Läste tidigare fina omdömen och jag blev inte besviken. Jag kan varmt rekommendera detta företag.
Speedy Bilservice Nynäshamn
Bromsa upp! Och kom till oss på Speedy Nynäshamn! Här får du hjälp med allt från stötdämpare till avgassystem och Oljeservice. Vi levererar alltid 3-års garanti på reservdelar och montering. Nybilsgaranti är det som gäller och originaldelar är det som används. Vi gör allt för att du ska bli vår mest nöjda kund och vi tillämpar...
598 omdömen om Speedy Bilservice Nynäshamn
Sedan starten hos Reco 2018
Utmärkt bra utmärkt bra utmärkt br
Trevligt bemötande. Håller den angivna tidsåtgången. Gör det lilla extra, som att fylla på spolarvätska , bara för att det behövdes 👍
Mycket trevlig personal och en toppen service
Trevlig personal, bra service. Mycket nöjd.
Lagade två pyspunkor som visade sig vara en. Betalde också bara för en! 👍👍
Grymt bra service, riktigt trevligt bemötande
ALLTID tillmötesgående och pålitliga. Toppenservice!
Bra och snabb service. Rekommenderar
Fått snabb hjälp även jag inte hade bokat en tid
Jag blir alltid väldigt väl bemött, Personalen är jättetrevliga och roliga att prata med. Dom vet vad kundservice är.👍
Bra service, trevligt bemötande, snabb service. Kan varmt rekommenderas. Sven-Erik
Mycket trevlig personal och hjälpsam.
Behövde snabb hjälp med att byta bromsklossar och olja Ringde och fick en tid inom 24 timmar. Pris varken billigare lr dyrare än nån annan. Bra bemötande så kan rekommendera dom. och kan absolut tänka mig att anlita dom igen 👍
Mycket bra trevligt bemötande
Supernöjd med väldigt bra service och efter problem i 3 år med AC:n fick jag äntligen hjälp!
Mycket bra bemötande av trevlig och kunnig personal. Toppenbra allting.
Trevlig hjälpsam och kunnig personal.
Väldigt bra service och trevlig personal
Snabb och bra service i dubbel bemärkelse
Trevligt bemötande bra service
Trevlig personal . Bra bemötande .
Toppen bra och trevligt bemötande!
Duktiga, bra service och snabba
Servicesinne som gav en utomordentlig lösning på ett tidigare ej upptäckt fel. Allt mycket väl dokumenterat och för mig som lekman tydligt förklarat när bilen hämtades efter avslutat arbete. Kunnigt och trevligt bemötande från personalen samt att de höll dialog med mig under hela arbetet. Sammantaget så ger detta bästa betyg - det är sådant man berättar för grannarna och bekanta om de har behov…
Service. Lösningsorienterade. Trevliga
Snabbt och enkelt utan krångel.
Bra personal som är servicemedveten. Jag har anlitat er tidigare och jag är mycket nöjd nu när bromsrör blev åtgärdade. Tack för ett bra bemötande.
Trevliga och kom med flera förslag på att hitta kostnadseffektiva lösningar
Trevliga killar dom lyssnade på vad jag ville ha gjort, resultatet mycket bra, dom bytte en kontakt till handbromsen. Jag rekommenderar dom till alla.
Har alltid blivit bra bemött av trevlig personal. Servicen av bilen är föredömligt. Kan varmt rekommendera dem.
Ett trevligt och hjälpsamt besök. Fick hjälp på en gång..Har inget att anmärka på. Allra helst så härpå semestertider.
Jag fick tid för reparation inom tre dagar. Det hördes missljud vid inbromsning och vi var överens om att det sannolikt var bromsbelagen och därför beställdes det hem som behövdes för reparation. Prognosen var att det skulle ta drygt en timme och vi hann precis handla färdigt efter 1tim 30 min när vi fick meddelande att det var klart. Han som tog emot bilen verkade lite dyster men bilreparatören var mycket trevlig och nformativ. Kostnaden var den som vi informerats om och verkade rimlig.
Snabb service av min bil av trevlig personal!
Ett fint bemötande och en god service
Oljeservice, snabbt och smidigt. Bra bemötande från personalen!
Snabb o trevlig service. Bra beskrivning/förklaring av vad problemet m bilen är + olika lösningar och kostnader för dem.
Snabbt att få tid bra pris samt trevlig personal
Mycket bra service. Trevligt bemött Snabb hjälp
Bara bra nöjd med allt. Bra bilfirma
Trevligt bemötande och snabb service! Tack!
Första gången jag lämnade bilen där, fick sms att det skulle kosta 2300:- när jag hämtade bilen kostade det 1500:- pga det gick snabbare än förväntat, har aldrig varit med om det förut, snacka om schysst verkstad ska absolut lämna bilen där igen 👍🏻😊
Proffsiigt arbete bra pris Rekommenderar starkt
Positiv upplevelse, väl bemött. En liten notering: parkeringsljuset glömdes på, men vi upptäckte det i tid!
Otroligt service. Mycket trevlig personal.
Jag är nöjd med mottagandet. Även nöjd med handhavandet. Hoppas att beställningen av reservdelarna kommer snart. Ha en bra dag. Thommie.
Jag fick snabb tid till service av min bil. Trevlig och hjälpsam personal. Priset var också bra👍 Kommer fortsätta lämna min bil hos Speedy Nynäshamn.
Efter en service fick jag fylla på mer olja . Byte av bromsbelägg resulterade i gnisslande belägg , antagligen fel isatta då dom fixade till det efteråt . Men är bra så jag kan rekomendera dom .
Bra bemötande och känns 100% när man lämnar ifrån sig bilen.
Trevligt bemötande bra service återkommer.