Bil & Motorteknik Per Larsson

www.bilmotorteknik.se
  • BadgeElevenYears
1 204
Call 08-711 06 87 Share

Vi på Bil & Motorteknik Per Larsson är specialister på BMW och kör dem även själva. Genom vår långa erfarenhet av just BMW, specialiserad teknik och ett brinnande intresse för dessa bilar kan vi ge dig och din bil den allra bästa servicen! Våra anställda och leverantörer väljs med omsorg och vi är noga med att ha duktiga medarbetare...

1204 omdömen om Bil & Motorteknik Per Larsson

Sedan starten hos Reco 2011

Niklas Erik Vi S
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Rekommenderar Per Larsson utan att tveka. Vi hade en kostsam reparation att göra på vår bil och jag är så glad att vi anlitade just honom. Det kändes tryggt och ärligt från första kontakten. Per och hans kollegor gjorde mer jobb på vår bil än vad de tog betalt för. Per tar sig även tid att förklara problemen och vad de gjort och varför. Det finns ingen anledning för oss att ens fundera på att anlita en annan verkstad för kommande jobb :)

Catharina S
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Kunnig, hjälpsam och försöker hitta ekonomiskt försvarbara alternativ för att lösa problem. Har åkt ifrån och upptäckt att det man tagit betalt för inte fungerade (krånglande belysning) men efter att vänt om fixade man det snabbt.

Lars Ã
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Både Per som driver firman och Rebecka som tar hand om dig när du ringer/kommer dit kan BMW och är sanna BMW entusiaster. Jag har en BMW 120I 2008 och bor på Lidingö. Det är lätt värt resan till Huddinge jämfört med BMW alternativen på Lidingö eller i city. /Lars

Per E
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Lätt att få tid. Trevligt och kunnigt bemötande. Snabbt och väl utfört arbete. En alltigenom professionell och serviceinriktad hantering.

Mats L
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Mycket trevligt bemötande och utmärkt utfört arbete

Emma Josefine H
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Bytte bakfjädrar på min Mini och jobbet utfördes enligt förväntan.

Acumo Communication Solution N
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Snabb servie och trevligt bemötande

Agneta Cecilia Z
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Jag fick ett väldigt trevligt bemötande på telefon när jag bokade jobbet och mina förväntningar uppfylldes också efter utfört arbete (oljebyte på automatlådan). Sedan fick jag hjälp att förstå den elektroniska serviceboken. Rekommenderas!

Balingsholm Kursgård A
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Löser de flesta problem. Kunniga.

Outi Onerva S
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra bemötande. Fick en noggrann förklaring av felet och råd.

Anders Magnus Christ B
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Första gången och servade båda bilarna. Bra service, fick info om vad som skulle behövas bytas till nästa service och statusen på fordonen. Fick förklarat vad som var fel på olika saker som andra auktoriserade BMW verkstäder bara sagt ”kan vara”. Var första gången jag fick tillbaka förtroendet för en BMW verkstad i Stockholm på flera år.

Janeric P
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Förstklassig professionell kompetens och personligt bemötande - en perfekt kombo!

Örjan S
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Trevliga och mycket kunniga på BMW…!

Bengt S
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra bemötande på ett positivt, kravlöst och kunnigt sätt. Förväntar mig att beställda tjänster åtgärdas fackmannamässigt och det har jag inget tvivel på sedan tidigare. Beställde olje- och bromsservice samt byte av tändstift och diverse filter. Beskrev ett udda fel med missljud och någon form av obalans i drivlinan på bilen som efter en provkörning hade en diagnos och lösning. Byte av kardanaxel då det inte går att bara byta knutkors. Bilen har gått 22.500 mil och har under garantitiden servats på BMW där jag köpte bilen...

Leif Åke S
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Perfekt ..kan allt om allt verkliga proffs på bil och elektronik😀😀😀

Lars N
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Jag blev rekommenderad av min ordinarie bilverkstad att göra hjulinställning hos Bil & Motorteknik. Man ska följa rekommendationer man får av folk man litar på. Jag fick snabbt en tid när jag kontaktade och blev väldigt trevligt bemött både vid in- och utlämning. Rekommenderas varmt!

Mats S

Ärligt och proffsigt -utfyllnad-

Lukas Lars K
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra pris, bra service, bra lånebil, profsigt

Bo Johan Patrik F
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Supertrevlig och kompetent personal, kommer rekommendera er!

Hans Lennart H
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra bemötande, tog tid att svara på mina frågor

Joachim Gunnar Mathias B
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Besöket gick smärtfritt genom alla punkter. Snabb tid efter bokning, bra personal och bra utfört arbete. Toppbetyg!

Monica S

Rebecca en klippa Alltid glad och trevlig. Bra service

Thomas W
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Alltid trevligt, bra dialog och nöjd med arbetet!

Lars Joakim E
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Supersnabb hjälp. Tack för bra hantering när jag hade problem

Marcin Mateusz B
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Ett profsigt bemötande/jobb. Återkommer vid behov.

Bo Dany Ö
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Fort och bra .Han fixade motorlampa på en förmiddag med lånebil.

Lars Daniel N
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Strålande service! Mycket nöjd med jobbet och emottagandet

Per Magnus F
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Proffsiga,kunniga,snabba håller vad dom lovar i kombination med ett trevligt bemötande. Tack

Goran P
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Bästa BMW värkstad i Sverige !!!

Mats Erik A
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Mkt bra mottagande och återlämning, bra beskrivning av åtgärder, proffsigt.

Magnus Johan E

Kunniga och lösningsorienterade

Sara Magdalena G
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Bra bemötande. Kunnig på BMW som få andra. Som man vill att en bilmekaniker ska vara helt enkelt.

Ulf Roland W
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Här vårdar man bilar (BMW) och inte bara lagar i all hast. Bättre omsorg av sin bil är svårt att hitta. Experter på BMW och delar gärna med som om modellspecifika tips.

Jonas W
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

De är riktigt kompetenta, bra priser och alltid trevligt bemötande !

Antero Ahti Jaakko L
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Bemötandet var precis som det ska, man kände sig välkommen. Grämer mig lite att jag inte visste det tidigare att de fanns ? Kommer med all säkerhet att besöka de igen.

Bertil A
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Man får besked över de olika felen som kan ha uppstått samt kostnadsförslag för att åtgärda. Möjlighet till lånebil till överkomlig kostnad uppskattas.

Hans Ove H
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Trevligt bemötande och snabbt och bra utfört arbete!

Fjodor I
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Bemötande: Jag blev initialt bemött trevligt och professionellt. Hemsidan gav ett seriöst intryck och jag såg flera helt okej omdömen, så mina förväntningar var att arbetet skulle utföras korrekt av en erfaren verkstad. Upplevelse och vad som hände: Dagen efter att jag lämnat in bilen blev jag uppringd och informerad om att ett teleskopmunstycke (höger sida) hade gått sönder under installationen. Jag blev förvånad över beskedet, och ännu mer över att jag därefter fick frågan om jag möjligtvis hade en extra sådan del liggande...

Jesper Michael E
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Otroligt kunniga om BMW, no brainer att välja dem över en kedjeverkstad

Dino J

Enkelt. Snabbt och smidigttt

Stefan F
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Snabb lagning av luftfjädring.

Håkan Alf D
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Service utförd enligt överenskommelse.Trevligt bemötande och kunniga.

Ralf J
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Jättebra upplevelse. Hela tiden direktkontakt med Per Larsson som är väldigt trevlig, kompetent och informativ. Han bytte kamkedja, (komplett), vattenpump, flexrör, multirem, oljor mm. på min BMW med N47 motor. Alla utbytta delar visade han mig efteråt med en kommentar 👍. Allt dessutom till ett jämförbart bra pris. Bilen går nu mycket bra och tyst. Visst, den här typen av service kostar en del så viktigt är förtroendet man får för verkstaden och helheten. Ärligt sagt så är det inte ofta man blir bemött på ett sådant här...

Hans Fredrik B
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Proffesionell hantering och trwvligt bemörande

Tim Åke Johannes F
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Det krävs engagemang, kunskap och kärlek att vårda gamla bilar och människor. Per Larsson kan detta med bravur. Man lämnar inte sin ögonsten till vem som helst. Min 23 år gamla BMW X5 3.0i 2003 köpte jag ny som 50års present och den är fortfarande som ny tack vare bra underhåll. Stort Tack! Tim Fagrell

David B
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Lämnade in en BMW X1 till Per med ett mycket märkligt problem. Efter att ha kört med husvagn i köerna på Klarastrandsleden, så blev det tydligt att den inte gick på alla cylindrar. 500m senare så gick den som en klocka igen. Per och hans killar konstaterade att det var en tändspole och en lambdasond som behövde bytas. Sagt och gjort. Rimliga priser, bra och snabb service. 👍

Per S
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Tydlig kommunikation och en snabb och smidig reparation.

Leif P
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Utmärkt mottagande o mycket bra service.

Tungelsta Allbygg A
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Trevligt bemötande och kompetenta!

Anders E
Wrote about Bil & Motorteknik Per Larsson

Kompetent och trevlig med bra kommunikation