Snabb o proffsigt bemötande av personalen kändes tryggt
Speedy Bilservice Nynäshamn
Bromsa upp! Och kom till oss på Speedy Nynäshamn! Här får du hjälp med allt från stötdämpare till avgassystem och Oljeservice. Vi levererar alltid 3-års garanti på reservdelar och montering. Nybilsgaranti är det som gäller och originaldelar är det som används. Vi gör allt för att du ska bli vår mest nöjda kund och vi tillämpar...
1163 omdömen om Speedy Bilservice Nynäshamn
Sedan starten hos Reco 2018
Bra service. Trevlig personal.
Snabb och bra service. Allt kunde inte utföras men jag fick då med mig ett förslag för att göra åtgärden senare på ett bra sätt.
Rimligt pris, snabb tid, fixat medans jag väntade. Trevlig personal
Superservice, professionell och vänligt bemötande. Noggrann och informativ förklaring av problemet med bilen. Bästa betyg!
Väldigt bra bemötande och bra utfört arbete 👍
Äntligen är Patrik Östergren tillbaka som ansvarig för verkstaden. Därmed är bemötandet och handläggningen/hanteringen av min bil helt perfekt, precis som det alltid varit tidigare när han varit chef.
Bra service, bemötande och lånebil.
Har alltid fått bra service där i Nynäshamn
Trevligt bemötande och löste bilproblemet på ett bra och snabbt sätt.
Bra bemötande och snabb service
Supersnabba, supereffektiva & prisvärda. En kombo jag aldrig förr upplevt - 6 p av 5 möjliga :)
Perfekt service,trevliga och sätter kunden i focus,🙂
Mycket bra och snabb service med tillmötesgående personal! Bra information och inga upptrissade priser. Vi är mycket nöjda. Kan varmt rekommendera till andra!
Bra. Hjälpsamma, fick tid för åtgärd på önskad dag
Fick ett bra bemötande och dom kunde ordna problemet snabbt och effektivt.
Verkstan tog emot min bil på kort varsel, ac hade slutat fungera och på två dagar fick jag tillbaka bilen, till ett bra pris billigare än prisuppgiften jag fick före inlämnandet åker dit igen när det är dags för service. Jag blev mycket nöjd
Trevligt och snabb hjälp med bilen !
Proffsig supersnabb hjälp, tack så mycket!
Bra kund mottagning och snabb och bra service
Bra och trevligt bemötande bra genomgång innan jobb, vad som ska göras. Tydlighet kring kostnaden. Mkt bra besök.
Snabbt och bra! Snabbt och bra!
Behövde en tid akut, AC fungerade inte, och en röd lampa lyste då o då: det var kylarvätskan som nästan var slut. Killarna på verkstaden fixade allt, utan irritation!!!
Bästa service hittills som jag Hans Erikssons fru, Janet Engström fick av er av min mans bil .Snabb återkoppling & fantastiskt att ni kunde fixa fram en lånebil , Tack , jag kommer att komma igen med min bil så småningom som behöver lite AC service.
Bra och snabb service , Trevlig bemötande från personalen
Bra service, trevlig och kompetent personal.
Snabb och proffesionell service
Bra och snabbservice fick även lite råd och tips Samt hjälp med nyckel till bilen Trevlig personal och fint bemötande 😀🌺👍
Toppen bra, snabbt att få tid och smidigt.
Snabb service och rimlig pris, tack
bra service. trevlig personal. mycke bra info om fordonet
Jätte trevligt bemötande och suverän service, kommer absolut att vända mig till er igen!
Trevligt bemötande och duktiga mekaniker.
Mycket bra, bra medvetande och professionell
Ni är bäst. Inget knussel bra kommunikation och ni är hjälpsamma. Tack från pensionärer
Trevliga hjälpsamma och en mästerlig service 👍. Åker från Norrtälje för att göra service på min bil. Hälsningar George
Suveränt jobb. Bra kundservice och väldigt trevliga
Professionellt utfört och mycket nöjd med resultatet.
Speedy Nynäshamn är duktiga o håller leveranstiden,och ger offerter på nödvändiga åtgärder.Jag är mycket nöjd.
Mycket bra jobb och bemötande
Kan inte ge mindre trots en liten miss på slutet som fixades direkt efter påpekande
Mycket väl emottagen. Snabb åtgärdning av fel. Kan på alla sätt rekommendera Speedy
Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam personal med snabb service när min bil behövde ny lamdasond Rekommenderas verkligen
Vänligt bemötande och bra service
Trevlig, kunnig och tillmötesgående personal. Riktigt serviceinriktade som stärker varumärket.
Nya bromsar fram , snabbt och bra
Det gick snabbt och smidigt. Vill rekomendera
Riktigt bra bilverkstad, rekommenderar starkt!
Bra Bra Bra! Mycket proffessionella
Ett mycket gott bemötande. Den personal jag kommit i kontakt med har varit trevliga och hjälpsamma och, såvitt jag kan bedöma, professionella. Kort sagt- med utmärkt beröm godkänt, för att tala i gamla termer. JV