Vänligt bemötande Kompetens Snabb leverans Nöjd och kommer gärna tillbaka vid nästa service
TMH Bil & Skadecenter AB
Välkommen till TMH Bil & Skadecenter – din Autoexperten Bilverkstad i Tullinge! Vi kombinerar traditionell bilservice med modern skadeverkstad. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder reparationer, lackarbeten, felsökning, däckservice, AC-service och installation av motor- och kupévärmare samt utför...
172 omdömen om TMH Bil & Skadecenter AB
Sedan starten hos Reco 2014
Snabb och smidig service. Bra och tydlig kommunikation.
Bra information och hjälp. Trygg och pålitlig kommunikation.
Enkla offerter som man förstår och sen snabba på att göra jobbet
TMH är riktig bra bra verkstad. Jag har redan rekommenderat de till några vänner. Dom gör mycket bra jobb.
När jag lämnar min bil hos TMH känner jag mig trygg att den får ett bra omhändertagande. Lite skeptisk först när jag lämnade den i industriområdet, men efter flera års service så får jag ärlig respons och har en öppen dialog. Kommer fortsätta lämna in på service här.
Mitt första besök, Trevligt bemötande och de gjorde allt för att det skulle bli så billigt som möjligt. Mycket nöjd. // Markus
Jag hade en väldigt positiv upplevelse hos TMH bil o skadecenter. Från första stund fick jag ett mycket tryggt och trevligt bemötande, och hela processen kändes professionell och välorganiserad. Mekanikern tog sig tid att förklara vad som behövde göras och gav tydliga rekommendationer utan att stressa. Arbetet utfördes snabbt, noggrant och med hög kompetens. Jag kände mig i trygga händer genom hela besöket och är mycket nöjd och tacksam med den hjälp jag fick.
Mycket bra mottagande,snabb och bra service
snabbt och bra däckbyte på kort varsel
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Alltid ge oss en fantastiskt service
Tack! Varför måste man skriva 30 tecken för få skicka?!
Superfin service utöver det vanliga - snabbt effektivt o dessutom är de väldigt trevliga
Bra bemötande och service. Höll tiden bra. Bra att det finns lånebil för kunder som behöver det.
Trävlig personal och snabbt utförd arbete med 100% effektivitet
Jag har lämnat in bilen på TMH under många år och blir alltid lika nöjd. De är snabba, pålitliga och med fantastiskt trevlig personal. Priserna är rimliga och man får verkligen känslan av att de bryr sig om både kunden och bilen. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en bilverkstad man kan lita på!
Snabba svar, trevlig personal, håller överenskommelser både om tider och priser
Som förväntat proffsigt utfört.
Trevligt och tydligt i dialogen hela vägen från bokning till genomförd service och reparation. Dessutom snabba med att ta hem nya delar när det behövs vid fel som upptäcks vid service. Upplever också en genuin vilja att bara rekommendera åtgärder som ligger i kundens intresse.
Toppen service och trevlig personal.
Trevligt kundbemötande och snabb service.
Fick tid snabbt. Alltid jätte trevlig bemötande. Gör bra jobb. Blir det vad som hellst med bilen så kontaktar jag dem.
Snabb service och mycket bra bemötanden
Alltid serviceminded! Alltid trevliga och vänliga! Aldrig omöjliga!
Alltid lika positivt - snabb och bra hjälp med allt från däckbyte till större reparationer och problemlösning. Personlig service, goda råd och trygg känsla. Min favorit efter 40 år med bil i tre olika länder.
Nöjd kund. Service och bemötande mycket bra. Kan rekommendera.
Alltid ett fantastiskt besök hos TMH trots den uppkomna skadan. Skulle inte vilja använda mig av något annat skadecenter för min bil.
Det var bra att ni lyckades med luckan till !! Hoppas det avskräcker....
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Snabb och bra service för oljeservice
Alltid trevligt bemötande, bra service och korta väntetider. Har servat 2 (äldre) Audi A4 de senaste åren och alltid varit supernöjd. Margaretha L
Jättebra! Jag fick regelbundna samtal om både hur lång tid det skulle ta och vad det skulle kosta.
Snabb information angående status
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Positivt bemötande. Levde upp till förväntningar. Bra information till kund under arbetets gång.
Snabb proffsig hjälp! Alltid väldigt tillmötesgående och försöker lösa problemet på bästa sätt.
Snabba trevliga och tillmötesgående killar och tjej Rekommenderar varmt deras bemötande och fina arbete Bästa betyg i allt 5 bilar av 5
Trevliga, kunniga och pålitliga. Servar alla mina bilar hos dom. Att dom sen byter och förvarar våra däck är ju ett plus Uffe o Len
Snabb hjälp i alla lägen. Bästa möjliga bemötande. Är så tacksam för den enastående omtänksamhet och deras skicklighet och kunnighet i vad jag än har behövt hjälp med.
Jag är super nöjd med mina besök. Jag får alltid hjälp när jag kommer dit. Korta ledtider och jätte trevlig personal. Hittills har jag inte lyckats komma dit med något problem som dom inte har kunnat hjälpa mig med. Dom har jätte duktiga bilmekaniker . Jag rekommenderar verkligen denna verkstad.
Väldigt trevligligt och serviceinriktat bemötande och proffsigt jobb.
Fantastisk service och väldigt kunnig personal
Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten
Alltid trevligt bemötande. Pålitliga. Håller tiderna som planerat att bilen ska vara klar. Även priset som är sagt från början. Tydligt vad för arbete som har gjorts och vad som behövs
Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Professionell och snabb service och väldigt trevlig personal!
Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Det var helt ok både i mötande och genomfört arbete av service av bilen.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Mvh Autoexperten
Toppenjobb utfört OCH supertrevligt bemötande!
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Världs bästa personal både på receptionen och verkstaden. Jag lita 100% på TMH. Det är also så nära mitt hem.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.
TMH är ett härligt och hjälpsamt gäng och med Patrik som är världens bästa lackerade!!!
Enkelt och tydlig kommunikation
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Otroligt serviceinriktade och kompetenta. Vi är återkommande kund med flera av verksamhetens bilar och kommer fortsätta med det! Rekomenderas varmt!
Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Snabbt och effektivt löste de alla problem som uppstod utöver det jag upplevt som problem. Fick uppdateringar av verkstaden kontinuerligt. Mycket nöjd.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alla är kunniga, mycket hög service på alla plan. Lämnar alltid ett mycket gott utfört arbete. Ringer och diskuterar innan åtgärd. Otroligt hög nivå på allt från verkstad till lack. Mycket kunnig och prisvärd verkstad. Bara fina betyg.