Bra service trots att det tyvärr inget fanns att göra med min bil..
Bosch Car Service - Södermalm Bilservice
Välkommen till Södermalms Bilservice – din lokala certifierade Bosch-verkstad! Vi utför bilreparationer och service för alla bilmärken och modeller. När vi reparerar använder vi oss av reservdelar i originalkvalitet från Bosch och andra leverantörer. Vi erbjuder service, underhåll och reparationer som du kan lita på. Vårt team...
897 omdömen om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice
Toppen upplevelse, snabb och effektiv
Hej Erik 😊 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du hade en toppen upplevelse och att allt gick snabbt och effektivt 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mycket bra.
Hej Elena 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Snabb bra service, bra bemötande, trevlig personal.
Hej Magnus 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba servicen, bemötandet och vår trevliga personal 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mycket bra bemötande från personalen och bra utfört arbete. Finns gott om plats väl nere i verkstaden så man slipper stå på gatan till skillnad från andra verkstads i stan.
Hej Mattias 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet, arbetet och att det finns gott om plats i verkstaden – det gör verkligen stor skillnad 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Bra trevligt bemötande. Kunnig och informativ personal. Första besöket men inte sista! Tack!
Hej Henrik 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade det trevliga bemötandet och att personalen upplevdes som kunnig och informativ 🙌🔧🚗 Extra kul att höra att det inte blir sista besöket – det betyder mycket 😊✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚘✨
Fin och trygg jag går dit igen . Vänliga personal o proffs arbete
Hej Mojgan 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du kände dig trygg och nöjd med både bemötandet och det professionella arbetet 🙌🔧🚗 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Jag kan varmt rekommendera Södermalm Bilservice! Det är sällan man stöter på en verkstad som kombinerar hög professionalitet med ett så personligt och ärligt bemötande. Här är varför jag är nöjd: • Snabbt och smidigt: De fixade min bil på rekordtid trots kort varsel. • Transparens: Inga dolda kostnader eller onödiga tilläggsarbeten – de förklarade exakt vad som behövde göras och varför. • Prisvärt: Mycket rimliga priser, särskilt med tanke på det centrala läget på Söder.
Hej Björn 😄🌟 Stort tack för ditt fantastiska och utförliga omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattade kombinationen av professionalitet och ett personligt, ärligt bemötande 🙌🔧🚗 Kul att höra att allt fungerade snabbt och smidigt trots kort varsel, och att du uppskattade vår transparens kring arbetet – det är väldigt viktigt för oss 😊✨ Extra roligt också att du lyfter fram prisvärdheten, särskilt med vårt centrala läge. Tack för din varma rekommendation – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 💛🚘
Supertrevliga och bra pris på service!
Hej Kim 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde oss som supertrevliga och att priset på servicen kändes bra 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Trevliga, effektiva och de hörde av sig när de upptäckte något som skulle bli en extra kostnad för att kolla att det barock vilket jag uppskattar
Hej Lidija 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde oss som trevliga och effektiva 🙌🔧🚗 Kul också att du uppskattade att vi hörde av oss innan extra kostnader – det är viktigt för oss att alltid stämma av och vara transparenta 😊✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚘✨
Fantastiskt mottagande. Allt bra
Hej Annika 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett fantastiskt mottagande och att allt fungerade bra 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Bra service, men lite oljesmuts inne i bilen. Jag har ljust skinnklädsel. Man kanske ska tvätta händerna eller använda nitrilhandskar.
Hej Fredric 😊 Stort tack för ditt omdöme och för att du delar din feedback 🙏🔧🚗 Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen, men vi beklagar verkligen att det blivit oljesmuts i bilen – så ska det självklart inte vara. Maila oss gärna på info@sodermalmbilservice.se så bjuder vi dig på en tvätt och ser till att åtgärda detta på bästa sätt ✨ Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 😊🚘
Friendly staff and very good service. Highly recommended.
Hi Ka 😄 Thank you so much for your kind review! We’re really happy to hear that you experienced friendly staff and very good service 🙌🔧🚗 We truly appreciate your recommendation – you’re always welcome back to Södermalm Bilservice ✨😊
Vänligt bemötande och tydlig kommunikation. Förväntade mig professionell service och fick snabb, noggrann reparation av bilen. Mycket nöjd med kvalitet och smidig hantering.
Hej Henok 😄🌟 Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade det vänliga bemötandet och den tydliga kommunikationen 🙌🔧🚗 Kul också att vi levde upp till dina förväntningar med en snabb och noggrann reparation samt en smidig hantering – det är precis det vi strävar efter 😊✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚘✨
Trevligt bemötande enkel kommunikation och en vilja att försöka reparera/serva till ett så bra pris som möjligt för kunden.
Hej Jesper 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet, den enkla kommunikationen och vår ambition att hitta så bra och prisvärda lösningar som möjligt 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Ett väldigt professionellt bemötande!
Hej Merike 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som väldigt professionellt 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Bra service, vänlig personal, rimliga priser.
Hej Dmitrijs 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade servicen, vår vänliga personal och att priserna kändes rimliga 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mkt trevlig personal. Hjälpsamma och snabba 🤩
Hej Oskar 😄🤩 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig, hjälpsam och snabb 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Proffsigt och trevligt bemötamde och toppen jobb!
Hej Tore 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som proffsigt och trevligt samt att jobbet blev toppen 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Jättebra service och bemötande!
Hej Niklas 😊 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade både servicen och bemötandet 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mycket trevligt bemötande när man kommer med bilen. Bra info om att man gör en check på bilen enligt x punkter, hade dock uppskattat att få info om vilka dessa punkter är. Snyggt med film som visar vad det är och man får reda på vad det skulle kosta att åtgärda. Sedan att man väljer att lägga på kostnad utöver det fasta priset utan fråga eller info mer än att det var tillagt en post på kvittot gjorde att upplevelsen av proffsighet förtogs. Inga stora pengar alls och för många kanske inte en bigg deal men det var ändå...
Hej Georg 😊 Stort tack för ditt utförliga och genomtänkta omdöme – det uppskattar vi verkligen 🙏🔧🚗 Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som trevligt, att du uppskattade våra kontroller och videogenomgångar samt att helhetsintrycket ändå var positivt. Tack också för din tydliga feedback kring tillägget på priset. I offerten via Autobutler framgår att det ingår 4 liter motorolja och att eventuell extra olja som bilen kräver debiteras separat. Samtidigt tar vi absolut till oss din synpunkt – vi ska bli ännu tydligare...
Super bra service, tydliga och visade videor på felen för att förtydliga extra.
Hej Anders 😄🎥 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade servicen och att våra videor hjälpte till att förtydliga felen 🙌🔧🚗 Transparens är väldigt viktigt för oss, så det betyder mycket att du lyfter just det 😊✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚘✨
Super, snabbt och tillmötesgående.
Hej Frida 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde oss som super, snabba och tillmötesgående 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Proffsig hjälp, väldigt trevligt bemötande
Hej Björn 😊 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade den proffsiga hjälpen och det trevliga bemötandet 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
En bra och trevlig upplevelse. Bra kommunikation och service. Är jätte nöjd och kommer att återkomma.
Hej Isa 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du haft en bra och trevlig upplevelse samt att du uppskattade kommunikationen och servicen 🙌🔧🚗 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Toppen service, finns inget att klaga på. Transparenta och punktligt. Allt var av världsklass. Kan inget än att rekommendera till 100%
Hej Nicklas 😄🌟 Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som toppen och att allt kändes transparent och punktligt 🙌🔧🚗 Att du beskriver det som världsklass värmer verkligen – och tack för din 100% rekommendation! 💯✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 😊🚘
Riktigt nöjd med deras arbete!
Hej Alexander 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är riktigt nöjd med vårt arbete 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Tjejerna i repan var UNDERBARA, men det var lite dyrt. Dörren på passagerarsidan tappade motståndet i gängningen av nån otroligt konstig anledning och det sattes på ett ett klistermärke på bilen utan mitt mitt medgivande. Märkligt.
Hej Ulla 😊 Tack för ditt omdöme och för dina fina ord om vår personal i receptionen – det uppskattar vi verkligen 🙏✨ Vi vill gärna förtydliga att klistermärket sitter på plasten till registreringsskylten och enkelt kan tas bort utan att påverka bilen eller lacken. Du är självklart varmt välkommen förbi så hjälper vi dig att ta bort det direkt om du vill 😊 När det gäller dörren låter det väldigt märkligt, särskilt då vi inte har arbetat med den delen av bilen. Hör gärna av dig så tittar vi gärna på det tillsammans, maila...
Bra hjälp, kunnig mek, snabb tid o snabbt arbete till bra pris. Kommer anlita dem igen
Hej Curt 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade hjälpen, vår kunniga mekaniker samt att allt gick snabbt och till ett bra pris 🙌🔧🚗 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Bra service. Nära där vi bor. Och fick tid snabbt för att fixa problemet med bilen. Tack för det !
Hej Ann 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade servicen, närheten och att du fick tid snabbt för att lösa problemet med bilen 🙌🔧🚗 Tack själv – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mycket bra bemötande och kommunikation. Plus att dom sparar och visar delarna som dom byter ut. Rekommenderas
Hej Lars 😊 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och kommunikationen 🙌🔧🚗 Kul också att du lyfter att vi sparar och visar utbytta delar – transparens är viktigt för oss 😊✨ Tack för rekommendationen och du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚘✨
Allt funkade kanon, gick snabbt att få tid. Trevligt bemötande. Första gången jag provade dom men kommer absolut anlita dom igen.
Hej Hans 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade kanon och att du fick tid snabbt 🙌🔧🚗 Extra kul att du valde oss för första gången och att du vill komma tillbaka – det betyder mycket 😊✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚘✨
Mycket bra service samt bemötande rekommenderar starkt
Hej Jennie 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet 🙌🔧🚗 Tack för din starka rekommendation – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mycket trevlig och kunnig bemötande ! Bokade service och byte av bromsskivor.
Hej Brigitte 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade det trevliga och kunniga bemötandet 🙌🔧🚗 Kul också att du valde att göra service och byte av bromsskivor hos oss – det uppskattar vi verkligen 😊✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚘✨
Bra och prisvärde service, väldigt trevligt bemötande. Rekommenderar starkt.
Hej Kent 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som både bra och prisvärd samt att bemötandet var väldigt trevligt 🙌🔧🚗 Tack för din starka rekommendation – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Bra service. Gjorde bara en rutinkontroll men snabbt jobbat och trevligt bemötande.
Hej Arnold 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att även rutinkontrollen upplevdes som smidig, med snabbt utfört arbete och trevligt bemötande 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Snabb service. Vänlig personal.
Hej Jayne 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba servicen och vår vänliga personal 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Jag har fått bra bemötande och bra tjänst rekommenderar varmt
Hej Mehdi 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och tjänsten 🙌🔧🚗 Tack för din rekommendation – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Jag har bara positiva upplevelser av mitt besök på Bosch Car Service.
Hej Jarl 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du bara har positiva upplevelser från ditt besök hos oss 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Trevlig personal och bra service. Rekommenderar
Hej Per 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade personalen och servicen 🙌🔧🚗 Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mycket trevligt bemötande. Bra garage där man kan parkera inför reparation. Såg rent och ordningssamt ut i verkstadsrummen. Kan inte göra någon bedömning av själva kamremsbytet eftersom jag inte kan något om det. Sammantaget inget att klaga på. Besöker gärna igen.
Hej Jonas 😄 Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet, möjligheten att parkera i garaget samt att verkstaden upplevdes som ren och ordningsam 🙌🔧🚗 Kul också att du känner dig nöjd med helheten kring besöket och kamremsbytet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Allt bra gav bra förtroendeingivande intryck gjorde det dom skulle.
Hej Sven 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att du fick ett förtroendeingivande intryck 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Informativa från början till slut. Inte billigast å inte dyrast. Varmt rekommendera verkstan. Underbar ägare.
Hej Jimmy 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade den tydliga informationen genom hela processen 🙌🔧🚗 Tack också för din varma rekommendation och de fina orden – det betyder verkligen mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
De gjorde jobbet till mycket billigare pris än jag fått från Audi och Speedy. Men de kunde inte återställa service indikatorn vilket jag tyckte var lite tramsigt. I slutet av dagen är det mitt ansvar som ägare att se till att bilen är korrekt servad, har rätt däck och går igenom besiktningen.
Hej Lars 😊 Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse. Vad roligt att höra att du uppskattade priset och att arbetet kunde utföras till en lägre kostnad än tidigare offerter 🙌🔧🚗 När det gäller serviceindikatorn släcker vi den normalt i samband med en utförd service. Eftersom vi i detta fall inte utförde själva servicen återställdes den därför inte. Tack igen för din feedback och du är varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Fantastisk service! Jag kommer återkomma i framtiden!
Hej Christoph 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som fantastisk 🙌🔧🚗 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen – du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Jättetrevligt bemötande och mycket bra service!
Hej Carl 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både bemötandet och servicen som trevlig och mycket bra 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Trevligt och proffsigt bemötande. Ordning och reda. Jobb väl utfört, som det verkar 😊 och mkt prisvärt.
Hej Cecilia 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade det trevliga och proffsiga bemötandet samt att allt kändes ordnat och prisvärt 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Mycket rent, snabbt och professionellt.
Hej Vahid 😄 Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde det som rent, snabbt och professionellt 🙌🔧🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Lätt att få prisförslag och boka tid, prisvärt, trevligt bemötande och bra kommunikation. Positiv upplevelse för början till slut. Rekommenderas!
Hej Valentina 😄 Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig från början till slut – med enkelt prisförslag, bokning, bra kommunikation och trevligt bemötande 🙌🔧🚗 Tack också för rekommendationen – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice ✨😊
Alla var super trevliga och den bösta servicen jag fått på alla möjliga sett har redan fått 1 kompis och mina föräldrar till och byta plats och jag var där i fredags ! Jag kommer bara gå dit 🤗
Hej Kenneth 😄🤗 Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde servicen som den bästa du fått och att bemötandet var så trevligt 🙌🔧🚗 Extra kul att du redan rekommenderat oss till både en kompis och dina föräldrar – det betyder verkligen mycket för oss! 😊✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 💛🚘