Mycket trevlig och serviceinriktad personal . Alltid bra och snabb service mycket bra reparationer . Har aldrig behövt att åka tillbaka för några fel på dom utförda jobben . Mångårig kund . Lasse Weckström.
Speedy Bilservice Värmdö
Speedy Bilservice Värmdö – din självklara bilverkstad! Vi erbjuder bilservice, däckbyten och avancerade reparationer, oavsett bilmärke eller årsmodell. Vår styrka ligger i snabbhet och hög kvalitet – lämna in bilen och ta en kopp kaffe medan vi fixar den. Vi arbetar effektivt och erbjuder både tidsbokning och drop-in. Med...
59 omdömen om Speedy Bilservice Värmdö
Sedan starten hos Reco 2024
Bra bemötande och enkelt att få servicetid.
Snabbt, inga problem . Jag veckan innan och en vecka efter hade jag tid. Fick lånebil fin.
EBB-själen lever kvar. Vänlig och hjälpsam service. Tydlig kommunikation och hög kompetens.
Den kanske viktigaste anledningen till att jag har behållit min nu 18 år gamla Saab är den utmärkta service som både jag och min bil har fått på EBB.
Mycket bra, kan verkligen rekommenderas .
Smidigt och snabb service, rekommenderas
Smidiga och trevliga, prisvärt
Tyckte allt gick smidigt och bra
Väl genomförd reparation med service
Jag har kund sedan tiden dom hette EBB så jag gillar personalen. Om att det Speedy nu ser jag inte som vare sig plus eller minus
Trevliga killer ock fint bemötande. Rekommenderar er .
Mycket hjälpsam och trevlig personal. Snabb service.
Alltid korrekt och bra utfört arbete.
Professionell kundmottagning och hög kunskapsnivå på verkstaden, reparation på riktigt! Rekommenderas varmt
Snabb hjälp vid ett akut fel. Mycket trevlig personal dessutom
Duktiga killar vänligt bemötande raka svar var är tjerna hls Eva
Proffsig och kunnig kundservice + duktiga mekaniker. Fin dialog med kunden där ingen presenteras med fantasi-räkningar.
Jag bytte däck och de är alltid trevliga med snabb service och tipsar om de upptäcker att något behöver göras med bilen, i mitt fall att mina vinterdäck var gamla och snart behövde bytas ut
Under mer än 20 år med Ekmans bil&båt, numera Speedy. Har jag bara 100% nöjdhet med deras service och professionalism. Hjälper alltid till när det behövs.
Där känner man sig omhändertagen och personligt bemött.
Trevlig och mycket kompetent personal alldrig några problem
Snabba, smidiga, enkla att ha och göra med! Man får alltid en offert innan och inga överraskningar. Servicen känns proffsig och dom talar alltid om vad som kanske behöver göras nästa gång och om dom har sett något som behöver åtgärdas framöver. Känns tryggt!
En verkstad där man får ärliga svar och ärliga prognoser. Precis som man vill ha det. Utfört utan knussel och med hjärta.
Trevligt bemötande , lämnade in bilen för byte av växellådsolja, och det blev bra 👍
Speedy Värmdö/Ekman bil och båt ställer alltid upp och gör alltid ett utmärkt jobb. Rekommenderas i alla lägen.
Bra och trevlig service. Möjligen tog däckbytet något längre tid än vad jag förväntat mig
Allsköns service och reparationer på min gamla SAAB 9-3 sedan 20 år. Hoppas men kan inte bedöma om dessa är optimala. Vänligt bemötande. Höga priser men vet inte om de är högre än andra bilverkstäders. Långa resor för mig från S-baden till Gustavsberg men SAAB- verkstäder växer inte på träd numera.
Bra service. Bra bemötande. Lite dyrt. Kunde använda billigare reservdelar. En bromsskiva 1999kr är för mycket. . Borde kunna släcka tvåor. Duktiga på Saab.
Kunniga mekaniker, trevliga, bra service
Jättefin bilservice, usel telefonservice!
Super duktiga, sjyssta och ärliga. Alltid också ett vänligt bemötande och är man en SAAB ägare är du i trygga händer.
En verkstad som alltid sätter kunden i fokus. Trevlig personsl som alltid agerar på ett proffesionellt sätt. Har använt denna verkstad i många år och jag har alltid varit nöjd med resultatet från mina besök.
Gänget på Ekman Bil/Båt / Speedy Gustavsberg är otroliga. Grymma på Saab, rimliga priser och otrolig kundkontakt. Den enda verkstaden jag åker till med min saab. 5 av 5
Bra bemötande, däckbytet snabbt och klart i tid.
Toppen service, mycket hjälpsamma och kompetenta. Jag kan varmt rekommendera dem
Helt okej men glömde lufta hjulen men det var snabbt gjort på macken
Jag tycker att Speedy är jättebra, snabbt och effektivt vare år
Vänligt bemötande som vanligt, de senaste 25 åren.
Fd Ekmans bil o båt är specialister på SAAB. Välgjorda jobb, hög kvalité på reservdelarna och vettiga priser. De har skött om mina SAAB’ar sedan 20 år tillbaka.
Alltid bra service , lätt att få tider och korrekt utförda reparationer.
Jag kan varmt rekommendera Speedys i Mölnvik. Dom är trevliga, snabba och gör det lilla extra utan att ta betalt. Gott kaffe har dom också. Detta blir hädanefter min verkstad när bilen behöver lite omvårdnad.
Bra bemötande och redogörelse vad som har gjorts. Priset var ungefär som väntat.. Mvh Arne Nilsson
Vänlig proffsig personal. Rekomenderasgärna.
Jättebra bemötande. Dom är väldigt hjälpsamma och tillmötesgående. Speedy bilservice på värmdö lever alltid upp till mina förväntningar och mer därtill.
Den bästa och trevligaste verkstad jag har anlitat. Dom sköter om min bil. För mig och många fler heter verkstaden fortfarande Ekman Bil och Båt. EBB.
Trevligt bemötande, bra arbete
Kompetent, trevlig och proffsig service. Rekommenderar varmt!
Bästa bilverkstaden i Stockholm och på Värmdö. Mycket kompetenta och vänliga.
Bra mottagande och snabbt och bra utfört arbete.