TMH Bil & Skadecenter AB

TMH Bil & Skadecenter AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till TMH Bil & Skadecenter – din Autoexperten Bilverkstad i Tullinge! Vi kombinerar traditionell bilservice med modern skadeverkstad. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder reparationer, lackarbeten, felsökning, däckservice, AC-service och installation av motor- och kupévärmare samt utför...

171 omdömen om TMH Bil & Skadecenter AB

Sedan starten hos Reco 2014

Carl David E
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Snabb och smidig service. Bra och tydlig kommunikation.

Nils Johan Bertil R
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Bra information och hjälp. Trygg och pålitlig kommunikation.

Annika Elisabeth T
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Enkla offerter som man förstår och sen snabba på att göra jobbet

Waldemar S
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

TMH är riktig bra bra verkstad. Jag har redan rekommenderat de till några vänner. Dom gör mycket bra jobb.

Marcus L
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

När jag lämnar min bil hos TMH känner jag mig trygg att den får ett bra omhändertagande. Lite skeptisk först när jag lämnade den i industriområdet, men efter flera års service så får jag ärlig respons och har en öppen dialog. Kommer fortsätta lämna in på service här.

Markus S
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Mitt första besök, Trevligt bemötande och de gjorde allt för att det skulle bli så billigt som möjligt. Mycket nöjd. // Markus

Rony P
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Jag hade en väldigt positiv upplevelse hos TMH bil o skadecenter. Från första stund fick jag ett mycket tryggt och trevligt bemötande, och hela processen kändes professionell och välorganiserad. Mekanikern tog sig tid att förklara vad som behövde göras och gav tydliga rekommendationer utan att stressa. Arbetet utfördes snabbt, noggrant och med hög kompetens. Jag kände mig i trygga händer genom hela besöket och är mycket nöjd och tacksam med den hjälp jag fick.

Hans E
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Mycket bra mottagande,snabb och bra service

Leif M
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

snabbt och bra däckbyte på kort varsel

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Marcelo Patricio D
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Alltid ge oss en fantastiskt service

Johan Lennart N
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Tack! Varför måste man skriva 30 tecken för få skicka?!

Hjördis V Mar A
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Superfin service utöver det vanliga - snabbt effektivt o dessutom är de väldigt trevliga

Johan Harald Fredrik L
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Bra bemötande och service. Höll tiden bra. Bra att det finns lånebil för kunder som behöver det.

Veikko H

Trävlig personal och snabbt utförd arbete med 100% effektivitet

Entreprenadprojekt Täby A
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Jag har lämnat in bilen på TMH under många år och blir alltid lika nöjd. De är snabba, pålitliga och med fantastiskt trevlig personal. Priserna är rimliga och man får verkligen känslan av att de bryr sig om både kunden och bilen. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en bilverkstad man kan lita på!

Tsk Teknik Och Säkerhetskonsult T
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Snabba svar, trevlig personal, håller överenskommelser både om tider och priser

Thomas Valter J
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Som förväntat proffsigt utfört.

Jan-Erik A
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Trevligt och tydligt i dialogen hela vägen från bokning till genomförd service och reparation. Dessutom snabba med att ta hem nya delar när det behövs vid fel som upptäcks vid service. Upplever också en genuin vilja att bara rekommendera åtgärder som ligger i kundens intresse.

Leif E
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Toppen service och trevlig personal.

Åsa E S S
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Trevligt kundbemötande och snabb service.

Kaisa T
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Fick tid snabbt. Alltid jätte trevlig bemötande. Gör bra jobb. Blir det vad som hellst med bilen så kontaktar jag dem.

Rosa-Lill J
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Snabb service och mycket bra bemötanden

Joachim Stenbock P
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Alltid serviceminded! Alltid trevliga och vänliga! Aldrig omöjliga!

Kerstin A
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Alltid lika positivt - snabb och bra hjälp med allt från däckbyte till större reparationer och problemlösning. Personlig service, goda råd och trygg känsla. Min favorit efter 40 år med bil i tre olika länder.

Annica Kristina L
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Nöjd kund. Service och bemötande mycket bra. Kan rekommendera.

Stockholm Bilglas A
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Alltid ett fantastiskt besök hos TMH trots den uppkomna skadan. Skulle inte vilja använda mig av något annat skadecenter för min bil.

Ingvar Oskar P
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Det var bra att ni lyckades med luckan till !! Hoppas det avskräcker....

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Claes-cöran P
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Snabb och bra service för oljeservice

Ekonomirådet I Högberga Ab E
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Alltid trevligt bemötande, bra service och korta väntetider. Har servat 2 (äldre) Audi A4 de senaste åren och alltid varit supernöjd. Margaretha L

Wendy Jane B
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Jättebra! Jag fick regelbundna samtal om både hur lång tid det skulle ta och vad det skulle kosta.

Hans Freddy A

Snabb information angående status

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Mats Yngve W
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Positivt bemötande. Levde upp till förväntningar. Bra information till kund under arbetets gång.

Åsa S
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Snabb proffsig hjälp! Alltid väldigt tillmötesgående och försöker lösa problemet på bästa sätt.

Siv Ingela Yvonne I
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Snabba trevliga och tillmötesgående killar och tjej Rekommenderar varmt deras bemötande och fina arbete Bästa betyg i allt 5 bilar av 5

Sybil Anna Marlene B
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Trevliga, kunniga och pålitliga. Servar alla mina bilar hos dom. Att dom sen byter och förvarar våra däck är ju ett plus Uffe o Len

Marjatta B
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Snabb hjälp i alla lägen. Bästa möjliga bemötande. Är så tacksam för den enastående omtänksamhet och deras skicklighet och kunnighet i vad jag än har behövt hjälp med.

Thomas Mikael H
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Jag är super nöjd med mina besök. Jag får alltid hjälp när jag kommer dit. Korta ledtider och jätte trevlig personal. Hittills har jag inte lyckats komma dit med något problem som dom inte har kunnat hjälpa mig med. Dom har jätte duktiga bilmekaniker . Jag rekommenderar verkligen denna verkstad.

Bernt Patrik S
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Väldigt trevligligt och serviceinriktat bemötande och proffsigt jobb.

Sofia Maria Monica A
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Fantastisk service och väldigt kunnig personal

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten

Marie E
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Alltid trevligt bemötande. Pålitliga. Håller tiderna som planerat att bilen ska vara klar. Även priset som är sagt från början. Tydligt vad för arbete som har gjorts och vad som behövs

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Jan Fredric T
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Professionell och snabb service och väldigt trevlig personal!

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Mirja J
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Det var helt ok både i mötande och genomfört arbete av service av bilen.

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Mvh Autoexperten

Ingvar Gilbert Igor Joh Ö
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Toppenjobb utfört OCH supertrevligt bemötande!

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Harriett Lynn J
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Världs bästa personal både på receptionen och verkstaden. Jag lita 100% på TMH. Det är also så nära mitt hem.

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.

Ulf D
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

TMH är ett härligt och hjälpsamt gäng och med Patrik som är världens bästa lackerade!!!

Helen Margareta B

Enkelt och tydlig kommunikation

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Addstruction A
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Otroligt serviceinriktade och kompetenta. Vi är återkommande kund med flera av verksamhetens bilar och kommer fortsätta med det! Rekomenderas varmt!

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Berit S
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Snabbt och effektivt löste de alla problem som uppstod utöver det jag upplevt som problem. Fick uppdateringar av verkstaden kontinuerligt. Mycket nöjd.

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten

TULLICON BYGG AB R
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Alla är kunniga, mycket hög service på alla plan. Lämnar alltid ett mycket gott utfört arbete. Ringer och diskuterar innan åtgärd. Otroligt hög nivå på allt från verkstad till lack. Mycket kunnig och prisvärd verkstad. Bara fina betyg.

Anita S
Skrev om TMH Bil & Skadecenter AB

Positivt och vänligt bemötande. Hög servicegrad. Snabb handläggning. Byte till sommardäck.

Svar från TMH Bil & Skadecenter AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten