Speedy Bilservice Lindome

Speedy Bilservice Lindome

En del av Speedy speedybilservice.se
  • Badge2021
4.8

Välkommen till Speedy Bilservice Lindome! Oavsett vilket bilmärke du rullar runt i så har vi servicen för din bil. Vi tror på nöjda kunder - detta åstadkommer vi genom att alltid vara lyhörda och ständigt förbättra den service vi erbjuder. Med vår 3 års garanti på både servicedelar och arbete till alla våra kunder skiljer vi...

163 omdömen om Speedy Bilservice Lindome

Sedan starten hos Reco 2019

Mohammad Mohsin J
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Snabbt, proffsigt och till riktigt bra pris. Jag går inte till en annan verkstad igen. Rekommenderar speedy i Lindome till alla jag känner.

Svar från Speedy Bilservice Lindome

Tackar för förtroendet, varmt välkomna åter!

Rolf M
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Kan varmt lämna varma referenser då jag fick hjälp med bilen, väldigt kunniga och professionella. Kommer tillbaka. Mvh Rolf

Svar från Speedy Bilservice Lindome

Vi tackar för ditt besök och välkomnar dig varmt återigen!

Oscar L
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Fick hjälp av Speedy Lindome med Service. Fick både en tvätt invändigt och utvändigt på köpet samt skjuts av ägaren från stationen till verkstaden för att hämta upp bilen. Super!

Svar från Speedy Bilservice Lindome

Vi tackar för förtroendet och välkomnar dig åter!

Isa U
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Lämnade in bilen på service samt däckbyte, gick väldigt smidigt. Bra och billig.

Elon S
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Lämnade bilen på service förra veckan! Nya ägaren är super trevlig och har väldigt fint bemötande! Rekommenderar starkt!

Maria I
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Bokade en tid hos speedy Lindome för service, är mycket nöjd med utförandet och vill tacka för den proffsiga och trevliga personalen som jobbar där! Kommer definitivt komma tbx och rekommenderar dem stort!

Svar från Speedy Bilservice Lindome

Tack för förtroendet och de fina orden! Alltid varmt välkomna till oss!

SUSSIE R
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Lämnade mina däck på detta däckhotell, när jag ringde för jag skulle byta däck hade dom flyttat dom men de skulle finnas på speedy Argongatan en vecka efter mitt samtal. Nu är däcken försvunna och i skrivande stund väntar jag på att dom ska ringa och säga dom kanske hittat dom... eller inte hittat dom. Som tur är har jag kvittot från när jag lämnade in dom för det är inga billiga fäljar/däck heller. Aldrig varit med om något sämre!!!

Aake niklas M
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Supertrevligt bemötande och professionellt utfört arbete, jag kommer självklart tillbaka.

Svar från Speedy Bilservice Lindome

Hej och tack så jätte mycket! Välkommen tillbaka!

Rolf G
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Bra bemötandet, fick snabb boka tid

Helen T
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Bokade via lasingoo fick en tid snabbt som passade mig. Ett trevligt välkomnande när jag lämnade bilen och fick frågor om mina önskemål. Jag hade min bil på service. De ringde upp när bilen var klar. De förklarade vad de hade gjort och jag betalade och lämnade.

Jonas Ö
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Trevligt att ni kommit igång igen!

Emelie M
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Bara bra!! Fick bra tips osv och tar detta med mig!!

Inger Christina V

Hjälpsamma och trevligt bemötande

Michael Joakim G
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Fick en tvåa på besiktningen på bromsarna. En dag senare var de bytta. Kanonbra. Fick dock inget pris innan men inte så noga.

Agneta Linna T
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Hej! Mycket bra och snabb service. Kent är mycket trevlig. Perfekt att lämna in bilen här om det är ett jobb som tar 1-2 timmar, under tiden kan man gå och äta lunch på Lilla Spinneriet, det gjorde jag idag😀.Dom har öppet onsd., 11-15, torsd. 11-15 och fred. 11-15.30, också på helgen, men då har Speedy Bilservice.

Alf Mothusi J
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Snabb och trevlig service. Rekommenderas.

Eva Lotta D
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Trevlig kunnig personal, med kunden i fokus!

Gerd Inger E
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Allt sköttes klockrent. -Trevlig -Bra kommunikation -Prisvärt (fick göra en del felsökning och tog inte extra för det) -Kunnig

Ing-marie R
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

bättebra service och proffsigt bemötande ingmarie rising

Iems A
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Hej Fantastiskt fint bemötande när jag ringde och ville ha akut hjälp med ett däck som luften gick ur hela tiden. profsigt mottagande och snabb hjälp fick jag Lagade däcket pä mindre än 30 min och det kostsde 250.- Rekomenderar dom mer än gärna och dom får högsta poäng! Detta var i Lindome. Har tidigare en gång även varit pä Hisingen och där var dom oxå väldigt bra. Hälsningar Ingmarie IEMS AB

Dag Leonard F
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Trevligt bemötande .Bra arbete och bra priser.

RICHARD CHRISTIAN J
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Hade inne bilen 5 gånger för ett oljeläckage. Fick dock efter Mycket om och men pengarna tillbaka... Rekommenderas inte.

SUSSIE R gillar detta
Svar från Speedy Bilservice Lindome

Det var 4 ggr inte 5. En 16 år gammal Ford kan vara svår att få helt tät. Man undrar, varför inte kunden ville visa upp bilen efter senaste reparationen!! Kanske var den tät, man bara undrar.

Anette K
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Mycket trevligt bemötande och snabb service! Blev uppringd efter felsök och fick kostnadsförslag på åtgärd. Humana priser! Kan varmt rekommendera Speedy bilservice i Lindome

Björn Lennart H
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Snabb och bra service, ny generator fixades fram och husbilen blev klar fortare än jag räknat med.

Marie Aina B S
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Snabb service. Bil inlämnad och klar samma dag.

Johan Hasse Niklas F
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Bra och snabb service 👍 Rekommenderas starkt!

Asmir M
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Ställde in dimljus osv. Supertrevlig personal. Toppen helt enkelt! Att få svar på fel på bilen, kändes som att dem hade bra koll på grejerna. 10/10!

Adis M

Trevligt bemötande Bra priser Håller utlovad tid Rekommenderas starkt

Bernt Elof Linus L
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Snabb och bra service och trevligt bemötande

Sandra Huayi G
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Droppes in och Fixad punktering. Smidigt och bra.

Richard Christian J
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Fick snabbt problemet åtgärdat! Nöjd!

Leif Kenneth I

Hjulskifte Fick jättebra hjälp

Jan Toni P
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

🔹️Bokade enkel service + byte av stabilatorstag 🔹️Som förväntat, trevligt 🔹️Kan inte riktigt svara på de eftersom de endast bytte olja & oljefilter 🔹️Konstigt att de e samma pris när man tar me sig delarna som ska bytas men fattar varför Ni gör så, tror inte riktigt Ni kommer ändra Er på den biten. Återkommer ja gör ja de av en...EN, ända anledning, tyvärr kan ja inte skriva anledningen här

Svar från Speedy Bilservice Lindome

Hej! Då vårt erbjudande grundservice innehåller olja filter och oljeplugg så använder vi dessa! Samt att vi måste säkerställa att det stämmer till 100%. Med vänlig hälsning, Jonas

Vivek Jon Tony J

Plugga däck. Smidigt, trevlig personal

Nils Göran N
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Service av husbil! Bästa verkstaden jag har varit hos, snabb jobbat och goa gubbar.

Sven Birger E
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Ihopsvetsning av avgasrör. Snabbt och billigt

Sanna Gina Maria S
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Snabbt, enkelt, trevligt o bra pis!

Michal K
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Bra service, vänligt bemötande!

Rolf Erik Sigfrid E
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Jag fick mycket professionell och Snabb hjälp med avgassystemet.

Leif Kenneth H
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Grundservice blev bra. Fick tips på några saker som bör åtgärdas..

Thomas Henry F
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Däckskifte. Vänligt mottagande. Snabb service.

Suzanne Elisabeth W
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Trevligt bemött och mycket kunnig personal. Toppen!

Aarno Juhani K
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Byte av fjäder till framvagnen Bemötande var riktigt bra och trevlig. Arbetet gjordes lovat tid och bra, jag kan rekommendera företaget till alla.👍 Mvh Aarno

Mats Olof P
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Toppen Bytte däck och tvättade bilen. De tvättade även alla hjul även vinterhjulen.

Yeff W
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Fick snabb och bra service, de gjorde inte bara det jag bad om utan även det lilla extra med att smörja rörliga delar och till och med fixa en tvätt på släpet. Kommer fortsättningsvis lämna bilarna på service där, väldigt bra!

Johan C
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Fantastisk bra årsservice av min bil, med beröm på kundservice och väl utfört arbete, med en på köpet biltvätt som gjorde gjorde mig extra glad.

Leaseplan S
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Snabbt och proffsigt med det lilla extra!

Martin R
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Bra service, trevlig personal.

Amarjeet Kaur B
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

De är mycket snäll och bra service

Rebin M
Skrev om Speedy Bilservice Lindome

Service. Mkt bra bemött. Jag förväntade mig bra bemötande eftersom jag tidigare har anlitat samma firma, och varit mkt nöjd.