Supertrevlig personal som gör ett kanonjobb. Vill du ha bra bemötande och ett bra jobb utfört till ett humant pris kan jag verkligen tippsa om Speedy malmköping. Har du varit där tidigare så vet du vad jag menar....man kommer alltid tillbaka.
Speedy Bilservice Malmköping
Speedy Bilservice Malmköping är din verkstad för högkvalitativ och snabb bilservice i Malmköping med omnejd. Vårt erfarna team av dedikerade mekaniker och tekniker tar hand om allt från regelbunden service och reparationer till avancerad diagnostik. Med modern utrustning och branschexpertis ser vi till att varje fordon får den...
477 omdömen om Speedy Bilservice Malmköping
Sedan starten hos Reco 2022
Som vanligt: snabb tid för årsservice och vänligt bemötande och vad jag kan bedöma ett gott utfört arbete
Fick en förklaring vad som skulle göras och vad det skulle kosta. Hade redan fått pris från märkesverkstaden dom var mer än dubbelt så dyr och det är samma jobb. Priset jag betalade var någon krona lägre än priset jag fick innan jag lämnade in bilen.
Proffsigt och kompetent med trevlig personal.
Mycket trevligt bemötande. Ja är så nöjd.
Snabb service 👍 toppenbra personal 👍 Och nära där jag bor 🐶
Kanon
Snabbt och trevligt, men väldigt dyr. Nästa gång väljer vi en annan verkstad.
Mycket trevlig personal och bra jobb.
Vänligt o professionellt bemötande. De lovade ringa eftermiddag för besked, men samtal uteblev. Rimlig nivå på timers och trevlig personal.
Först klassisk service som alltid.
Beställde tid för hjulinställning via nätet. Väl där vid 7 på mirgonen så hänvisades jag till att boka tid i Flen istället. Jag visade mailet som bekräftade min bokning men de hade den inte. Sa att varken mail eller internet fungerade tillfredställande likaså att jag inte var den första kunden som "försvunnit " i hanteringen. Första och sista besöket !
Hej Kaija, tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Vi ber verkligen om ursäkt för det som hände vid ditt besök. Tyvärr hade vi samtidigt problem både med vår kundportal och Mail. vilket gjorde att vi inte kunde komma åt dina uppgifter och kontakta dig i tid, samt tekniska problem med vår 4-hjulsinställare. Det är självklart inget som ska drabba dig som kund. Vi förstår att det här skapade frustration och att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. Vi har nu åtgärdat problemen med Kundportalen och Mailen...
Snabb service, kunnigt, och mycket trevligt. Sån trygghet att få hjälp när den behövs som bäst!
Jättebra service och de gjorde ett fantastiskt jobb med ombyggnaden av sonens 320D Xdrive till A-traktor
Jag är ny i Malmköping och blev rekommenderad Speedy! Och jag är mycket nöjd med både arbete och bemötande! 👍👏
Har inget att klaga på. De tog hand om bilen på utsatt tid, jag fick tillbaka den med sommar däcken på. Allt till belåtenhet.
Trevligt bemötande och bra förklaring om min bil :》ÅTERKOMMER
Mycket bra service och trevligt bemötande.
Det finns ingen bättre verkstad!!!
Vänligt bemötande, väl utfört arbete samt vid överenskommen tid
Bra bemötande och bra service.
Trevlig personal och bra service. Trivsam besökslokal.
Suverän servicekänsla och flexibiltet
Jag är nöjd med mitt besök hos speedy
Mycket bra och snabb service på Speedy i Malmköping. Trevlig personal
Trevligt bemötande glada pigga, trodde inte att det skulle gå så snabbt, togs emot meddetsamma nästan, jag är nöjd med sådan personal, jag återkommer om det blir något fel, Tack för erat arbete
Lätt att få tid. Trevligt bemötande.
Jag är inte Erik. Jag är Anna Fringel med reg nr YPM325
Strålande vänligt bemötande o utmärkt jobb!
Flyttar snart till Uppsala men kommer alltid använda Speedy i Malmköping Det är värt 11mils körning för bästa service.
Vänlighet Hjälpsamhet Pålitlighet Inget krångel
Alltid hjälpsam med ett leende.Kunnig jättebra. Tack Yvonne
Trevlig personal bra service
Det känns tjatigt, men… fasen så bra ni är. Jag vill nästan hitta på ett problem med bilen bara för att få komma förbi.
Trevliga bra förslag om reparationer
Väldigt trevligt bemötad . Bra services
Enkelt och smidigt. Bra service
Trevlig och snabb Tar hand o mig so kund
Absolut bra service. Plus väldigt trevligt bemötande.
Toppen tack bra jobbat ni kör på bra Åter kommer när omläggning av däck kommer
Aldigt ett bra bemötande, och bra service tycker jag
Alltid supertrevligt bemötande och Robert ger inte upp förrän problemet är löst!
Jättebra!! Trevlig och kunnig personal
Bäst i bemötesgående och kunnande! Tycker (Eva) Katarina Friman
Proffsigt, snabbt och otroligt trevligt
Besviken på att min redogörelse för inlämning inte hörsammats. När jag kommer för att få veta svaret på min fråga om problemet på bilen så har de inte ens kollat det jag bad om. De har hittat något annat lämpligt område att smörja lite utan att lyssna på det höga skrapet jag bad om. Och anser att jag kan köra bilen. Jag ifrågasätter då om de gjort det jag bad om, köra och lyssna på skrapandet. Nej det hade de inte, vilket de då erbjöd sig göra. Då visar det sig att ett hjullager är helt slut och det bör jag absolut inte...
Hej Ann S Jätte tråkigt att höra att du är besviken på oss. vi hade inne bilen för kontroll missljud . vi hittade topplagringa / fjädrarar fram på båda sidor som var missljud i Glapp. Det är svårt att veta vad exakt kunden menar med missljud. i detta fall trodde mekanikern att du menade det. så han tyckte inte han behövde provköra. priser som vi har är alltid satte efter fasta priser (Ett program). om det blev något missförstånd ang priset så får du komma tillbaka så får vi förklara . vi fick beställa hem delen och du fick...
Fick snabbt tid för bilservice och de visar på väldigt god servicekänsla och ett trevligt bemötande! Känner mig nöjd😄
Mycket lätt och snabbt att beställa service på bilen .toppen med lånetid. Trevligt och bra bemötande kan rekommenderas
De är kunniga trevliga och snabba
Trevligt bemötande. Allt gick enligt planen. Mysig lokal med gamla grejer.