Bra service och komplett arbete, tack.
Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby
Vi på BDT är din Autoexperten-bilverkstad i Vällingby! Vi är en fullserviceverkstad som erbjuder allt för din bil och har stor erfarenhet av alla bilmärken och modeller. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparation, däckservice och däckhotell, montering av dragkrok, montering av motor- och kupévärmare samt biltvätt och...
277 omdömen om Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby
Sedan starten hos Reco 2018
En professionell bilverkstad 👍. Finns inte så många sånna längre.
Bra ! Liten dyrt att byta en givare över 3 tusn.
Som förväntat mycket bra och trevligt
Snabb bra kontakt o åtgärd fixad snabbt o bra! Trevligt bemötande lämning hämtning
Snabb service, bra bemötande, utmärkt utfört arbete, verkstad som jag verkligen rekommenderar
Bäst bemötande och klockren service!
Den var bra, trevlig personal!
Kunniga, trevliga, och gör ett jättebra jobb. Tack!
Bra bemötande och bra att kunna få prata direkt med den som utförde jobbet.
Inte nöjd tog betalt men felet på min bil var kvar 👎
Vänlig bemötande och kunnig personal. Kan rekommenderas till andra. Hälsningar Kjell
Trevlig personal, snabb reparation
Jättebra bemötande. Bra info och service. Rekommenderas varmt
Alltid tillgängliga, serviceinriktade, relativt billiga och villiga att göra det lilla extra
Fick service genomförd på bilen, byte till sommardäck och besiktningen gjord. Allt funkade smidigt som vanligt. Har använt dem i över 15 år och alltid varit supernöjd.
Snabb service när jag åkte förbi och ville byta däck. Trevlig personal!
Väldig nöjd, men det var dåligt märkt var man skulle åka in. En annan kund hade samma problem men vi löste det.
Alltid bra bemötande, trevliga tillmötesgående, kunniga utför toppenarbete, har anlitat de i flera år. Har gjort allt möjligt på bilen däckbyte, aircondition, bromsar, +++ lite annat som dörrhiss.🚘❤️🚘❤️
Mycket bra mottagande och snabb insats vid däckbytet.
Väldigt bra trevlig kille och bra service
Mycket trevliga.Jag är mycket nöjd med det dom har fixat på bilen.Kommer att rekomendera er till min bekantskaps krets.
Smidigt och proffessionellt bemötande och utfört arbete i form av hjulskifte.
Bra bemötande ,trevlig personal. Jag är ganska nöjd.
Snabbt och bra och tips på vad som behöver göras härnäst.
Snabbt och bra arbete. Trevligt bemötande.
Trevligt bemötande och snabb service.
Toppen, som det brukar vara! Expert kompetens oavsett bilmodell. Prisvärd var det också.
Tog lite för lååång tid men alltid väldigt trevligt bemötande!
Snabba, proffsiga och trevliga.
Efter att jag under flera år har servat och lagat min Passat på Volkswagen i Kista har jag under en tid sök efter en verkstad som ligger kommunikationsmässigt närmare min bostad. När det nu blev dags för kamremsbyte beslöt jag att prova BDT Bilverkstad i Vällingby. Jag blev bemött av vänlig och informativ personal och arbetet blev väl utfört, i alla fall såvitt jag kan bedöma utifrån mina begränsade tekniska kunskaper. Det var också en rimlig kostnad för reparationen. BDT Bilverkstad får nog bli min verkstad för service och reparationer fortsättningsvis.
Bra personlig service. Flrxibla Kändlan är bra
Väldigt bra och vältalig personal! Bra bemötande med en rakhet (som jag personligen uppskattar) Samt bra återkoppling!
Otroligt tillmötesgående och trevliga personer. Snabba, effektiva och har kunden i fokus!
Bemötande och service i toppklass! Kan varmt rekommenderas ✨
Bra mottagande och bra service
Excellent service. Fast and efficient.
Trevligt bemötande från första samtal i telefon, till besöket på verkstaden. Snabba hjälpsamma och helt klart mitt nästa val om jag får behov.
Utmärkt bemötande och snyggt utfört jobb
Andra gången var bilen hos BDT. Tydlig med kommunikation, och inga onödigt kostnader.
Snabb och bra service av trevlig personal.
Fick snabbt tid och bra service.
Bra bemötande service inriktat personal jag är nöjd
Väldigt trevligt bemötande och tydliga förklaringar på problemet med bilen. De tog också tid att lyssna och svara på alla mina frågor. Väldigt professionellt och nogrant arbete där de hittade det verkliga felet och det blev billigare för mig till slut! Min bil hamnade där efter bärgning. Bodde jag närmare hade jag valt dem som "min" verkstad. Tack, Leif! Vänligen, Barbara
Världsklass!! 100% nöjd, bra kommunikation, väl utfört arbete. Rekommenderas starkt!!
Mycket trevlig och kunnig personal. Tog dock lite lång tid
Trevliga, snabb återkoppling, noggranna.
Lätt att få offert, utfört arbete höll sig inom offerten trots många oklarheter, snabb, bra och trevlig kommunikation. Lätta att få tag på via både telefon och mail.
Kanonservice! Informerar om alla moment och delar som görs, fick proffshjälp! Trevliga och bra utfört arbete på kort och snabb tid!
Väldigt nöjd med dem. Jättebra service, snabb återkoppling, fick ett uppskattat pris och sedan landade räkning under det priset. De tog sig tid att svara på alla mina frågor.