Bilverkstad in Sundbyberg

7 reviewed bilverkstäder in Sundbyberg municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilverkstäder nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Sumpan Bilverkstad AB

Verifierat företag
    3,030 opinions
    Välkomna in med bilen till Sumpan Expressverkstad!
    Christina E
    Christina E: Här är de alltid trevliga, proffsiga och pålitliga. Har förvarat mina däck här i många år och även fått hjälp med små servicejobb. Uppskattas!
  • Driver du bilverkstad i Sundbyberg?

• 260 opinions
    Rikard E
    Rikard E: Måste erkänna att jag blev stressad när jag läste kommentarerna om företaget här på Reco efter jag bokat tid för kamremsbyte till min Peugeot 307 CC. Ringde och dubbelkollade att det var hela paketet inkl vattenpump och spännrullar som skulle bytas. Berättade om mima farhågor när jag lämnade bilen till den förstående och vänliga personalen. De fixade allt på utsatt tid till ett pris jag inte kunde hitta någon annanstans! Personligen är jag tveksam till om allt negativt som skrivs om Solna bilteknik verkligen skrivs av kunder. Jag vet att jag kommer att åka dit igen!!!
  • 11 opinions
    Happy D
    Happy D: Har just fått hjälp med min BMW 320i hos SBG. Mycket väl bemötande och återkoppling - vidare blev reparationen utförd inom respektabel tid, till bra pris och på fackmannamässigt vis. Rekommenderar SBG fullt ut, själv kommer jag inte gå till någon annan verkstad efter min erfarenhet av företaget.
  • Håkan E
    Håkan E: Jag rekommenderar starkt SkruvaBil AB. Proffesionellt mottagande och service. Dom hade stor förståelse av min situation och löste problemet på 2 dagar, istället för 5-6 veckor som konkurrenter meddelande. Alla tummar upp.
  • Driver du bilverkstad i Sundbyberg?

Show page: