Speedy Bilservice Eskilstuna
En del av Speedy -
www.speedybilservice.se
Speedy Bilservice Eskilstuna ligger beläget mellan Parken Zoo och Årby naturreservat i Eskilstuna. Kom in till vårt härliga team där vi hjälper dig med det mesta inom bilservice. Vi har bland annat en väldigt fördelaktig assistansförsäkring där du på grund av tekniskt fel, bränslebrist, punktering, förlust av eller inlåsning av startnyckel får:
- Hyrbil
- Hotell eller hemresa
- Assistans på plats
- Bärgning
- Hemtransport/hämtning av fordon
I samarbete med solid försäkring. Välkommen in till verkstaden på Mått Johanssons väg 14 i Eskilstuna.
Ps. Visste du att regelbunden AC-service är viktigt beroende på de klimatförändringar vi har i Sverige. Hör av dig till oss om du vill veta mer!
- Hyrbil
Utmärkelser
491 omdömen om Speedy Bilservice Eskilstuna
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Gick snabbt att få en tid, bytte bromsklossar och skivor, efter det så har min dstc antispinn strulat så jag måste köra med den avstängd.
Ska kontakta de imorgon, och hoppas de fixar till det, det är förmodligen bara någon givare som måste justeras -
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bytte bromsar smidigt och bra som vanligt på Speedy.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Snabbt och bra jobbat. Kort väntetid. Allt enligt offert.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bra bemötande, snabbt och smidigt
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Snabbt och professionellt bemötande.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Trevligt bemötande. Uppfyllde mina förväntningar.
Snabba att åtgärda min bil som behövde byte av kuggrem och vattenpump mm.. -
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bra service, trevligt personal!
Man kunde ej få faktura
Pratade dålig eller ingen svenska. -
Bra upplevelse
Bra priser
Bra information om vad som genererar kostnader -
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Mycket bra bemötande, snabbt utfört arbete och mycket bra att det gick att få bilen ombesiktning i samma veva som jobbet utfördes 😁
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
De sa att det var akut fix med växellådan som läckte och att det skulle kosta 10.000kr. Jag kollade med en bekant som jobbar för toyota och han sa att det inte var akut o kan ev fixas om ett år för ca 2000kr. Försöker lura en är skamligt!
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bra bemött. Men fick vänta 2 veckor på reservdel från Volkswagen. Inte Speedys personals fel. Men när sedan felet - trasig insprutningsventil till turbon - anlände och personalen skulle sätta ihop den borttagna trasiga ventilen misslyckades jobbet. Jag hämtade bilen betalade jobbet, 7 200 kr, körde 1 km och sen indikerade displayen samma fel igen.
Jag återvände till verkstaden, lämnade in bilen och 4 dagar senare kunde jag hämta ut den. (De hade beställt en ny dator för att klara av att göra ny omstartsinställning. Nu fungerar bilen men jag känner mig inte helt trygg med jobbet. Pga strulet. Lyssnar hela tiden efter oljud eller dåligt motorer.
Blev i alla fall lovad 20 procents rabatt på nästa jobb i verkstaden. (Om jag vågar mig dit igen)
De var i alla fall trevliga och serviceminded. -
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Proffsiga dom vet vad dom gör bra mottagande och snabb leverans
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bra service och trevlig personal rekommenderars starkt
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Svårt för mig att svara på,då det var min dotter som var där,men hon tyckte det var bra.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Tack så mycket för att hjälpa mig
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Alltid ett glatt och positivt bemötande!
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Trevlig personal och snabb service!
Gjorde en 10.000mils service på bilen. -
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Trevligt bemötande och snabbt jobbat
Super!
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Mailade om offert vid 06 på morgonen och fick svar med pris och ev tid för besök vid 08.15. Fick tid dagen efter 08.00.
Trevligt bemötande och service. Kollade lite extra och fick tips på saker att ha koll på och även saker dom kunde byta direkt om jag ville. Även där visat med foto och bra beskrivning och fast pris!
Hämtade ut bilen på utsatt tid och problem löst.
Önskar och ser gärna att lånebil finns i framtiden om besök tar längre tid så man kan ta sig till jobb etc under tiden bilen står på verkstad. Skulle underlätta mycket!
Första gången jag anlitade speedy som verkstad och kommer göra det igen! Rekommenderas!
/Linus -
Snabb service trevlig personal
Bra pris -
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Efter vissa problem, löste ni det på ett bra sätt
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bra och tillmötesgående med snabb service och löste reparationer på plats under servicen och hade tillgång till reservdelar på plats!
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Snabb hjälp, bra bemötande och skapligt pris.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bra bemötande både i telefon o på plats. Bra utfört arbete. Rekommenderas!
Snabbt och bra tack vi hörs och ses -2023
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Snabb och smidig service samt reparation till ett bra pris. Rekommenderar starkt denna anläggning.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bra bemötande, generatorn la av på vår gamla Volvo. Fick snabbt kostnadsförslag som dock vart dyrt i förhållande till bilens värde. Fick då erbjudande om begagnad. Vilket vi tackade ja till.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Vänlugt bemött. Kollade upp och såg fel som de hörde av sig om.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Fantastisk fint bemötande av Nikita och "räddare i nöden" när generatorn gått sönder på min Volvo S40 dagen före julafton! Mina förväntningar är med råge uppfyllda och jag känner att Speedy ger det där lilla extra för mig som kund. I fortsättningen kommer jag alltid anlita Speedy i Eskilstuna när saker behöver repareras på min Volvo!
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Blev väldigt bra mött! Nikita vid mottagningen var respektfull och villig att hjälpa till! Bra och som jag upplevde det- uppriktiga- samtal.
Fick felen fixade och gjorde även 3000 mils service. Verkstaden upptäckte flera fel på min gamla bil, men dem fixar jag senare. Denna besök kostade över 8200kr!
Bilen är nu godtjänt till 31.1.2024!
På bilprovningen påpekade de att om ni ska godkända ljusinställningen, måste ni kalibrera er utrustning, annars visar det fel….
God Jul och Gott Nytt År!❤️👍🎶!
Arja Claesson
0761-123076
arja.claesson@gmail.com -
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Jätte bra bemötande men lite synd att jobbet inte blev klart samma dag, gjorde det lite svårare för mig att få ihop det.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Montering dragkrok. Bra utfört arbete förutom en kvarglömd skruvmejsel i botten av bagagegolvet och rullade. Men jag fick komma tillbaka på studs och fixat på 10 min.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Hjulskifte. Snabb service och bra bemötande!
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Man blir alltid bra bemött och man får tid väldigt fort. Duktiga killar
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bra var att jag fick tid samma dag och fick bänkig bemötande. De rekommenderades av företaget som skiftade mina däck för hjulinställning. Jag fickbinget papper/information om hur dtor ändring behövdes. De sedan sade att jag hade för mycket olja och att oljan läckte och gav mig en dyr offert. Jag kollade själv oljenivån och det varinte högt (vore konstigt om det läckte). Jag tog bilen till stället som byt olja sist och det fanns en viss leakage men inte omfattande och de löste det mycket billigare en offerten. Dessutom var oljenivån lite låg, inte hög.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Tack! Fick Bra kvalitet av reparationen och allt information om arbetet. Bra jobbat!
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Jobbet blev utfört enligt överenskommelse. Trevlig kundmottagare.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Vänligt och proffsigt bemötande.
Mitt ärende var snabbt åtgärdat, nytt batteri. -
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Tack för profesional service.
Mitt första gång med er.
Jag ska återkomma. -
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Utmärkt bemötande. Seriöst omhändertagande av bilen.
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bra service! Jag upplevde det som att jag fick en ärlig redogörelse och de hjälpte oss snabbt med det som behövde göras och avvaktade med det som inte var nödvändigt.
Mycket bra bemötande. Rekommenderar Speedy
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Bra och effektiv service.
Väldigt bra. 123456789012345678901234567890
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Trevligt bemötande och snabbt däckbyte. Kan inte vara mer nöjd
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Jättetrevlig personal, snabbt handläggande och bra priser.
Vi gjorde en service och byte av skivbroms/belägg.
👍🏻👍🏻👍🏻 -
skrev om Speedy Bilservice Eskilstuna
Jag blev bra bemött! Det gick snabbt att byta däcken och en säkerhetskontroll gjordes. Mycket bra!👍🌸