Mycket positiv personal jättenöjd.
Speedy Bilservice Malmköping
Speedy Bilservice Malmköping är din verkstad för högkvalitativ och snabb bilservice i Malmköping med omnejd. Vårt erfarna team av dedikerade mekaniker och tekniker tar hand om allt från regelbunden service och reparationer till avancerad diagnostik. Med modern utrustning och branschexpertis ser vi till att varje fordon får den...
288 omdömen om Speedy Bilservice Malmköping
Sedan starten hos Reco 2022
Trevligt bemötande som vanligt
Toppenbra bilverkstad. Bästa Robban. Åker alltid dit i Malmköping
Alltid bra. Vänligt bemötande. Har inte haft några problem och känt mig trygg med deras arbete.
Mycket kätt att boka tid samt snabbt servar bilen .Trevligt bemötande Kanon
Alltid snabba och super trevliga
Toppen service, trevlig personal som alltid. Fixade mina läckande ventiler snabbt. /PBT
Alltid bra servic och bra bemötande
Proffsigt, personligt och tryggt bemötande. Allt vi diskuterade vid tidsbeställning genomfördes på kort tid.
Bemötandet trevligt. Förväntningar att bilen skulle vara klar i tid men det blev försening. Vi hade bilen på regelbunden service.
Bytt kamrem blev väldigt nöjd proffsigt bemötande väl utfört arbete
Bästa servicen!! Bästa personalen!!
Jag kan bara säga,en verkstad som ligger steget före alla andra verkstäder. kunnig personal å super trevliga. Bra bemötande av kundmotagaren Robert. jag rekommenderar starkt verkstaden vi kommer tillbaka igen . Fick även bilen hämtad i mariefred å fick en lånebil så jäkla proffsigt.
Trevlig personal,snabb service, trevlig interiör!!!
Trevligt bemötande. Bra service. Kan rekommenderas.
Vänligt bemötande och stort kunnande!
Jag möts alltid av vänlighet och stor förståelse av problemet som man har med sin bil. Det finns en stor kunskap och framför allt känner jag ett stort lugn när problemet har diskuterats. Ett stort varmt tack till Speedy BilService i Malmköping, där det alltid finns möjlighet att få svar på de frågor man som bilägare har.
Trevligt bemötande, de gör det de ska och det blir bra.
Toppenbemötande och snabb och korrekt utfört arbete.
Bra service som vanligt! Jag kommer definitivt tillbaka nästa gång jag behöver hjälp med bilen.
Hej trevligt bemötande och bra pris kommer rekommendera er
Jag bytte generator. Blev hela tiden informerad och trevligt bemött. Tycker även att deras fysiska kundmottagning/rum är mysigt med lite gamla saker å akvarium
Extremt trevlig, hjälpsam, kunniga och försökte inte luras. 100/10 kommer helt klart tillbaka
Bemöttes proffsigt och trevligt. Speedway Bilservice levde väl upp till de förväntningar jag hade. Mycket kunniga personer på den här verkstaden Denna gång var det däckbyte men det är bra vad man än anlitar denna verkstad till. Lycka till
Alltid trevligt bemötande och proffsigt utfört jobb
Bra bemötande, rak och tydlig information!
Då jag var i tidsnöd fick jag vänta på lånebil som hade tom tank! Blev frustrerad. När jag skulle lämna tillbaka bilen var verkstaden stäng då han var och besiktigade en bil. Jag köpte nya vinterdäck.
Mycket bra bemötande överlag trevliga snabba å kunniga man känner trivsel
Alltid lika trevligt bemött. Mina förväntningar är mycket höga men Speedy Malmköping uppfyller dem. De har också en mycket hög flexibilitet för att underlätta för kunderna.
Vi är Så nöjda med både bemötandet och servicen. Vi rekommenderar Speedy Malmköping till alla som äger en bil. Var man än bor i landet. Helt klart värt vilken omväg som helst
En verkstad man alltid kan lita på
Mycket snabbt och bra. Däckbyte på min bil
Trots en fredag o ägaren hade tid för ett möte i annan stad så hjälpte han och hans medhjälpare med att byta däck, mycket uppskattat,jag återkommer
Trevliga personal de var bra på att besvara de frågor vi hade.
Blir alltid trevligt bemött. De gör det de ska
Som vanligt, bra mottagande, trevlig personal man kan slänga lite käft med. Förtroendeingivande
Inget att klaga på, bra service, korrekt utförande och trevlig personal!
Mycket trevligt bemötande - ALLTID !!!
Kekdkekkekelelellelelwlflroroorproeoroeöleleldldldldle
Mycket trevlig och bra service
Alltid trevligt bemötande när man kommer hit. Vill inte anlita någon annan verkstad.
Bäst i test Kunniga trevliga o billiga
Bra och trevligt jag återkommer
Bra! Nära för mig o inga problem. Det finns inte mer att tillägga
Min favoritverkstad alla kategorier. Supertrevlig och kunnig personal, ett varmt och välkomnande mottagande, rimliga priser och aldrig några försök till merförsäljning el. dyl. Åker gärna dit och säger hej även om jag inte har några fel på bilen.
Min bil fick årlig service ock vinter däck jag fick erbjudande av lånebil att vänta .Allt gick lagom snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd.
Bokade service och använde för första gången Speedy istället för märkesverkstad. Mycket trevligt bemötande och vi blev väldigt nöjda med arbetet som inte ändrar på några garantier eller på assistansförsäkringen.
Snabb och professionell service, som alltid.
Trevligt bemötande och snabb service!
Alltid bra service, och mycket trevligt bemötande 😃👍