Det känns tjatigt, men… fasen så bra ni är. Jag vill nästan hitta på ett problem med bilen bara för att få komma förbi.
Speedy Bilservice Malmköping
Speedy Bilservice Malmköping är din verkstad för högkvalitativ och snabb bilservice i Malmköping med omnejd. Vårt erfarna team av dedikerade mekaniker och tekniker tar hand om allt från regelbunden service och reparationer till avancerad diagnostik. Med modern utrustning och branschexpertis ser vi till att varje fordon får den...
444 omdömen om Speedy Bilservice Malmköping
Sedan starten hos Reco 2022
Trevliga bra förslag om reparationer
Väldigt trevligt bemötad . Bra services
Enkelt och smidigt. Bra service
Trevlig och snabb Tar hand o mig so kund
Absolut bra service. Plus väldigt trevligt bemötande.
Toppen tack bra jobbat ni kör på bra Åter kommer när omläggning av däck kommer
Aldigt ett bra bemötande, och bra service tycker jag
Alltid supertrevligt bemötande och Robert ger inte upp förrän problemet är löst!
Jättebra!! Trevlig och kunnig personal
Bäst i bemötesgående och kunnande! Tycker (Eva) Katarina Friman
Proffsigt, snabbt och otroligt trevligt
Besviken på att min redogörelse för inlämning inte hörsammats. När jag kommer för att få veta svaret på min fråga om problemet på bilen så har de inte ens kollat det jag bad om. De har hittat något annat lämpligt område att smörja lite utan att lyssna på det höga skrapet jag bad om. Och anser att jag kan köra bilen. Jag ifrågasätter då om de gjort det jag bad om, köra och lyssna på skrapandet. Nej det hade de inte, vilket de då erbjöd sig göra. Då visar det sig att ett hjullager är helt slut och det bör jag absolut inte...
Hej Ann S Jätte tråkigt att höra att du är besviken på oss. vi hade inne bilen för kontroll missljud . vi hittade topplagringa / fjädrarar fram på båda sidor som var missljud i Glapp. Det är svårt att veta vad exakt kunden menar med missljud. i detta fall trodde mekanikern att du menade det. så han tyckte inte han behövde provköra. priser som vi har är alltid satte efter fasta priser (Ett program). om det blev något missförstånd ang priset så får du komma tillbaka så får vi förklara . vi fick beställa hem delen och du fick...
Fick snabbt tid för bilservice och de visar på väldigt god servicekänsla och ett trevligt bemötande! Känner mig nöjd😄
Mycket lätt och snabbt att beställa service på bilen .toppen med lånetid. Trevligt och bra bemötande kan rekommenderas
De är kunniga trevliga och snabba
Trevligt bemötande. Allt gick enligt planen. Mysig lokal med gamla grejer.
Trevligt bemötande och snabb kunnig service med gott resultat. Rekommenderar.
En lagom stor verkstad med bra kundhantering Vi är mycket nöjda med både utfört arbete och den personliga engagemang som ägaren givit oss. Vi kan verkligen rekomendera Speedy Malmköping.
Mycket professionellt hanterat. Fick den hjälp jag behövde. Kändes seriöst och bra. Rekommenderas!
Byte av termostat och temp.givare. Utmärkt bemötande, snabb hjälp och proffsigt utfört arbete.
Jag lämnade min bil på årlig service.Är alltid nöjd med hjälpen jag får hos er.
Trevligt bemötande, kunnig personal och mycket nostalgi i form av montrar.
Hjälpsamma, kunniga och trevliga mekaniker. Man känner sig välkommen
Snabbt, proffsigt, trevligt bemötande och prisvärt.
Trevligt bemötande och flexibel
Snabb hjälp och stort engagemang. Väldigt bra kommunikation och trevligt bemötande. Rekommenderas
Mycket bra bemötande och bra service Jag rekommenderar till de jag känner
Trevlig personal och bra service.
Det känns så tryggt att känna att det finns omsorg om kunden och tid för förklaringar över vad som behöver göras med sin bil. Det finns en kunskap och vänlighet som gör att man utan problem kan fråga om sådant som man som kund inte har kunskap om. Man möts med glädje och känner sig alltid trygg efter att ha fått hjälp med sin bil.
Utmärkt bemötande. Snabbt lösande av mitt problem med byte av fjäder på bilen.
Bra snabb service o trevlig personal
Bra jobb och bra service och trevlig personal
Trevliga och snabba. Duktiga och flexibla.
Trevligt bemötande............
Superbra bilverkstad med trevlig personal!
Gick smidigt till , kunnig och trevligt bemötande personal !
Bra, enkelt o snabbt. Rätt pris
Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Men får alltid snabb och professionell hjälp.
Superbra och snabb service! Tack 😊
Mycket trevliga och hjälpsamma!
Mycket bra service, trevligt bemötande och viktigast av allt, ett väl utfört arbete. Jag rekommenderar alltid Speedy Malmköping till alla jag känner.
Blev lite struligt och upplevde det som att de hade lite för mycket att göra för att ge en bra service. Oavsett så utförde de däckbytet och jag fick även prisavdrag som kompensation, dock behövde jag själv be om detta specifikt och jag upplevde inte att de tog särskilt mycket ansvar över det som hade blivit fel.
Varit kund hos Meca/Speedy och lämnat in bilen för årlig service och däckbyte m.m i ca 15 år! Alltid blivit trevligt och pålitligt bemött, fått bra hjälp om det varit problem med bilen! Rekommenderas varmt!
Vänligt bemötande och bra utfört arbete.
Mycket bra service som alltid👍
Toppen. Alltid tillmötesgående. Alltid bussiga.
Snabbt, noggrant, ställde in däcktrycket utan att jag bett om det vid däcksbyte
Hjälpsam och vänlig verkstad som fixar din bil till rätt pris.
Väldigt trevligt bemötande. Fixade bilen direkt. Supernöjd.