag. Man får svar direkt och offert. Stor skillnad i jämförelse med andra företag i branschen.
  • Driver du bilplåtslageri i Täby?

• Berit A
    Berit A: Jag fick ingen bra upplevelse av företaget. Brist på professionalitet. Vållandet är lokalen och arbetarna. Visst erbjöds ett bra pris(vilket lockades) men bilens lack var fruktansvärd och lokalen var ohygienisk. När jag uttryckte mig klart och tydligt, svarade dem att: "jag inte vet vad jag pratar om" och försökte slingra sig ur det hela. Nonchalant bemötande, aldrig mer!