Finns alltid till hands när jag behöver hjälp med bilen! Så tacksam för deras hjälp!
Speedy Bilservice Lindome
Välkommen till Speedy Bilservice Lindome! Oavsett vilket bilmärke du rullar runt i så har vi servicen för din bil. Vi tror på nöjda kunder - detta åstadkommer vi genom att alltid vara lyhörda och ständigt förbättra den service vi erbjuder. Med vår 3 års garanti på både servicedelar och arbete till alla våra kunder skiljer vi...
660 omdömen om Speedy Bilservice Lindome
Sedan starten hos Reco 2019
Superfin service då bilen inte startade
Vad roligt o höra att du är nöjd. Vi önskar dig många bekymmersfria mil framöver. Varmt välkommen åter när de blir dags igen!
Mycket proffesionellt och pålitligt
Tusen tack för dina fina ord, David. Välkommen åter!
Denna verkstad med personal tycker jag är det bästa i Lindome!Mycke kunniga pojkar som vet vad dom sysslar med.Jag tycker pojkarna är bättre än många Märkesverkstäder!!Driv verkstaden som ni gör för de e kanonbra tycker jag🚒🚔🚑🤪😜🤡🤠
Vad roligt att läsa detta, Lars! Tack för de fina orden och välkommen åter!
Mycket snabbt och proffsigt utfört arbete. Väldigt bra service. Trevlig personal. Kommer gärna anlita er igen.
Tack så mycket Lisbeth! Vi önskar dig många bekymmersfria mil och varmt välkommen åter när de blir dags igen.
helt fantastisk. Fick köra in bilen på felsökning då motor lampan blinkade. Verkstan återkopplade vid varje tillfälle då de skulle testa vad det var som var fel och vad de planerade för åtgärd. aldrig känt mig tryggare att ha min bil inne hos en sådan här verkstad. felet åtgärdades och bilen fungerar nu bra.
Tack för dina fina ord, Nils! Vi vet att det kan vara nervöst att lämna in sin bil på reparation då man ej vet hur det kommer gå. Men vi fokuserar på att hålla kunden uppdaterad så att du skall känna dig trygg med vårt jobb. Önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter.
Smidigt som vanligt. Trevlig och kunnig.
Tack så mycket för de fina orden! Det gläder oss att du är nöjd och upplever oss som både smidiga och kunniga. Varmt välkommen åter!
Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam.
Tack så mycket för de fina orden! Det gläder oss att du är nöjd. Varmt välkommen åter!
Toppen! Vänligt bemötande och proffsigt hanterat.
Stort tack! Vi strävar alltid efter att kombinera ett vänligt bemötande med hög professionalism, så det är extra roligt att höra att du upplevde just det. Tack för förtroendet!
Trevligt bemötande, kunnig,noggrann, bra kontakt och information.
Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande, vår noggrannhet och den löpande informationen. Varmt välkommen åter!
Duktig och sakkunniga mekaniker som gör alltid levererar ett bra resultat.
Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar våra kunniga mekaniker och det arbete vi levererar. Varmt välkommen åter!
Mycket trevligt bemötande. Bra förståelse för bilens problem samt problemlösning. Effektivt tidsarbete. Byte av bränsleslang på en fyrhjulsdriven bil samt en vanlig service. Hit kommer återvända när jag behöver hjälp med bilen
Vad roligt att läsa detta, Linnea! Önskar dig allt gott och varmt välkommen åter när det blir dags igen.
Mycket bra service och trevlig bemötande
Tack för din fina recension, Karwan! Ha en toppendag och välkommen åter!
Dom är trevliga snabba kunniga! Mycket bra bemötande och service!
Tusen tack för de fina orden, Laszlo! Vi önskar dig många bekymmersfria mil och du är varmt välkommen åter.
Exemplarisk! Mycket väl omhändertagande
Vad glada vi blir av att läsa detta, Thomas! Önskar dig och din bil allt gott och varmt välkommen tillbaka.
Alltid bra service och väldigt hjälpsam och trevlig personal!
Tack för din recension, Lars! Det är tack vare er fina kunder som vi finns och vi gör alltid vårt bästa för att ni skall lämna vår verkstad med en bra känsla. Varmt välkommen åter!
Bra bemötande och snabb service
Vad glada vi blir av att läsa detta, Sofia! Önskar dig och din bil allt gott. Varmt välkommen åter!
Mycket nöjd ,Super trevliga killar som hämtade min bil och fixade problemet snabbt.
Tusen tack för din fina recension, Gunvor! Det var ett nöje att hjälpa till och det är bara att höra av dig när de blir dags igen!
Bästa servicen jag någonsin fått från en verkstad. Rekommenderar start.
Tusen tack, Sabina! Kundnöjdhet är vårt fokus och kommer alltid att vara det. Varmt välkommen åter!
Jag fick snabb och bra service. Trevligt bemötande!
Tack för din fina recension, Eva! Önskar dig och din bil allt gott!
Underbart bemötande både i telefon vid bokning och på plats. Fantastisk kille, effektiv,hjälpsam och kunnig.
Tack så mycket, Loury! Vi blir verkligen glada av att läsa detta och den trevliga killen du pratade med i telefon (Vazgen) hälsar dig allt gott! :)
Trevligt mottagen öppent, socialt trevligt Vet vad dom gör 🌟🌟🌟🌟🌟 Rekommenderas varmt
Det var ett nöje att ha dig här, Thomas! Önskar dig och din bil allt gott!
Bästa bilverkstad i göteborg! Rekomendera starkt! A+++
Wow vilken ära att få höra detta! Tusen tack, Rhys!
Fick en uppskattad summa vid inlämning, men blev både billigare och bättre.
Tack för din recension, Daniel! Vi försöker alltid att hålla kostnaden nere för kunden i den mån det går. Du är varmt välkommen åter!
Snabba, proffsiga och ärliga! Rekommenderar !!
Tusen tack för din fina recension, Elisabeth! Vi önskar dig varmt välkommen åter.
Kontaktade verkstaden söndag kväll, fick ett snabbt svar måndag morgon med en offert och sen en servicetid samma eftermiddag. Jobbet gjorde på 15 min och mitt bilproblem är ett minne blott! Vid nästa problem; samma verkstad!
Vad glada vi blir av att läsa detta, Jessica! Vi vet att man vill lösa problemet så fort som möjligt när bilen strular. Därmed gör vi vårt bästa för att hjälpa våra kunder så snabbt och effektivt som det går utan att kompromissa med kvalitén på jobbet. Önskar dig o din bil allt gott!
Super nöjd, trevlig bemötande och snabb service
Underbart att läsa detta, Nare! Ha en jättefin dag o varmt välkommen åter!
Kompetenta, hjälpsamma och trevliga
Tack så mycket, Maria! Såna här recensioner gör vår dag och ger oss enorm motivation.
Mycket trevlig mekaniker, gjorde väldigt bra jobb också
Tack skall du ha, Tommy! Du är alltid varmt välkommen! :)
Snabbt och professionellt bemötande samt god service! Rekommenderar starkt 👍
Det var ett rent nöje att ha dig här, Robert! Varmt välkommen åter!
Trevligt och serviceminded bemötande
Vad glada vi blir av att läsa detta, Per! Önskar dig och din bil allt gott!
Snabbt och billigt lagning av Däcket!
Tack så mycket för din recension, Lars! Vi vet hur viktig bilen är för en funktionell vardag, därmed gör vi vårt yttersta för snabb och kvalitativ service. Varmt välkommen åter!
Mycket nöjd Bästa service Bästa
Underbart att höra, Sarko! Välkommen tillbaka när det blir dags igen! :)
Hjälpsamma, ärliga och gör jättebra jobb.
Tusen tack, Miran! Kunden är alltid i fokus hos oss och utifrån din recension låter det som vi har lyckats igen. Det gör oss glada! Varmt välkomen åter!
Snabb och bra hjälp med allt som man behöver hjälp med gällande bilen!
Tack så mycket, Pia! Vi finns här för dig när det blir dags igen, oavsett vad det är för problem med bilen. Allt gott!
Proffsigt och snabbt. Väldigt nöjd
Tack för dina fina ord, Ellen! Vi är riktigt glada o höra att du är nöjd med servicen. Allt gott!
Alltid snabb och proffsig service, både på telefon och i verkstan!
Tack för dina fina ord, Jenny! Vad glada vi blir av att läsa detta. Önskar dig och din bil allt gott!
Mycket bra förutom att det tog en vecka. Men , jag vet det är bråda dagar nu med snö och halka och byte av däck, så förståeligt. Annars trevligt bemötande och bra insats och bra information om bilens skavanker. Tack
Tack så mycket din värdefulla feedback, Eva-Lotta! Däckbytestider är den mest hektiska perioden för alla verkstäder. Därav kan det vara lite längre ledtider än vanligt. Men vi önskar dig varmt välkommen åter och hoppas på att kunna ge dig snabbare service nästa gång! Allt gott!
Snabbt, mkt kunniga och prisvärt!!
Tusen tack, Birgitta! Du är varmt väkommen åter för ännu en prisvärd service! :)
Utmärkt service, mycket trevlig och hjälpsam personal. Rekommenderar starkt.
Väldigt nöjd med arbetet på min bil, bemötandet var också toppklass.
Jag var väldigt nöjd med besöket hos Speedy! Fick hjälp med en gång med mitt ärende. Mycket bra bemötande! Mvh //Thomas
Vi är mycket nöjda med servicen på vår bil och återkommer gärna om vi behöver hjälp med något. Vi fick ett vänligt och trevligt bemötande och vi ger de bästa rekommendationer. Ann och Sven
Kan bara säga perfekt, alltid hjälpsamma å fixar på bästa sätt
Mycket trevlig och serviceinriktad personal! Rekommenderas starkt.
Speedy i Lindome är oerhört tillmötesgående och inlyssnande, kunniga och pålästa i sin profession, kan varmt rekommendera dem för att ta hand om din bil, har stort förtroende för dem.
Very good service with warm welcome, I can recommend it to my family and friends
Billigt och bra hjulmontage och balansering
Trevligt ställe! Fick en tid snabbt och däckbytet gick fort. Bra pris dessutom.
Kanonbra bilverkstad. Rekommenderar till alla mina vänner!