Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Geting-, Däck- & Bilservice AB

Geting-, Däck- & Bilservice AB

4.8

10 omdömen om Geting-, Däck- & Bilservice AB

Josef S
Skrev om Geting-, Däck- & Bilservice AB

Fantastiska! Lämnade in bilen för service samt byte av ventilkåpspackning och fick tillbaka bilen samma dag efter bara några timmar. Rekommenderar starkt!

Min Bil Bromma
4.4/5 i betyg av 2108 omdömen 4.4 av 2108 omdömen
Badge2024

Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande. Har även köpt nya däck och fått goda tips och råd i samband med detta. Enkel tidsbokning också, vilket är tacksamt när man ska få ihop stressig vardag.

Tina D
Skrev om Geting-, Däck- & Bilservice AB

Alltid trevliga och serviceminded. Utför allt från reparationer till tvätt med samma noggrannhet och proffessionalism.

Inge
Skrev om Geting-, Däck- & Bilservice AB

Snabb service och vänligt bemötande.

Speedy Bilservice Vällingby
4.8/5 i betyg av 2691 omdömen 4.8 av 2691 omdömen
Badge2025

Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom visar sig inte vara nödvändiga. Snabbt och skickligt fixat. 6 stjärnor av 5 möjliga helt enkelt

Kjell Thommy C Kjell Thommy C
Ing C
Skrev om Geting-, Däck- & Bilservice AB

Skickliga, bussiga, prisvärda (på däckhotell också).gör allt för att hjälpa kunden på smidigaste sätt och man slipper betala för flashiga attribut. Dessutom centralt belägna. "Blånos matte"

Ing-Cathrin N
Skrev om Geting-, Däck- & Bilservice AB

En superverkstad. Kunnig trevlig hjälpsam personal. Prisvärd (på däckhotell också). Som kund slipper man betala för flashiga mottagningar. Enkelt men kompetent. Jag har från start fått jättego' hjälp. Dessutom centralt belägen. "Blånos matte"

Speedy Bilservice Huddinge
4.7/5 i betyg av 1286 omdömen 4.7 av 1286 omdömen
BadgeTenYears

Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................

Maria Therese K Maria Therese K
Magnus
Skrev om Geting-, Däck- & Bilservice AB

Bra snabb service trevlig & kunnig personal.Vi får alltid hjälp direkt.

Carl L
Skrev om Geting-, Däck- & Bilservice AB

Hjälpsamma, tillmötesgående och skickliga. Har använt getinge för min merca, både däckbyte och förvaring, men även service och reparation. Kommer alltid med bra förslag på lösningar och tips och råd. Rekommenderas varmt.

Speedy Bilservice Vasastan
4.9/5 i betyg av 1250 omdömen 4.9 av 1250 omdömen
BadgeNineYears

Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga och håller vad de lovar dvs man blir alltid nöjd. De är bäst!

Brittis O Brittis O
Krister H
Skrev om Geting-, Däck- & Bilservice AB

Underbar verkstad med en pålitlig pesonal till rimliga priser!!

Roger G
Skrev om Geting-, Däck- & Bilservice AB

Bra service och justa på alla vis. Fuskar inte heller

Upplands Bilmekaniska AB
4.4/5 i betyg av 967 omdömen 4.4 av 967 omdömen
BadgeSixYears

Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemötande i telefon och vid disk, fick förklarat för mig vad som var problemet, fick alternativa lösningsförslag (need to have, nice to have) och en ärlig diskussion om det (valde nice to have men säljaren lät mig förstå att även need to have mest sannolikt skulle räckt-en sån ärlighet väger mkt tungt för mig), fick sedan som pricken över i luften påfylld i däcken som bara en schysst grej för det såg lite lite ut tyckte jag. Bra! Som tipsfeedback till Mekonomen är bara att uppdatera telefonsvararen så det inte säger på en fredag 15.30 att det är öppet till 17 utan att nån svarar. :) Feedback till reco : vänligen bestäm er för grammatisk form i marknadsföringen. Antingen skänker ni pengar - eller så har ni skänkt pengar till välgörenhet! Jag vill inte lockas med falska löften om att mitt bidrag ska leda till bidrag till cancerfonden för att när jag klickar på länken få veta att ni de senaste åren HAR skänkt pengar till dem! Det är ju en jätteskillnad! Känns som clickbate. Inte snyggt!

Ingrid Essa Irne H Ingrid Essa Irne H
Jan I
Skrev om Geting-, Däck- & Bilservice AB

Service Reparationer både stort och smått Däckbyten och förvaring Geting gör ett mycket bra jobb!