Fick bra och professionell hjälp!
Sumpan Bilverkstad AB
Välkommen att göra ditt billiv lite enklare hos oss på Mekonomen i Sundbyberg! Här får du service och reparation utfört enligt fabrikantens rekommendationer, oavsett märke och modell, med reservdelar av bästa kvalitet. Du får alltid 3 års garanti på delar, 1 års garanti på arbetet och vid service får du 1 års vägassistans utan...
3339 omdömen om Sumpan Bilverkstad AB
Sedan starten hos Reco 2015
Bra och flexibel service! Trots att jag själv strulat till det med tider och protokoll var de flexibla, hjälpsamma och väldigt lösningsorienterade. Jag fick känslan av att de ville hitta den bästa lösningen för oss, både vad gäller tid, pris och delar.
Enkelt, tydligt och kommunikativt genom hela processen
Snabba och kommunikativa. Rekommenderas
Bra information. Tydligt vad som skulle göras och vad det skulle kosta. Service i världsklass 👌
Tack. Bra att det var tydligt både vad som skulle göras och vad det skulle kosta. Kul att servicen landade.
Bra service och väldigt proffsiga!
Tack. Skönt att det kändes proffsigt hela vägen. Välkommen tillbaka.
Allt bra inget att klaga på trevligt och snabbt
Tack Emma. Trevligt och snabbt, skönt att det inte fanns något att klaga på. Vi ses.
Snabb service, vi är jättenöjda
Tack. Kul att ni är jättenöjda och att det gick undan. Hör av er nästa gång.
Jag fick snabb service, bra och trevligt bemötande!
Tack Christopher. Skönt att både tempot och bemötandet satt. Välkommen tillbaka.
Bästa gänget! Min bil nöjd, jag alltid nöjd och alla trevliga! ❤️
Tack Git Annette. Kul att både bilen och du är nöjda, och att gänget kändes rätt. Ses snart igen.
Toppen som alltid. Jag lämnar alltid in bilen här efter besiktning. Lika bra varje gång.
Tack Rickard. Att du lämnar in efter besiktning varje gång, och att det håller, det betyder mycket.
Alltid bra jobb och i tid. Superbra kundbemötande
Tack Ferhat. Bra att jobbet landade i tid och att bemötandet kändes schysst. Välkommen tillbaka.
Trevligt bemötande. Snabba att svara på mina frågor. Fick väldigt snabbt tid.
Tack Lina. Kul att vi kunde svara fort och hitta en tid snabbt. Hör av dig igen.
Mycket snabb och trevlig service!
Tack Robert. Skönt att servicen både gick fort och kändes trevlig. Vi ses.
Kanon................................
Tack Thomas. Kanon, det gillar vi att höra. Välkommen tillbaka när bilen behöver oss.
—————————__________——————————-
Lika nöjd som alltid!! Kan varmt rekommendera detta fantastiska företag
Tack Emilia. Kul att du är lika nöjd som alltid. Tack för rekommendationen, vi ses.
Bra snabb service fixat samma dag!
Tack Ulla. Bra att det gick att fixa samma dag. Hoppas bilen känns bra ute på vägen.
Bra bemötande, men kunde tyvärr inte få problemet avhjälpt på grund av en företagspolicy om fakturering. Fick vända mig till en annan verkstad.
Tack Thorbjörn för att du hörde av dig. Tråkigt att policyn stoppade jobbet hos oss. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa med något annat framöver.
Trevligt bemötande och fin service!
Tack Gunvor Birgitta. Kul att både bemötandet och servicen kändes bra. Välkommen tillbaka.
Mycket bra service, mycket nöjd
Tack Jonny. Skönt att du är nöjd med servicen. Vi ses snart igen.
Snabb och kunnig service när jag akut behövde hjälp
Tack Inga-lill. Bra att vi kunde hjälpa snabbt när det var akut. Hör av dig om bilen strular igen.
Mycket trevlig personal som uppenbarligen har koll. Fick den hjälpen jag bad om och även lite extra.
Tack Niels. Kul att personalen hade koll och att du fick både det du bad om och lite extra.
Sluta med att sätta reklamklisterlappar på bilen utan att fråga
Tack Per för att du säger till. Tråkigt att lappen sattes utan att du blev tillfrågad. Hör gärna av dig så tar vi det.
Enkel bokning. Bra pris på service. Trevligt bemötande.
Tack Per. Enkel bokning, schysst pris och trevligt bemötande, skönt att det satt. Välkommen tillbaka.
Jag blev jättenöjd med servicen! Trevligt bemötande, professionellt arbete och allt fungerade precis som det skulle. Rekommenderar verkligen denna bilverkstad!
Tack Zarin. Kul att både bemötandet och jobbet kändes rätt hela vägen. Vi ses gärna igen.
Trevligt bemötande och hjälpsamma när det gällde vissa önskemål o samband med service.Jag kommer lämna in bilen igen. Kan rekommenderas!
Tack Simon. Bra att vi kunde möta dina önskemål runt servicen. Vi tar gärna bilen igen när det är dags.
Så snabbt och trevligt bemötande.
Tack så mycket, roligt att höra!
Tog hand om bil när många va tveksamma. Samma dag service. Kommer alltid tillbaka hit.
Tack Tomas. Kul att vi kunde ta er samma dag när det var tight. Vi ses nästa gång.
Lämnade in min trötta lilla pärla för stor service, under tiden upptäcktes andra brister o utslitna delar, som pedagogiskt förklarades innan de satte igång. Det kändes som att köra hem en ny bil efteråt! Tack!
Tack Lisa. Fint att höra. Vi vill att ni vet vad vi hittar och varför, innan vi sätter igång. Välkommen tillbaka till oss.
Ett enastående bemötande och en vilja att lösa mitt problem. Snabb hantering, tydligt beskrivet. Jag är mer än nöjd
Tack Hans. Kul att det gick snabbt och blev tydligt. Precis så vi vill ha det.
Snabbt å enkelt. Trevlig personal
Tack Oscar. Roligt att det kändes snabbt och enkelt. Vi ses gärna nästa gång.
Utmärkt, vänlig och snabb service.
Tack Arne. Fint att höra. Välkommen tillbaka.
Jag lämnade in bilen för ett felsök och fick snabb återkoppling under dagen på hur arbetet gått och fick tydlig information om pris och tid för besöket.
Tack Mikael. Bra att återkopplingen och priset landade tydligt under dagen. Det ska vara så.
Bra service och trevlig personal!
Tack Viktor. Tack för orden. Vi ses nästa gång.
Alltid ett proffsigt och trevligt bemötande. Snabb hjälp. Kan verkligen rekommenderas!
Tack Jessica. Kul att höra. Välkommen tillbaka.
Snabbt och smidigt; gillar att de är tydliga om vad priset landar. Lite dyrt, men det är sim det är. Tack
Tack Ann. Bra att priset var tydligt. Vi hör vad du säger om kostnaden.
Tog alldeles för lång tid för en för en rekommendation svårt att få svar
Tack Bo för att du säger till. Ledsen att det drog ut och att det var svårt att nå oss. Hör gärna av dig så tar vi det.
Jätte bra service och jag tackar er 😃
Tack Aster. Fint att höra. Vi ses nästa gång.
Aasassssaaassssssssssssssssaaaasssssssssssssssaaaaaasssssss
Happiness ? Short answer from you
Snabb och proffesionell hjälp!
Tack Shagayegh. Kul att det gick snabbt. Välkommen tillbaka.
Trevlig och snabb servicekontrakt!
Tack Carl. Fint att höra. Vi ses nästa gång.
Bra service. Trevlig och kunnig personal. Hjälpsamma med tider.
Tack Marie. Bra att tiderna gick att lösa. Välkommen tillbaka.
Professionellt, snabbt och trevlig personal
Tack Jolo. Roligt att det kändes proffsigt och snabbt. Vi ses gärna nästa gång.
Korrekt o bra mottagning vid lämning av bil o pris framgick vid lämning. Nu visade det sig att mer behövdes göras o de ringer för klargörande att det var ok. Väldigt nöjd, kan rekommenderas
Tack Johan. Bra att vi ringde innan vi gick vidare. Precis så vi vill ha det.
Bra service, professionell och vänlig
Tack Massimo. Kul att det kändes proffsigt. Välkommen tillbaka.
Trevlig å glad personal. Upplyste om vad som bör åtgärdas.
Tack Pia. Bra att ni fick klart vad som bör göras. Vi ses nästa gång.
Sumpan Mekonomen hittade och fixade felet på min bil som andra ställen gick bet på. Rekommenderar varmt- väldigt kunniga mekaniker och dessutom väldigt trevliga!
Tack Anna. Fint att höra att vi fick bukt med felet. Välkommen tillbaka.
Helt ok. Bra bemötande och bra informationsgivning.
Tack för att du tar dig tid. Kul att bemötandet och infon landade. Hör av dig om något skaver.
Trevligt bemötande och snabb service👍
Tack Linda. Kul att det gick snabbt. Vi ses nästa gång.