Bra bemötande och kommunikation och skötte ärendet på ett professionellt sätt. Kan inte klaga på något.
Ellte Bil och Försäljnings AB
EllteBil , Bil försäljning, reservdelar, däck, service och plåtverkstad
18 omdömen om Ellte Bil och Försäljnings AB
Väldigt trevlig och serviceminded. Gav ett pålitligt intryck och kunnig. Haninge Bilpark har fått en ny återkommande kund👍
Reparation av min tesla. Väldigt bra service!
Väldigt bra, tydlig kommunikation, genomförande och snabba. Dessutom med kvalité, toppklass, inget att klaga på.
Riktigt bra bemötande från trevlig och bra säljare. Vi kände oss sedda, höra och bekräftade från första början. Kan starkt rekommendera firman om ni vill göra ett tryggt och seriöst köp av bil. Tack för en riktig bra bil affär!
Grymt samarbetsvilliga och har korta ledtider. Mycket bra utfört arbete och väldigt bra kvalitet.
Supernöjd! Bra service & kommunikation! Bra jobb och väldigt seriösa
Juliano var otroligt professionell i sitt bemötande, lät oss kolla runt själva och fanns hjälpsamt i bakgrunden. Han är pedagogisk och gav ett bra underlag på bedömning av min inbytesbil. Juliano är även väldigt flexibel och lösningsorienterad och hjälpte till att hitta ny försäkring, beställa registreringsbevis och då verkstan var stängd på lördagen när jag var där så körde han t.o.m. hem min nya bil på måndagen och tog då inbytesbilen därifrån. Sammanfattningsvis en supersmidig affär och femstjärnig service!
Grymt bra bemötande och service! Sandra som hade ständig kontakt med oss gällande uppdateringar av vår bil var otroligt tydlig och tillgänglig vid frågor och andra ärenden. Mysig bilverkstad med trevlig och god personal
Vänligt och proffesionellt bemötande. Utförde jobbet till belåtenhet
Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service känsla! Den här säljaren vet hur en kund vill bli bemött. Rekomenderar Fordonsbolaget till alla!! Här gör du en trygg och smidig affär.
Bra och snabb service enligt alla andra betyg
Serviceupplevelse över förväntan!!!!!!
Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍
Jag fick ett jättebra bemötande och kände att jag blev hörd, bra feedback och deras estimering av hur lång tid det skulle ta stämde nästan exakt, fick bilen en dag tidigare än beräknat och lagningen ser perfekt ut! Kommer absolut vända mig hit igen om jag måste.
Mycket god kundupplevelse. De fixade bilen på mycket kort tid med god kommunikation och service genom hela ärendet.
Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jätte trevligt personal.
Hade min TMY inne på två skador, varav den ena var en avslagen backspegel. Var 1,5 månads väntetid för att få in bilen men Ellte löste det kreativt med en begagnad backspegel under tiden så att jag kunde fortsätta köra. När bilen väl var inne så höll man utlovade tider, lämnade bilen i snyggt skick och allt som lagats var snyggt gjort. En liten rest på en plastbit som behövde justeras, men det var inga problem att dyka in spontant när jag upptäckte detta. Överlag funkade allt toppen och jag kan absolut rekommendera Ellte.
Får alltid hjälp på bästa sätt. Bästa bilverkstaden!
Enkelt och smärtfritt ! Sålde min andra bil i lördags och allt fungerade prickfritt. Väldigt nöjd med Viköperdinbil i Sundsvall.
Ringde först och ville boka tid, svarade snabbt och trevligt. Kunde komma och visa upp bilen direkt. Saknades en lykta men när den kom så kunde jag lämna in bilen direkt och den blev klar tidigare än lovat. Mycket bra service!
Bra service och bra jobb, ser ut som ny igen
Kompetent och trevlig personal vid första kontakt . Fick bra information om förloppet med skadan. Vid inlämning blev jag skjutsad till närmsta pendeltåg. Det kallar jag bra service. Resultatet var exceptionellt bra. T o m var bilen renare än den var när vi lämnade in den. Kan varmt rekommendera företaget.
Mannen och kvinnan gjorde ett bra jobb och gav nyttig information.
Jag upplevde verkligen en service utöver det vanliga! Väldigt bra och snabb servic och ett toppen jobb! Rekommenderar starkt 👍