Bästa servicekänslan, gör det lilla extra för kunden, prisvärd.
Speedy Bilservice Mölndal
Välkommen till våra professionella mekaniker på Speedy Bilservice i Åbro, Mölndal! Här kan du få hjälp med all service av din bil. Vare sig det är växellådan som krånglar eller däcken som behöver bli utbytta har vi expertisen som krävs för att hjälpa dig. Säkerhet och tempo är något vi prioriterar. Samtidigt som du alltid har...
1691 omdömen om Speedy Bilservice Mölndal
Sedan starten hos Reco 2015
Had a great experience, diagnosed and fixed in a timely manner!
Snabba, smidiga och bra arbete. Fakturaunderlag digitalt i mobilen innan jobbet utföres. Prismässigt i nivå med mekonomen men mer tillgängliga och gör jobbet på dagen
Verkstaden ställde upp omgående och åtgärdade problemet inom helt rätt ekonomisk ram. Förutom att de överträffade förväntningarna så var de behjälpliga med logistiska lösningar under perioden som bilen reparerades.
Väldigt bra service Bra mottagande trevlig personal
Tack för deras service och arbete , jag var jätte nöjd och jag kommer tillbaka så fort jag har nån problem med bilen Mvh ARC BILVÅRD
Mycket god o snabb service.Trevlig personal,fint bemötande.
Mycket bra kundmottagande och utfört arbete som dessutom utfördes till ett vettigt pris
Alltid bra bemötande toppenkillar har gått till dom i många år alltid lika fint bemötande
Trevliga och fick hjälp snabbt!!
Snabb och bra service. Kom tidigt och fick hjälp direkt
Bra memötande som vanligt trevlig personal braservice
Behandlas bra och snabbt, men kanske dyrt?
Riktigt bra service och bättre pris än andra.
En snabb och personlig service med hög tillgänglighet.
Fick upplysning per mobil vad som bör åtgärdas Snabb service
Inte deras fel att reservdelen var felaktig men fick ändå fri lånebil. Trevligt bemötande.
Bra service……………………………………………..
Toppen, trevliga och hjälpte mig direkt!!
Väldigt bra bemötande och bra arbete utfört. Tydlig kommunikation innan påbörjat arbete.
Fick den hjälp jag behövde av hjälpsam personal, inga krångligheter. Däremot svårt att få specifika tider om man inte kan lämna in bilen 07.30 och hämta närhelst den är klar. För kortare besök kan det vara bra att kunna säga kom ex 13.00 Nu löste det sig fint för mig.
Snabb service med tydlig information om kostnader. Rekommenderas!
Bra återkoppling och information. Enkelt att få kontakt.
Trevligt bemötande och bra jobb.
Svinbra och prisvärd service! / Fredrik T.
Very happy with the service and they have done everything so professionally and efficiently.
De är alltid trevliga och ger prisförslag med en gång, som de står fast vid! Ligger bra till vid besikta och är aldrig omöjliga om man kommer in helt apropå och behöver hjälp! Känns tryggt
Kom in för att se om det fanns tid att byta några lampor på bilen. Det fanns det så dom bytte dom på engång. Snabbt och smidigt! Tack för att ni gjorde det så snabbt!!
Bra att ha att göra med och ett rimligt pris.
Bra bemötande och hjälpsam personal. Snabb service
Bra. Bra bemötande. Lagom pris.
Pålitligt och tryggt att lämna bilen hos er
Jättebra och trevlig verkstad!
Trevliga och hjälpsamma. Problemet åtgärdades snabbt.
De kunde inte hitta någon ny ( begagnad ) motor till bilen
Lungt och fridfullt verkar vara bra personal och bra service
Riktigt bra service och kommunikation. Kan verkligen rekommendera att göra service på er bil här.
Trevligt bemötande, lätt att boka tid.
Fin service med trevlig personal. Fick snabb hjälp.
Oplanerat besök då AC-kompressorn skar och tog med sig multiremmen vilket hände på E6. Speedy var närmaste verkstad och planerade in en åtgärd så fort de kunde. Mycket informativa och med bra bemötande i varje kontakt. Rekommenderas!
Mycket bra och tillmötesgående
Problem med halvljuset. Kompetent bemötande och enkel fix till bra pris.
Snabb, bra o trevlig service, uppfyller helt mina önskemål.
Fick tid för service på min bil några dagar senare och den gjordes på en förmiddag. Jag kan inte uttala mig om personalens kompetens eftersom jag inte kan något om bilar, men bemötandet var väldigt trevligt.
Snabb och smidig hjälp på drop-in.
Grymt bemötande, snabb service och ringer o frågar innan om något uppstår som inte va avtalat.
Bäst, enkelt och hjälpsamma!!
Alltid bemötande, stöttande och lösnings fokuserade i det problem man kommer med.
Snabb och duktig service. Trevliga
Jag har varit nöjd kund i många år