Proffsigt bemötande och reparationen gick snabbt.
Speedy Bilservice Nynäshamn
Bromsa upp! Och kom till oss på Speedy Nynäshamn! Här får du hjälp med allt från stötdämpare till avgassystem och Oljeservice. Vi levererar alltid 3-års garanti på reservdelar och montering. Nybilsgaranti är det som gäller och originaldelar är det som används. Vi gör allt för att du ska bli vår mest nöjda kund och vi tillämpar...
1038 omdömen om Speedy Bilservice Nynäshamn
Sedan starten hos Reco 2018
Mycket trevliga och proffsiga. Hade bilen på service (tändstift, olja & filter). Bilen hade blivit underkända på Bilprovningen pga av högt CO tomgång och ännu högre CO vid 2500rpm. Jag kunde prata med mekanikern som gjort jobbet och sådant är värt mycket. Vi hade en mycket bra dialog. Nu blir det ombesiktning och så får vi se...
Trevligt bemötande. Förhoppningsvis bra utfört arbete. Bra pris!
Tycker det funkar bra. Pålitliga och bra service rapport
Bra bemötande, fin service, duktiga mekaniker.
Bra bemötande snabb åtgärd. Bromsklossar och belägg fram.
Snyggt och trevligt, vänlig och kunnig personal i mitt val av däckhotell och däckskifte
Trevligt bemötande.Bokningen online hade inte gått fram ok men allt löste sig med lite väntan .
Trevligt bemötande varit kund i många år Trevliga killar😍
God service trevlig personal Är kund i många år 👍
Bra service som oftast. Inga problem etc.
Toppen snön kom när däcken var skiftade.
Bra service och fick lånebil under förmiddagen för att kunna ta egna möten hemma, då det visade sig att däckbyte skulle ta lång tid, pga färre anställda på plats än beräknat denna dag.
Trevligt bemötande! Jättebra service!
På min Skoda MJZ360 gjordes 20-10-25 byte till vinterdäck och inspektionsservice enligt schema till full belåtenhet.Arbetet utfördes snabbt och säkert.
Trevligt bemötande, och hjälpte till snabbt. Kommer gå tillbaka.
Trevlig personal och bra service
Toppen verkstad, bra bemötande och service på topp!
Snabbt och smidigt med däckhotell och skifte!
Snabbt och bra service. Dåligt att ta betalt för lånebil man betalar ju handla mycket ändå.
Jag fick mina däck snabbt och enkelt bytta. Uppskattar påpekandet om bromsbelägg och bromsskivor. Trevligt bemötande.
Smidigt snabbt och bra pris för däckbyte och däckhotell
Nöjd med servicen trevligt bemötande
Snabb service och bra bemötande
Alltid trevligt bemötande då jag har varit där
När det inte fungerar då gör dom det! Alldeles utmärkt Tack för hjälpen
Vi är nöjda med upplevelsen. Vi hade dock önskat bättre information då det tog lång tid innan bilen blev klar pga felbeställd reservdel. Också svårt att nå Speedy ibland
Väldigt snabbt och professionellt bemötande. Trevlig personal och bra service. Rekommenderas!
Allt fungerade perfekt man höll tiden och däcken satt fast. Det enda som krävs är återkoppling av extra arbeten.
Helt okej, men inget mer. Fick inte den goda känslan jag vill ha när jag kommer till ett ställa. Med det sagt, så var det inte dåligt men lär inte komma tillbaka.
Bytte till vinterdäck. Lämnade samtidigt in sommardäcken. Snabb fin service. Jag återkommer till våren för nytt däckbyte.
Som vanligt professionellt och bra bemötande trots stor personalomsättning.
Det var bra fråga om saker var bra att veta
Bra och snabb service, allt okej!
Speedy nynäshamn har under många år varit min favorit, proffsiga arbeten och fint bemötande. Mycket nöjd.
Byte till vinterhjul. Funkade bra!
Bra bemötande och snabb service
Bra mottagande på telefon. Kort väntetid. Bra mottagande i butiken. Snabbt utfört arbete. Dyr reservdel men ändå rel hyfsat totalpris.
Kompetens, snabbhet och trevligt bemötande.
Trevligt bemötande. Snabb service.
Lätt att boka tid och hyggliga priser.
Årlig service av bilen. Fungerade utmärkt.
Bra service och jag kan rekommendera , ,👍
Vänliga, upplysande och dom höll den tid som dom trodde det skulle ta.
Bra info om vad som behövdes göras med bilen
Ok trevligt bemötande kunniga
Kom in med ett läckande avgassystem som mekanikern tittade på och konstaterade att en klämma rostat av. Jag blev inbokad redan till dagen efter och allt blev reparerat till belåtenhet. Trevlig och kunnig mekaniker. Kan rekommendera denna verkstad.
Bromsbytet gick smidigt inget att klaga på
Snabb och bra service.trevlig bemötande
Snabb och bra utförd service, samt billigast i stan vilket är bra.