Bra, ärliga, snabba. Trevligt bemötande och inga konstigheter!
Speedy Bilservice Solna
Speedy Bilservice och gänget i Solna hjälper till med allt du behöver inom bilservice och reparationer. Det är få verkstadskedjor som har så mycket erfarenhet och bra recensioner som vi på Speedy. Vi strävar alltid efter största möjliga kundnöjdhet och att fixa din bil helt utan oro och problem. Garantin räcker i tre år både...
2285 omdömen om Speedy Bilservice Solna
Sedan starten hos Reco 2013
Väldig pålitliga och effektiva
Smidigt, trevliga och löste problemet. Skulle absolut använda igen.
Har haft min bil för service 2 gånger i rad hos Speedy Solna, alltid smidigt, lätt att prata med, hjälpsamma och pålitliga.
Stora servicen på en Audi..3500:- billigare än hos Audi. Dessutom väldigt trevliga och sympatiska.
Så grymt bra service och bemötande! Jag hade beställt tid för byte av spindelled på höger fram, men nämnde även att jag hört ett missljud från höger bak. Jobbet gick snabbt och smidigt och när jag hämtade ut bilen hade de fixat till bromsskölden bak som krånglade lite -utan kostnad! Jag gick dessutom råd om framtida byten som kan bli aktuella, och vad jag kan göra själv. Världsklass!!
Mycket nöjd med bilservicen för min Golf.
Jag hade fått en varning ang esp som oroade mig. Åkte oanmäld in till verkstan och blev mycket trevligt bemött. Beställde tid för felsökning. Tyvärr var felet sådant som krävde märkesverkstad. Vilken jag kommer kontakta. Detta var min första kontakt med Speedy säkert in den sista. Trevlig personal
Snabb och proffsig hjälp till bra pris!
Service på en V70 o byte av en backsensor, plus en av backspeglarnas glas. En fantastisk bilverkstad med normala priser. Försöker inte lura sina kunder som vissa andra gör då de tror man är okunnig. Dessutom alltid trevliga o gör ett riktigt bra jobb, inget slarv där. Finns många verkstäder i Solna/Sundbyberg som inte är i närheten av denna seriösa bilverkstad. Rekommenderar verkligen Speedy i Solna.
Snabb service. Tydlig felbeskrivning och åtgärd.
Mycket bra service och en verkstad att lita på!
Trevligt muttagande och otroligt hjälpsamma. Snabbt att få tid för service.
Mycket hjälpsam och trevlig personal. Rekommenderas varmt👍
Som alltid snabba, noggranna och kreativa vid små som stora fel man behöver hjälp med på gammal bil. Är nog 4:e bilen vi har som fortsätter underhålla här.
Jag fick snabb hjälp att byta bilbatteri samma dag. Guld!
Väldig serviceminded personal. Lämnde in bilen på morgonen Gav ett pris vad det skulle kosta efter undersöningen och det till kom inga extra kostnader utöver det. Och det var 3-år garanti oå jobbet 😀 Kommer lämna in bilen dit om mera problem uppstår.
Super bra service och trevlig personal. Rekommenderas till 100
Alltid bra service, alltid tillgängligt
De är professionella, trevliga och tydliga i vad det hjälper med och vad de har gjort varje gång man varit där! Kommer aldrig välja en annan verkstad
Bra och snabb service. Trevlig personal. Tummen upp.
Snabbt och smidig, trevlig personal!
Ordning och reda på denna versktad. Alltid i tid och bra gjort. 100 firma
Bra service, trevligt bemötande,
Trevliga, proffsiga, bra! Ger alltid bra råd för en lite äldre bil.
Alltid hjälpsamma, smidiga och pålitliga.
Snabb fixat av mina bromsar
Ja, vart ska jag börja, topp från början till slut, kontakt, engagemang, tydlighet, kompetens. Allt får högsta betyg 10/10
Jag tycker Speedy i Solna är superbra och väldigt fint tillmötesgående!!
Bra upplevelse från början till slut.
Alltid så trevliga, duktiga, professionella och prisvärda, tack! 🌹🌹🌹🌹🌹
Snabb o effektiv service de löste problemet
Mycket bra ! Mycket bra ! Mycket bra ! Mycket bra bilservice !
Gör alltid bra enligt kundens önskemål
Snabbt bra trevligt bemötande men blev fattigxxxxxxxxxxxxxxX
Snabb och bra service till ett fast pris. Trevligt bemötande.
Hej och tack för ett föredömligt bemötande och ett snabbt utfört arbete till ett bra pris. Bytet av hjullagret verkar fungera utmärkt och jag kan fortsätta med det jag ska göra utan problem.
Snabbt och bra till rätt pris, som alltid
...Speedy Solna har björn koll på vad som är bästa lösningen...snabb service och gott kaffe...⭐️⭐️⭐️
Snabbt och duktiga servicemannen. De också tar hand om förvaring av däck med rimliga priserna. Rekommenderat.
Personalen var hjälpsam och bra jobb
Snabbt och smidigt som alltid.
Ända sedan vi flyttade till Solna för 4 år sedan har vi endast lämnat vår bil för service, reparationer och däckhotell hos Speedy Bilservice. Vi är alltid nöjda och det går att föra en dialog med dom om funderingar som poppar upp. Vi känner oss trygga att lämna in bilen hos dom. Fin service hel enkelt.
Bästa hjälpen, löser allt!!!!!
Rätt trist att få betala 8800kr för en reparation som skulle ha kostat 7700kr enl. Offert men efter div. Klantigheter från reservdelsleveratörer (enl utsago)1100kr dyrare. Javisst blev jag tillfrågad om det var ok med fördyringen men…. Tänk själv
Trevlig och mycket kunnig personal
Snabb och bra service. Trevligt bemötande. Kunnig personal.
Snabb tid för service och mycket snyggt skött med en felsökning. Kan verkligen rekommendera👍
Fantastiskt bemötande och felfritt utförande!
Alltid professionellt utfört arbete, service och bemötande. 10 out of 10!