Funkar 👍 Va inte billigt eller dyrt. Kändes bra iallafall när jag gick :) Med bra info
Speedy Bilservice Solna
Speedy Bilservice och gänget i Solna hjälper till med allt du behöver inom bilservice och reparationer. Det är få verkstadskedjor som har så mycket erfarenhet och bra recensioner som vi på Speedy. Vi strävar alltid efter största möjliga kundnöjdhet och att fixa din bil helt utan oro och problem. Garantin räcker i tre år både...
2338 omdömen om Speedy Bilservice Solna
Sedan starten hos Reco 2013
Som alltid ett trevligt bemötande och bra utfört arbete👍🙏
Snabba och professionella. Gjorde jobbet överraskande snabbt.
Bra bemötande. Förklarar bra. Snabb service.
Skicklig personal samt att arbetet kontrollerades noggrant. Tack för bra jobb
Fick ett väldigt trevligt bemötande. Lämnade in bilen för service och det var klart och tydligt med vad som gjorts och vad som kan behöva åtgärdas.
Bra bemötande och proffsigt intryck på personalen vid incheckningsdisken /bra service!
Bemötandet var bra hos Speedy arbetet utfört med beröm mycket bra jag är nöjd
Proffsigt punktligt vänligt Tack för denna gång 🌷
Alltid raka på sak och berättar till och med när arbetet gick snabbare än väntat, alltså blev billigare än räknat
Snabbt och bra service. Rekommenderas!
Snabb och korrekt diagnos av vad som behövde bytas i avgassystemet. Kort kundkö, kunde lämna in och få åtgärdat dagen efter. Seriöst och professionellt bemötande rakt igenom.
Snabba och tydliga bra bemötanden
Proffsiga, prisvärda, ärliga. Alltid nöjd efter mina besök hos er!!
Trevlig personal och professionellt bemötande, väldigt nöjd. Peter
Snabb och korrekt service till billigt pris med kundorienterad personal.
Var supernöjd med Speedy Nacka när jag bodde där. Testade sen Bromma. Dom gjorde bort sig men nu efter två ggr i Solna så är jag åter igen väldigt nöjd. Det känns proffsigt och ärligt. Man blir inte blåst som på så många andra ställen
Väldigt nöjd! Snabba, duktiga och trevliga. Allt gick smidigt och de hade dessutom det bästa priset av de verkstäder jag jämförde. Rekommenderas!
Snabb och seriös bilverkstad med kunnig personal som är enkla att ha att göra med!
Alltid nöjd efter ett besök på Speedy Solna!
Trevlig personal, flexibla vid bokning och väl utfört arbete till rimligt pris.
Det var bra bemötande och ordning av dokumentationen samt information.
Väldigt trevlig personal som utför jobbet professionellt, utan att det kostar skjortan.
Bra och effektiv service Rekommenderat
Trevligt. Kunnigt. Informativt bra.
Snabbt och effektivt.
De gånger jag varit där har jag alltid blivit väl bemött, och de har gjort ett bra jobb. 🤗
Som alltid lika bra bemötande och ett fint utfört jobb. Byte av avgassystemet gick snabbt trots semestertider. Tack Speedy😇
Stamkund sedan över 20 år, minst 4 olika bilar. Alltid supernöjd! Ärliga, duktiga mekaniker och till rimliga priser!
Snabb och trevlig service. Prisvärt.
Arbetet utfördes enligt överenskommelse, och professionellt.
I've been coming here for more than a decade for a reason. Quick service, knowledgeable mechanics/staff, fair pricing, quick and quality turnaround and repairs. I'd definitely recommend Speedy in Solna!
En gäng av rejäla proffs som är bra på allt från en vänlig bemötande till en final faktura med sjyssta siffror. Klart att jag kommer att komma tillbaka
Trevligt bemötande som alltid! Toppen 😃
Bra service. Fixade bromsarna snabbt innan jag skulle gå på semestern.
Seriöst, uppriktigt och snabb service, bra mottagandet, trevlig personal
Mekanikern löste problemet med bilen snabbt och till ett bra pris. Jag är mycket nöjd med både bemötandet och arbetet.
Grymt snabbt jobbat! Bytte bromsskivor på ett par timmar fast dom egentligen var fullbokade. Väldigt trevlig personal dessutom! Rekommenderas varmt.
Bra service och väldigt snabba
Körde på en trottarkant och bilens ljuddämpare slutade att fungera. Körde direkt till Speedy för att kolla vad som hade hänt. De tog in bilen och fixade ljuddämparen på en gång. Wow, supersnabbt och otroligt prisvärt! Vilken kanon service! Stort tack för detta! Lever verkligen upp till namnet Speedy!
Mycket bra och snabb service.Trevlig personal.
Trevlig service och personal samt bemötande.
Bra, snabb och vänlig service. Härligt med "fackfolk"!
Best there is snabba och duktiga
Svinsnabba och svintrevliga. Rekommenderas starkt.
Snabba, transparenta och flexibla. Man känner sig inte lurad vilket tyvärr varit min erfarenhet på andra verkstäder. Rekommenderar varmt,
Alltid bra bemötande och snabb service.
Alltid lika bra service i Solna. Trevligt bemötande är också plus. Nöjd med utskicket i form av ett kort som påminde om service.
Toppengäng som har erfarenhet och bra service. Rekommenderas!
Bra bemötande och snabb hjälp med mitt problem