Snabb,effektivt o leverans på utsatt tid.
Speedy Bilservice Sölvesborg
Välkommen till Speedy Bilservice Sölvesborg, Sveriges mest populära verkstadskedja! Vi har specialiserat oss på att ge våra kunder bilvård och reparationer i toppklass, oavsett märke. Våra kunder har gett oss ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5 och vi tror att detta beror på vårt löfte om 3 års garanti på både reservdelar...
356 omdömen om Speedy Bilservice Sölvesborg
Sedan starten hos Reco 2022
Bra bemötande och snabb och bra service.
Trevligt bemötande! Kunnig personal Återkommer gärna när jag får problem med bilen igen…….
Alltid fantastisk service med ett suveränt bemötande. Speddy i Sölvesborg får högsta poäng av oss!
Lätt att få tid. Trevligt bemötande och snabbt utförande av service på min bil. Rent och snyggt. Bra att det finns en liten hörna med ett par stolar och ett bord där man kan vänta tills arbetet är klart.
Helt ok som vanligt snabbt och proffsigt
TRevlig och kunnig personal. Bra arbeten.
Bra service! Hjälpsamma och trevliga.
Får alltid ett trevligt bemötande Förväntningarna blev som jag har tänkt mig 👍 Denna gång skulle jag byta till vinterdäck
Bra bemötande och snabbt glödlampsbyte.
Blir ALLTID mycket vänligt bemött på min Speedyverkstad i Sölvesborg ! De är mycket bra på att förklara vad som behöver göras med bilen. Känns väldigt tryggt!!
Trevligt bemötande och snabbt fixat!
Bra och snabb service! Uppskattat!
Bra och enkelt!!!!!!!!¡!!¡!!!!!!!
Snabbt och provsigt. Trevligt bemötande utan att beställa tid.
Alltid bra service. Har varit kund i många år. Duktiga , noggrann killar.
Bra . Trevlig o kunnig personal alltid snabb o bra serice. Tyvärr ganska dyr service men de e nog så överallt nästan. Ja kommer igen om ja hat pengar . Mvh Per Truedsson.
Utmärkt service! Mycket nöjd!!!!!!!!
Gick smidigt och lätt. Bra service!
Mycket bra bemötande. Fick tid snabbt och prisvärt. Kan starkt rekommenderas.
Bra.Snabb service och väl genomförd
Vänlighet och fint bemötande. Klara o tydliga besked!Tack
Jag är helt nöjd. Mycket trevlig personal. Och kunniga.
Snabb och bra service. Kom in direkt efter problem med halvljusen
Bra bemötande. Bra service som vanligt.
Trevlig personal. Bra jobb ringde när dom hittade fel på bilen frågade om dom skulle åtgärda det.
Mycket Nöjd med service även detta året
Gjorde olje och filterbyte. Granskade även gas och broms. Tycker det är bra service och jag har ett förtroende för Speedy. Litar på att jobbet blir utfört.
Mycket bra jag är jätte nöjd med er
Toppen service, man var tom beredd att hämta mig hemma ca 2 mil efter reparationen, inköp av nytt batteri och ta hand om besiktningen - stort tack Speedy!
Bra jobbat och bemötande snabbt åtgärdat Tack
Trevligt bemötande och god service.
Mkt bra bemötande och snabb hantering
Alltid bra bemötande och snabb service. Håller vad dem lovar och har aldrig haft problem med dem.
Jättebra mottagande, service och uppdatering av arbetet.
Fantastisk personal och duktiga rekommenderas starkt att lämna in bilen hos dom.
Bra bemötande, snab och bra arbete.
Trevlig personal. snabb service. Gillar att de rekommenderade vart jag kunde vända mig för att laga felet på bilen då de själva inte åtgärdar just det feber bilen har.
Trevlig och proffsig personal, som gör allt för och fixa bilen till en rimlig peng. Mao: kommer även i framtiden att anlita dessa för att ta hand om min bil 👍
Vänligt bemötande! Erik på Speedy hörde av sig om att fler delar behövde bytas nu när motorn ändå var isär för att undvika framtida problem. Tog lite tid pga. semester hos leverantör till Speedy! Inget som Speedy kunde påverka! Tack Erik och din personal!
Snabb service ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Allt mycket bra. Fint bemötande och fin service. Av trevlig personal. Inget att klaga på.
Bra otrevlig service o körde till ombesiktningen med bilen
Bra bemötande och service. Tydlig i kommunikationen om pris och tid.
Trevliga och seriösa , snabba och serviceinriktade .
Fin service trevlig mottagande
Alltid vänliga och tillmötesgående samt hjälpsamma.
Bra. Ibland är kommunikationen lite otydlig men frågar man en gång extra så löser det sig.
Jag är nöjd. Personalen var trevlig och hjälpsam.
Snabbt! Trevligt! Proffsigt! Does the extra mile!