Köpa Däck i Norrtälje

Verifierat företag
    4.6
    739 omdömen
    Leif Kurt Åke A
    Leif Kurt Åke A: Vår bil började krångla på väg hem från Åland. Bärgning från Älmsta till Norrtälje sent måndag kväll 10/8. Hyrbil till Östra Lagnö. Ringde flera gånger på tisdagen men kom bara fram till svarsservice som lämnade meddelande till verkstaden. På onsdag blev jag uppringd och de berättade att de skulle ta in bilen och börja felsöka. Vi åkte upp till Norrtälje med hyrbilen för att hämta hem vår släpvagn som också blev bärgad på måndagskvällen. Bilen hade misstänt på 3 cylindrar, men när man släkt felkoden och provkört så gick den felfritt. Frågan ställdes när tändstiften byttes senast och jag kollade när jag kom hem. De hade gått 9400 mil, så de började närma sig 10000 mil. Vi bestämde att vi provkör och hämtar bilen på torsdag, den gick som den brukar. Wbil hade möjlighet att byta tändstiften måndag den 17/8, så det gjort under förmiddagen. Vi hoppas att det bara var stiften, har gått felfritt hittills. Vi blev bra bemötta även om jag inte fick kontakt första dagen. Kan gärna rekommendera Wbil i Norrtälje.
  • Driver du däckverkstad i Norrtälje?

• Magnus S
    Magnus S: Är ett av dom bästa tjänste företag som vår familj anlitar. Vilka förväntningar man än har så lever dom upp till dom!
  • 5.0
    26 omdömen
    Rolf Anders H
    Rolf Anders H: Ny och fin kärra. Mycket bra service!
  • Driver du däckverkstad i Norrtälje?

• 4.8
    263 omdömen
    Varleda Häst Gård V
    Varleda Häst Gård V: Ett trasigt däck till en höskrinda. Fet fixades medans jag väntade.