Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

www.bdt.nu
  • BadgeTwoYears
Call 08-38 50 06 Share

Vi på BDT är din Autoexperten-bilverkstad i Vällingby! Vi är en fullserviceverkstad som erbjuder allt för din bil och har stor erfarenhet av alla bilmärken och modeller. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparation, däckservice och däckhotell, montering av dragkrok, montering av motor- och kupévärmare samt biltvätt och...

327 omdömen om Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Sedan starten hos Reco 2018

Ann-Christine Elisab R
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Supertrevlig och proffsigt bemötande. Hjälpte mig med att hämta min bil som vägrade starta och sedan fixade felet snabbt och smidigt till ett mycket rimligt pris. Kommer med säkerhet anlita dem igen,OM :) jag får fler problem med bilen.

Sofia Kristiina M
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Super bemötande och fick tid snabbt!

Marie Louise F
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Snabb och bra service, trevlig personal.

Anastasija Kristina G

Bästa bil service i Stockholm

Matti Kalervo P
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Väldigt bra mötande och bra resultat

Eva Christina O
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Supertrevliga, snabba och noggranna. Hittade felet direkt och åtgärdade det. Supernöjd!

Angelica Claudia Mad C
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Bästa verkstaden! Jättetrevliga grabbar och toppen service!

Hans Krister D
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Trevlig personal, trevlig bemörande och hjälpsam🙏🏽

Therés Elisabeth W
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Hade problem med AC och gjorde även en service på bilen.Dom gjorde det dom skulle, inget att klaga på. Nu går den förhoppningsvis vid några tusen mil till innan nästa service 🙂

Kjell Gustaf Fredri G
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Smidigt, snabbt och proffsigt. Känns dessutom tryggt att lämna in bilen! Alltid bra utfört arbete. Kan verkligen rekommendera Autoexperten i Vällingby!

Åse Sophie Hanna H
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Servade bilen, mycket nöjd med smidig bokning och tydlig kommunikation för hur de ville ha det på service-dagen. MYCKET trevligt bemötande av personalen!! Snabba åtgärder med nya delar till bilen också. Kommer åka hit igen.

Lars-Göran Arne L
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Helt enkelt den bästa och kunnigaste bilmek jag har stött på i min 50 åriga biltid. Alla hos BDT - Autoexperten i Vällingby är supertrevliga och gör alltid sitt bästa för att lösa kundens problem!!! Vill du veta hur du skall ta hand om din bil och njuta av den i många år? Prata med BDT - Autoexperten i Vällingby!!! Jag lämnar alltid min bil hos dem oavsett om det gäller service, saker jag vill ha gjorda eller uppkomna problem. De är bäst!!!

Bo Jesper S
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Tekniskt kunniga och hjälpsamma. Rekommenderas. Kan förbättra kommunikationen - min bil blev stående nästan tre veckor innan någon hade tid att titta på den (vilket inte meddelades vid inlämningen).

Annica L
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Bästa bemötandet man kan få! Skulle aldrig välja någon annan verkstad! Varje gång jag besökt er har alltid någon tagit sig tid att ta en snabbtitt på bilen. Tack till Leif denna gång som räddade dem sista dagarna på min semester. Fick hjälp att byta generatorn redan dagen efter! TACK!

Carl John Mikael F
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Läckande drivhjulsdamask Volvo V70. Fick snabb och proffsig hjälp på BDT!

Maria Ja Ae H
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Trevligt bemötande och fick en pedagogisk förklaring till de felen jag ska åtgärda!😜

Peter G
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Underbar service och kunnig personal! Rekommenderar starkt!

Eva Margareta L
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Trevliga, tillmötesgående, serviceminded! Bra jobb! Topp!!

Emma Elisabet A

Toppen! Kommer komma tillbaka

Erik Staffan B
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Äntligen en verkstad med riktiga mekaniker. Kunniga killar som gillar bilar och kan mer än att bara läsa av ett diagnosverktyg. De jobbade snabbt och höll bra kontakt hela tiden. Väldigt nöjd 👍🏼

Margot Lena Lisbeth G
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Killarna som jobbar där är supertrevliga och alltid på tå. Dom tar sig tid att lyssna på mig som kund och mina upplevelser av mitt bilproblem. Klart jag har förväntningar- en stor kedja men ändå egna verkstäder. Finns ingen oro alls att de inte skulle lösa mitt bekymmer/problem. Dom kan! Fick snabb och grym hjälp med en V8 som inte ville gå som den skulle Dit åker jag igen!

Helge Oskari K
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Mycket bra service och kunnighet

Joachim Nils K
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Trevliga och proffsiga. Snabb service till bra pris.

Ibou A
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Jag köpte en bil begagnat som visade sig ha stora problem. Jag fick hjälp att åtgärda det viktigaste men även konsultation kring vad jag kunde låta bli att laga och hur jag ska använda bilen på bästa sätt. Kändes tryggt och professionellt, trots en jobbig situation för mig.

Christian C
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Trevliga , snabba och extremt proffsig och kunnig personal har lämnat flera bilar för reparation och är alltid lika nöjd vid hämtning . kan absolut rekommendera denna bilverkstad

Birgitta W
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Hos dem är kunden i fokus till 100% Mycket trevliga hjälpsamma på bästa sett Birgitta

Bengt Torbjörn K
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Bra bemötande. Snabba att felsöka samt reparera bilen.

Robert C
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Super duktigt och trevliga !!!!!!!

Anita Gunilla J
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Snabbt en första koll och lite fel fixade. Bra tid för att ordna resten. Trevlig personal.

Peo H
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Bra och snabb service, väldigt bra återkopplingar

Carl Erik Gustav E

Seriöst, kompetent och tillmötesgående

Annukka Aili Maria L

Hej, Jag är mycket nöjd med servicen Mvh Annukka

Rivout Group A
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Bästa grabbarna i stan. Dom fixar bilarna snabbt och bra

Fred Trafikskola A
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Bra service, punktliga viktigast ärliga.

Jan-erik H
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Trevlig personal. Hjälpsamma. Hämtade mig hemma. Ordnade ombesiktningen. Bilen blev fort färdig. Det enda jag har behövt göra är att betala. Jag återkommer gärna vid behov.

Sten A
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Bra bemötande Mina förväntningar blev uppfyllda Snabbt och bra arbete utfört Bromsar och belägg fixat till belåtenhet

José Manuel A
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Trevlig och kunnig bemötande. Super bra!

Annette Kristina W
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Supersnabb hjälp av mycket trevlig personal. Jag kan varmt rekommendera denna verkstad.

Ylva Karolina Olofsdott S
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Trevligt bemötande och snabb och bra service!

Jörg Michael W
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Väldig bra i bemötande efter bärgning

Beata Wioleta K
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Bokade tid p g a glapp i spindelled. Fick ett bra bemötande både när jag lämnade och hämtade bilen. Jobbet verkar också vara rätt utfört och inom överenskommen tid. Rekommenderar verkligen!

Kari Tapani J
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Lämnade bilen kl 08:00 och inte klart för än 20:00 samma dag. Ett arbete som normalt tar 2-3 timmar. Kommunikation med mig skulle kunna varit bättre.

Carlos Q
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

smärtfritt upplevelse där allt bara funka…

Ove S
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Trevligt och professionellt bemötande, god service!

Magnus L
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Trevlig och tillmötesgående personal. Arbetet utfördes snabbt och korrekt.

Maria Helena Elisab L
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Är supernöjd efter att ha lämnat in bilen här. Det märks att de bryr sig om både kunden och jobbet de gör. Trevligt bemötande, bra kommunikation och jag kände mig trygg från början till slut. De tog sig tid att förklara för mig som inte kan bilar och jag upplevde att de både ärliga och väldigt kunniga. Så skönt att hitta en verkstad man faktiskt kan lita på! Kommer absolut tillbaka nästa gång bilen behöver service eller lagas.

Erik Christer A
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Rekomendrar dom ! Bra service och vänlig bemötande rekomenderar dom 100% har logat handikapp bilen 2 gånger och är mycke nöjd ned dom ! PS mycke trevliga bra killar !!!

Harriet Birgitta H
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Fick hjälp med däckbyte, snabb service och mycket vänligt bemötande.

Mats Rickard Håkan L
Wrote about Bil & Data Teknik - Autoexperten i Vällingby

Snabbt trevligt fixat ett akut problem med bromsar

Monica Elisabeth D

Rekommenderas Utfört service Kunnig personal I