Snabb o bra service och alltid bra bemötande.
Speedy Bilservice Lindome
Välkommen till Speedy Bilservice Lindome! Oavsett vilket bilmärke du rullar runt i så har vi servicen för din bil. Vi tror på nöjda kunder - detta åstadkommer vi genom att alltid vara lyhörda och ständigt förbättra den service vi erbjuder. Med vår 3 års garanti på både servicedelar och arbete till alla våra kunder skiljer vi...
695 omdömen om Speedy Bilservice Lindome
Sedan starten hos Reco 2019
Alltid väldigt tillmötesgående och sätter kundens behov i fokus!
Bra snabbt och professionellt!
Grymt bra service när jag obokat behövde hjälp med ett hjullager! Snabbt enkelt och billigt.
Väldigt trevlig och bra bemötande! Bra pris också! Enda negativa var att det tog lite längre tid än vad som sades(ca en kvart) så man får tänka på att ha lite marginal i sina planer☺️
Snabb och professionell hjälp. Även om det var mitt i hjulbytartider fick jag en tid samma vecka. Mycket trevligt bemötande.
Bra kvalitet! Snabbt! Trevligt!
Serviceminded och trevlig personal, kunniga, effektiva och bra priser. Rekommenderas starkt
Jättefin service och kanonbra personal.
Snabbtoch smidigt utfört jobb efter ett mindre haveri! Tackar ödmjukast!
Trevligt bemötande och snabb service
Trevligt bemötande. Bad om hjälp med att bedömma kostnad för att fixa bromsarna som ej blivit godkända i besiktningen och bedömma om de mot kostnad och bilens värde , då bilen är äldre. Fick ett bra pris Bilen rullar bra , bromsarna tar jämnt Så nu bokas ombesiktning
Bra och snabb service med däckbyte. Trevliga killar! Mvh Agneta
Toppen service! Snabb reparation och ärlig bedömning av vad som behövde göras med bilen, mycket uppskattat.
Dom åtgärdade det problem jag hade med bilen snabbt och på ett bra sätt.
Alltid otroligt bra service, aldrig några konstigheter.
Ringde på en Lördag, fick hjälp 30minuter senare. Konkurrenskraftigt pris!
Alltid vänlig hjälpsam och reparerar det som behövs
Jättebra och snabb service Bra bemötande Personal är toppen
Speedy Lindome går att lita på när det kommer till bilar
Pålitlig och trevlig personal som kan sitt jobb.
Bra service, trevligt bemötande.
Bra bemötande! Upplysande information ang, kommande service!
Alltid otroligt nöjda med honom! 😊
Snabb service, trevlig personal, väl utfört arbete.
Hej Lena! Tack för besöket och de goda fikat du bakat åt oss!😍
Snabb och trevlig service när vi fick punktering på ena däcket. Rekommenderar varmt.
Snabbt!! Jag körde dit i går med bromsar som låg på och fick tid idag! Så bra pris så jag bestämde mig att låta dom serva den samtidigt 👍
Lämnade in min V60 T8 2020 för byte av bromsar runt om. Arbetet var snabbt och professionellt utfört.
En laddlampa hade tänts o speedy ligger nära där jag bor så jag åkte dit o blev väl bemött.de mätte upp laddningen som var dålig jag fick en offert på byte av generator.de tog i mot bilen direkt o dan efter kunde jag hämta den.perfekt 🤩
Bra bemötande och service, nöjd med upplevelsen även om bilen inte var värd att laga i slutändan.
Första besöket på Speedy Lindome lika glädjande som hos ”min” Speedy i Lund. Supertrevligt bemötande, snabbt arbete…verkligen en ”outstanding” service, kan varmt rekommendera Speedy Lindome!!!!
Hej Marie Elisabeth! Vad roligt att höra att din upplevelse hos i Lindome var lika bra som hemma i Lund! Det var en ära att få hjälpa till, hoppas vi ses igen!
Väldigt bra att jag fick ka- -belmattan lagad
Hej Björn! Tusen tack för din fina recension. Varmt välkommen åter!
Bra bilverkstad, lagade bromsar och fjäder.
Hej Sara! Tack för din fina feedback! Hoppas vi ses nästa gång.
Alltid ett bra bemötande av kunder
Hej Mona! Det är en ära att få serva våra kunder för bästa möjliga service. Hoppas vi ses nästa gång det blir dags igen.
Trevlig personal det betyder mycket + ett brajobb återkommer
Hej Dag! Tack för din positiva feedback! Ha en underbar dag!
Finns alltid till hands när jag behöver hjälp med bilen! Så tacksam för deras hjälp!
Hej Karin! Tack för din fina recension! Du vet vart vi finns nästa gång det blir dags. :)
Superfin service då bilen inte startade
Vad roligt o höra att du är nöjd. Vi önskar dig många bekymmersfria mil framöver. Varmt välkommen åter när de blir dags igen!
Mycket proffesionellt och pålitligt
Tusen tack för dina fina ord, David. Välkommen åter!
Denna verkstad med personal tycker jag är det bästa i Lindome!Mycke kunniga pojkar som vet vad dom sysslar med.Jag tycker pojkarna är bättre än många Märkesverkstäder!!Driv verkstaden som ni gör för de e kanonbra tycker jag🚒🚔🚑🤪😜🤡🤠
Vad roligt att läsa detta, Lars! Tack för de fina orden och välkommen åter!
Mycket snabbt och proffsigt utfört arbete. Väldigt bra service. Trevlig personal. Kommer gärna anlita er igen.
Tack så mycket Lisbeth! Vi önskar dig många bekymmersfria mil och varmt välkommen åter när de blir dags igen.
helt fantastisk. Fick köra in bilen på felsökning då motor lampan blinkade. Verkstan återkopplade vid varje tillfälle då de skulle testa vad det var som var fel och vad de planerade för åtgärd. aldrig känt mig tryggare att ha min bil inne hos en sådan här verkstad. felet åtgärdades och bilen fungerar nu bra.
Tack för dina fina ord, Nils! Vi vet att det kan vara nervöst att lämna in sin bil på reparation då man ej vet hur det kommer gå. Men vi fokuserar på att hålla kunden uppdaterad så att du skall känna dig trygg med vårt jobb. Önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter.
Smidigt som vanligt. Trevlig och kunnig.
Tack så mycket för de fina orden! Det gläder oss att du är nöjd och upplever oss som både smidiga och kunniga. Varmt välkommen åter!
Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam.
Tack så mycket för de fina orden! Det gläder oss att du är nöjd. Varmt välkommen åter!
Toppen! Vänligt bemötande och proffsigt hanterat.
Stort tack! Vi strävar alltid efter att kombinera ett vänligt bemötande med hög professionalism, så det är extra roligt att höra att du upplevde just det. Tack för förtroendet!
Trevligt bemötande, kunnig,noggrann, bra kontakt och information.
Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande, vår noggrannhet och den löpande informationen. Varmt välkommen åter!
Duktig och sakkunniga mekaniker som gör alltid levererar ett bra resultat.
Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar våra kunniga mekaniker och det arbete vi levererar. Varmt välkommen åter!
Mycket trevligt bemötande. Bra förståelse för bilens problem samt problemlösning. Effektivt tidsarbete. Byte av bränsleslang på en fyrhjulsdriven bil samt en vanlig service. Hit kommer återvända när jag behöver hjälp med bilen
Vad roligt att läsa detta, Linnea! Önskar dig allt gott och varmt välkommen åter när det blir dags igen.
Mycket bra service och trevlig bemötande
Tack för din fina recension, Karwan! Ha en toppendag och välkommen åter!
Dom är trevliga snabba kunniga! Mycket bra bemötande och service!
Tusen tack för de fina orden, Laszlo! Vi önskar dig många bekymmersfria mil och du är varmt välkommen åter.
Exemplarisk! Mycket väl omhändertagande
Vad glada vi blir av att läsa detta, Thomas! Önskar dig och din bil allt gott och varmt välkommen tillbaka.