RSKF Bilservice
Behöver din bil repareras eller servas? Vi på RSKF Bilservice har tagit hand om bilar på ett personligt och professionellt sätt sedan starten 1999.
Idag är vi även anslutna till Mekonomen och arbetar efter deras standard. Du får alltid 3 års garanti, vi har avancerad utrustning för felsökning och 1 års Mekonomen-vägassistans ingår vid service. Vi servar och reparerar alla bilmärken och modeller.
Du får också alltid en tydlig prisbild innan vi påbörjar arbete på din bil och din fabriksgaranti gäller även vid service och reparation hos oss.
Välkommen in till oss på RSKF Bilservice med din bil!
Välkommen in till oss på RSKF Bilservice med din bil!
Utmärkelser
354 omdömen om RSKF Bilservice
Sedan starten hos Reco 2013
skrev om RSKF Bilservice
Bra och professionell service. Trevligt bemötande.
skrev om RSKF Bilservice
Mycket bra och snabb service, fick komma in med bilen dagen efter jag ringde, kostnadsförslag samma dag och fixat till eftermiddan samma dag, bra jobbat, 5* till er
skrev om RSKF Bilservice
Bra,snabb och trevligt bemötande.
skrev om RSKF Bilservice
Jag rekommenderar alltid RSKF Bilservice till alla som behöver. Super bra personal och dunder service! 5 stjärnor🌟🌟🌟🌟🌟
De är bäst!
Alltid ett mycket proffsigt och noggrant utfört arbete.
De är dessutom både snabba och prisvärda!
Rekommenderas. -
skrev om RSKF Bilservice
Bra bemötande, snabb tidsbokning och som vanligt bra resultat. Trogen kund sedan minst 10 år!
skrev om RSKF Bilservice
Kontaktade RSKF för offert på större service.
Vänligt och proffsigt bemötande och utförande av servicen, från början till slut. Känns tryggt, kommer gärna tillbaka. -
skrev om RSKF Bilservice
Blev som alltid bemött på ett trevligt sätt.
Termostatbyte till min fulla belåtenhet.
Hälsningar Erik -
skrev om RSKF Bilservice
Helt bekymmerslöst! Bra service puh information!
skrev om RSKF Bilservice
Jag blev rekommenderad RSKF bilservice från två olika vänner. Jag blev mycket nöjd, fick hjälp fort och trevligt bemött. Jag kommer att lämna min bil igen vid behov.
skrev om RSKF Bilservice
Trevligt och tryggt bemötande. Kommer gärna tillbaka. Har även däckhotell hos dom.
skrev om RSKF Bilservice
Blev vänligt mött och fick lämna bilen snabbt. På en dag var allt som skulle fixas fixat.
skrev om RSKF Bilservice
Jag servade bilen och blir alltid bra bemött och och får den info som jag behöver.
skrev om RSKF Bilservice
Årsservice på min 9 år gamla KIA. Det gick snabbt att få en tid för service och jag fick ett trevligt bemötande.
skrev om RSKF Bilservice
Professionella bra pris snabb service
skrev om RSKF Bilservice
Trevliga, kunniga och noggranna.
skrev om RSKF Bilservice
Kunniga och trevligt bemötande.
skrev om RSKF Bilservice
Bästa bilverkstan i haninge. Trevlig och proffsig personal.
skrev om RSKF Bilservice
Alltid trevliga och ger bra service!
Utför alltid service på bilen här! -
skrev om RSKF Bilservice
Jättetrevliga och snabb service!
skrev om RSKF Bilservice
Alltid topp service med kunnig personal
skrev om RSKF Bilservice
Bra service och trevlig personal
skrev om RSKF Bilservice
Alltid bra bemötande och bra utförda jobb.
skrev om RSKF Bilservice
Bästa verkstaden - lika tillmötesgående efter 20 år som vanligt - intresserade att lösa allt och servicen är toppen
Nöjd stamkund -
skrev om RSKF Bilservice
Smidigt och prisvärt, trevlig bemötande
skrev om RSKF Bilservice
Super trevliga, lätt att få tid och jobbet utfördes snabbt.
Mycket trevligt bemött.
Behövde byta fjädern vänster fram. Frågan var om jag borde byta både vänster och höger. Fick bra underlag för att ta mitt beslut.
Kommer att återkomma vid framtida service samt reperationer. -
skrev om RSKF Bilservice
Alltid bra kontakt och snabb bra service!
skrev om RSKF Bilservice
Det var bra bemötande. Mekonomen bil verkstad.
Byte av spindelleder.
Blir alltid väl bemött av killarna där! -
skrev om RSKF Bilservice
Snabb service och trevligt bemötande! Kommer boka service hos er igen!
skrev om RSKF Bilservice
Bästa servicen jag upplevt pris tydlighet m.m
skrev om RSKF Bilservice
Alltid mkt trevligt bemötande. De inger förtroende
skrev om RSKF Bilservice
fin kundservice och kunnig och trevlig personal
Bra service
Snabb hjälp
Bra prisbild -
skrev om RSKF Bilservice
Bra bemötande och antar att de utförde ett bra jobb
skrev om RSKF Bilservice
Blev väldigt nöjd med bemötande och bra service och bilen blev lagad till full belåtenhet
skrev om RSKF Bilservice
Mycket bra från början till slut. Stort tack
skrev om RSKF Bilservice
Har använt RSKF Bilservice sen 1990. Så jag kan sära att jag är Mycket nöjd med både bemötande och den service jag får. Har aldrig varit några bekymmer med något.
Kompetenta, snabba, kommunikativa.
skrev om RSKF Bilservice
Alltid bra service som man kan lita på.
skrev om RSKF Bilservice
Går alltid till RSKF Bilservice när jag behöver hjälp med bilen. Dom är superbra, rekommenderar alltid dom!
Som vanligt utmärkt bemötande och service vid 6-års service
skrev om RSKF Bilservice
Lämnade in bilen för att ABS lampa lös till besiktningen. Hämtade bilen och lampan började lysa direkt. Fick åka in igen så att dom kunde ha bilen inne under veckan för att se vad som orsakade felet.
När jag hämtade ut bilen så fick jag inte betala något (utöver besiktningskostnaden) mer än det jag redan betalat OCH bilen var ny besiktad!
Vilken service! Rekommenderas verkligen! -
skrev om RSKF Bilservice
Mycket bra. Trevliga och kunniga. Fin återkoppling efter felsökning samt acceptabla prisförslag. Rekommenderas starkt.
skrev om RSKF Bilservice
Snabb service och bra bemötande
skrev om RSKF Bilservice
De är alltid bra och hjälpsamma
skrev om RSKF Bilservice
Bästa verkstad proffsiga, hjälpsamma, man får alltid ett gott bemötande lämnar alltid mina bilar till dom kommer aldrig byta verkstad / Maria Bergvall
skrev om RSKF Bilservice
Alltid glada och hjälpsamma killar. Snabb hjälp har jag alltid fått. Så jag är supernöjd...
skrev om RSKF Bilservice
Toppen verkstad med bra bemötande