Superbra bilverkstad med trevlig personal!
Speedy Bilservice Malmköping
Speedy Bilservice Malmköping är din verkstad för högkvalitativ och snabb bilservice i Malmköping med omnejd. Vårt erfarna team av dedikerade mekaniker och tekniker tar hand om allt från regelbunden service och reparationer till avancerad diagnostik. Med modern utrustning och branschexpertis ser vi till att varje fordon får den...
409 omdömen om Speedy Bilservice Malmköping
Sedan starten hos Reco 2022
Gick smidigt till , kunnig och trevligt bemötande personal !
Bra, enkelt o snabbt. Rätt pris
Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Men får alltid snabb och professionell hjälp.
Superbra och snabb service! Tack 😊
Mycket trevliga och hjälpsamma!
Mycket bra service, trevligt bemötande och viktigast av allt, ett väl utfört arbete. Jag rekommenderar alltid Speedy Malmköping till alla jag känner.
Blev lite struligt och upplevde det som att de hade lite för mycket att göra för att ge en bra service. Oavsett så utförde de däckbytet och jag fick även prisavdrag som kompensation, dock behövde jag själv be om detta specifikt och jag upplevde inte att de tog särskilt mycket ansvar över det som hade blivit fel.
Varit kund hos Meca/Speedy och lämnat in bilen för årlig service och däckbyte m.m i ca 15 år! Alltid blivit trevligt och pålitligt bemött, fått bra hjälp om det varit problem med bilen! Rekommenderas varmt!
Vänligt bemötande och bra utfört arbete.
Mycket bra service som alltid👍
Toppen. Alltid tillmötesgående. Alltid bussiga.
Snabbt, noggrant, ställde in däcktrycket utan att jag bett om det vid däcksbyte
Hjälpsam och vänlig verkstad som fixar din bil till rätt pris.
Väldigt trevligt bemötande. Fixade bilen direkt. Supernöjd.
Mycket bra service. Väl bemötande.
Bra bemötande och relativt snabb hantering
Bra och förstående bemötande samt snabb service
Bra bemötande trevlig personal
Byte av däck gick snabbt o bra.
Alltid glada och trevliga och tjänstvilliga,
Ruggigt bra servive Robban o gänget är mycket duktiga Har mycket med dom aty göra då jag bor i köpingen Har använt mig av denna verkstad o många år .Allrid tillmötesgående o serviceminded
Snabbt enkelt smidigt Trevlig personal
Mycket trevliga .. punktliga. .m.stor kunskap är väldigt nöjd ... hoppas de fortsätter m.det
Alltid trevligt mottagande med snabb och bra service till rätt priser.
Bra service o trevliga och en enkel upplevelse
Utför arbetet till belåtenhet och med ett trevligt bemötande.
Snabb och effektiv. Kunnig och trevlig personal som håller utlovad tid.
Alltid snabb service oh trevligt bemötande
Trevligt bemötande,snabbt och väldigt bra
Byte av sommarhjul till vinter och ny koppling av halvljus vänstersida Alltid ett trevligt och vänligt bemötande Servise och problemlösare som jag rekommenderar Per Olov Fahlquist
Snabb och bra Trevliga tackar
Mycket trevligt bemötande,bemödade sig för att hjälpa mig att åtgärda felet.Tog fort in bilen utan tidsbeställning och felsökte och reparerade snabbt.Hit kommer man gärna tillbaks. Mycket nöjd kund
Snabb service, bra utfört jobb och väldigt trevlig personal!
Byte till vinterdäck på min Golf
Alltid ett trevligt bemötande och bra service. I dag förseningar och längre väntetid än normalt annars full pott
Alltid lika bra bemötande och proffsigt
Mycket trevligt bemötande. Litar också på ett professionellt utförande. Däckbyte + nya däck.
Bra —————————————————————————————————————————————-
Dom är trevliga, både far o son. Gör säkert ett bra jobb
Vänligt mottagande, bjuder på kaffe. Snabbt o bra jobb enligt bokad tid. Tomas H
Alltid trevligt bemötande och snabb och korrekt service på Speedy Malmköping. Bra pris också.
Som vanligt får man alltid ett trevligt mottagande och bra service
Smidigt, bra och trevligt bemötande.
Bra arbete och bra bemötande varje gång!
Vänligt snabbt omhändertagande av bil akut efter punktering. Tack för trevligt bemötande
Alltid bästa servicen. Känns tryggt och bra 👍
Blev bra bemött. Fixade fram lyset samt riktade fram skärmen och satte dit kofångaren på den sidan den lossnat. Bra verkstad rekomenderar den.Fixade skadorna snabbt och smidigt.
Välkomnande bemötande och ett gedigert arbete utfört,
Trevlig bemötande och service! Fick hjälp med det jag behövde väldigt snabbt utan krångel!