Städbruket AB

4.8

5 omdömen om Städbruket AB

Görel E
Skrev om Städbruket AB

Hej! Det tog lite tid att svara, för jag förstod inte hur jag skulle göra. Nu fick jag hjälp av Moa, som är min fina städhjälp! Jag är verkligen så nöjd och glad. Hon är en förtjusande flicka, så rar OCH så duktig….noggrann! Hoppas jag får behålla henne länge, länge! Högsta betyg m.a.o. Varm hälsning från Görel Ernhjelm!

Jan M
Skrev om Städbruket AB

Såväl första kontakten/besök var väldigt proffsigt med en stor ödmjukhet tydlig genomgång även den första städningen var perfekt.

Mikael G
Skrev om Städbruket AB

På en skala från 1-10 så får städbruket 10. Det är rent på utsatt tid och jag får en räkning som är rätt och enkel att betala. Dom gånger jag behövt kommunicera har jag får snabb respons. En sak jag vill lägga till är att dom bjuder på det lilla extra som gör mig glad t.ex fixar med disken, går ut med soporna grejer vi inte kommit överens om :-)

Joanna L
Skrev om Städbruket AB

Super nöjd med städningen! Proffsigt, noggrant och väldigt smidigt från start till slut. Det märktes att de verkligen bryr sig om detaljerna, och resultatet. Trevlig personal och bra kommunikation. Rekommenderas varmt!

Pawel G gillar detta
Svar från Städbruket AB

Tack snälla för din fina recension! 🫧 Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med städningen och vår service. Varmt välkommen att boka Städbruket i Västerås igen, vi hjälper gärna till när det behövs! ✨

Natalia G
Skrev om Städbruket AB

Vi är mycket nöjda med städningen av vårt hus. Alltid noggrant utförd och med ett fint resultat varje gång. Vi längtar efter att komma hem varje torsdag när det är så rent och fint. Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Pawel G gillar detta
Svar från Städbruket AB

Stort tack för er fina recension! ⭐️ Vi är väldigt glada att ni är nöjda med vår hemstädning i Västerås och med det noggranna resultatet varje vecka. Härligt att höra att det känns extra bra att komma hem när det är rent och fint. Tack för ert förtroende och er rekommendation! Städbruket AB🫧